Seniorit Tuomiokirkkoseurakunnassa

Tuomiokirkkoseurakunnan eläkeläistoiminnassa pääset tutustumaan toisiin erilaisissa tapaamisissa ja ryhmissä. Nuorekkailla eläkeläisillä on monipuolista toimintaa kaupungissa, joskus vähän kauempanakin. Tuolijumppa sekä Vuorikodin keskiviikkokerho kutsuvat säännöllisiin tapaamisiin keskusta-alueella liikunnan ja yhdessäolon merkeissä. Hengellisyys arjessa - ryhmä kutsuu pohtimaan yhdessä toisten kanssa arjen hengellisyyttä erilaisten teemojen kautta, ja mitä hengellisyys omassa elämässäni voisi olla. Kaikkiin tapahtumiin olet lämpimästi tervetullut!

Tuomiokirkkoseurakunnassa kokoontuu säännöllisesti Vuorikodin keskiviikkokerho sekä tuolijumppa. Vuorikodin keskiviikkokerho kokoontuu parittomina keskiviikkoina Vuorikadulla, Vuorikatu 8:ssa. Hartauteen hiljentymisen jälkeen on mukava vaihtaa kuulumisia kahvikupin ääressä. Vaihtuva ohjelma ja yhteinen keskustelu virittävät ajatukset erilaisiin teemoihin mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. Tuolijumpassa Toimitalolla laitetaan jäsenet liikkeelle, mutta kuitenkin oman kunnon mukaan. Jumppaa on parittomina keskiviikkoina ja liikuntahetki kestää noin 45 minuuttia. Tervetuloa mukaan!

Säännöllinen viikkotoiminta on jäänyt kesätauolle. Toiminta käynnistyy jälleen elo-syyskuun taitteessa. Syksyn esite valmistuu kesän aikana ja tapahtumatiedot löytyvät myös Lilja-lehdistä. Hyvää, levollista kesää sinulle! (päiv. 2.6.2022/SN) 

Kesä 2022

PIHAJUMPPA KAIKENIKÄISILLE 8.8, 15.8. ja 22.8. Eerikinkatu 1, piha-alue klo 17–17.45. (maksuton)

Tervetuloa liikunnanohjaaja Tuula Välimäen vetämään pihajumppaan oman kunnon mukaan elokuun maanantaisin 8.8, 15.8. ja 22.8 klo 17. Et tarvitse erityisiä välineitä. Rento ja mukava asu riittää. Ota oma juomapullo mukaan.
Lisätiedot: Sofia Niskanen p. 040 341 7582.

Syksy 2022

Arki ja usko -keskusteluryhmä eläkeikäisille

Arki ja usko – keskusteluryhmässä pohditaan ja keskustellaan aikoinaan rippikoulussa opetettuja kristilliseen uskoon liittyviä aiheita. Teemoja viritellään syksyn aikana uudelleen työntekijän alustuksin sekä yhdessä pohtien ja jakaen. Tässä ryhmässä uskaltaa myös kysyä askarruttavista asioista.

Eläkeikäisille suunnattu ryhmä alkaa pe 9.9. klo 13.30. Ryhmä kokoontuu syksyn aikana 5 kertaa päättyen 16.12. Ryhmän kokoontumiset ovat avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ryhmää ohjaavat seurakunnan työntekijät. Kokoontumiset ovat Toimitalolla Eerikinkatu 3:ssa.

Kabinetti, Eerikinkatu 3, 2. krs. klo 13.30

9.9.                Kuka minä olen – kuka Jumala on? Mika Mäntyranta ja Sofia Niskanen

30.9.              Jeesus – ihminen ja Jumala? Sofia Flinck

28.10.            Pyhä Henki – kuka? Jenni Pihajoki

25.11.            Tulevaisuus ja toivo – onko niitä? Miika Ahola

16.12.            Kuolema ja ylösnousemus – mitä kuoleman jälkeen? Mika Mäntyranta ja Sofia Niskanen

Tuolijumppa (maksuton)
Eerikinkatu 3, 2 krs. juhlasali, parittomat keskiviikot klo 13–13.45. 

Tervetuloa liikunnanohjaaja Tuula Välimäen vetämään tuolijumppaan oman kunnon mukaan parittomina keskiviikkoina klo 13. Et tarvitse erityisiä välineitä, vaan rento ja mukava asu riittää. Juotavaa tarjolla jumpassa. Voit ottaa myös oman juomapullon mukaan.
Syksyn kokoontumiset: 31.8., 14.9., 28.9., 12.10, 26.10, 9.11., 23.11. ja 7.12. 

 

Nuorekkaat eläkeläiset

Aktiivisille eläkeläisille suunnattua ohjelmaa on runsaasti. Lisätietoa erityisesti nuorekkaille eläkeläisille suunnatusta toiminnasta löydät omalta sivultaan. Siirry Nuorekkaiden eläkeläisten sivulle tästä linkistä.

Retket ja leirit

Järjestämme eläkeikäisille suunnattuja päiväretkiä ja leirejä vuosittain. Eläkeikäisten virkistyspäiviä vietämme Sinapin kurssikeskuksessa Kakskerrassa kesäaikaan, yleensä joko touko- tai elokuussa. Päiväretkillä useimmiten suuntaamme tutustumaan mukaviin kohteisiin Varsinais-Suomen alueella.

Sinapin leiri- ja kurssikeskus

Sinapin leirikeskus on moderni leirikeskus kauniissa maisemissa Kakskerrassa. Sinapissa on mahdollisuus saunoa, uida, nauttia herkullisesta ruoasta ja hiljentyä kauniissa kappelissa tai leirinuotion äärellä. Tule nauttimaan hienosta ympäristöstä, hyvästä ohjelmasta ja mukavasta yhdessäolosta. Sinapin leirikeskuksesta voit lukea lisää tämän linkin takaa.

 

 

 

 

Merenrannalla laituri

Ota yhteyttä