Hyppää sisältöön

Tukea vanhemmuuteen seurakunnista

Tuntuuko siltä, että kaipaisit kuuntelijaa? Toivoisitko, jonkun auttavan lastasi koskevissa kysymyksissä?

Perhekerhoissa ja -kahviloissa voit tavata muita vanhempia ja saada heiltä vertaistukea arjen kysymyksissä. Kerhojen lastenohjaajien kanssa voit aina keskustella lastasi koskevista asioista. Lastenohjaajat ovat lapsi- ja perhetyön ammattilaisia.

PerheneuvonnastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä saat neuvotteluapua perheen ja parisuhteen ongelmiin.

Torin Kulma tukee haastavassa elämäntilanteessa olevia pikkulapsiperheitä tai odottavaa äitiä ja perhettä. Toimintaa toteuttavat yhteistyössä Turun kaupunki ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. SULJETTU TOISTAISEKSI

Turun ja Kaarinan paikallisseurakunnat tukevat perheitä ja vanhempia arjessa, juhlassa, surussa ja ilossa. Esimerkiksi Katariinan seurakunnan alueella toimiva PikkuHelppi auttaa perheitä arjen askareissa. TÄLLÄ HETKELLÄ EI KOTIKÄYNTEJÄ - PUHELINPALVELU TOIMII.

Tukea saa myös yhteistyökumppaneidemme kautta. Esimerkiksi Mannerheimin lastensuojeluliiton VanhempainnetistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyy tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä, vanhempainpuhelimen yhteystiedot ja paljon muuta. Maksutonta ja anonyymia tukea elämän kriiseihin tarjoaa myös Kirkon keskusteluapuLinkki avautuu uudessa välilehdessä.