Seniorit Tuomiokirkkoseurakunnassa

Tuomiokirkkoseurakunnan eläkeläistoiminnassa pääset tutustumaan toisiin erilaisissa tapaamisissa ja ryhmissä. Nuorekkailla eläkeläisillä on monipuolista toimintaa kaupungissa, joskus vähän kauempanakin. Tuolijumppa sekä Vuorikodin keskiviikkokerho kutsuvat säännöllisiin tapaamisiin keskusta-alueella liikunnan ja yhdessäolon merkeissä. Kaikkiin tapahtumiin olet lämpimästi tervetullut!

Ajankohtaista

 

Eerikin rento pihajumppa kaikenikäisille oman kunnon mukaan kesämaanantaisin 7.6., 14.6. ja 21.6. sekä 9.8., 16.8. ja 23.8. klo 17–17.45. Eerikinkatu 1:n pihalla. Et tarvitse erityisiä varusteita, mukava väljä asu riittää. Ohjaajana toimii liikunnanohjaaja Tuula Välimäki. Noudatamme tilaisuuksissa vallitsevia koronaohjeituksia. Ota oma vesipullo mukaan. Pihajumppa on maksuton. (päiv. 24.5.2021) Tervetuloa!

 

Tuolijumppa ja Vuorikodin keskiviikkokerho

Tuomiokirkkoseurakunnassa kokoontuu säännöllisesti Vuorikodin keskiviikkokerho sekä tuolijumppa. Vuorikodin keskiviikkokerho kokoontuu parittomina keskiviikkoina Vuorikadulla, Vuorikatu 8:ssa. Hartauteen hiljentymisen jälkeen on mukava vaihtaa kuulumisia kahvikupin ääressä. Vaihtuva ohjelma ja yhteinen keskustelu virittävät ajatukset erilaisiin teemoihin mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. Tuolijumpassa Toimitalolla laitetaan jäsenet liikkeelle, mutta kuitenkin oman kunnon mukaan. Jumppaa on parittomina keskiviikkoina ja liikuntahetki kestää noin 45 minuuttia. Tervetuloa mukaan!

  • Vuorikodin keskiviikkokerho – parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13 (Vuorikatu 8)
  • Tuolijumppa – kehoa vetreyttävä ja herättelevä jumppa parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13. Tuolijumppa on ammattilaisohjaajan vetämä 45 minuutin liikuntatuokio, johon voit osallistua omien taitojesi ja oman kuntosi mukaan. Et tarvitse erityisvarusteita, liikuntaan sopiva väljä ja mukava asu riittää. Tuolijumppa on maksuton.

Nuorekkaat eläkeläiset

Aktiivisille eläkeläisille suunnattua ohjelmaa on runsaasti. Lisätietoa erityisesti nuorekkaille eläkeläisille suunnatusta toiminnasta löydät omalta sivultaan. Siirry Nuorekkaiden eläkeläisten sivulle tästä linkistä.

 

Retket ja leirit

Järjestämme eläkeikäisille suunnattuja päiväretkiä ja leirejä vuosittain. Eläkeikäisten virkistyspäiviä vietämme Sinapin kurssikeskuksessa Kakskerrassa kesäaikaan, yleensä joko touko- tai elokuussa. Päiväretkillä useimmiten suuntaamme tutustumaan mukaviin kohteisiin Varsinais-Suomen alueella.

Sinapin leiri- ja kurssikeskus 

Sinapin leirikeskus on moderni leirikeskus kauniissa maisemissa Kakskerrassa. Sinapissa on mahdollisuus saunoa, uida, nauttia herkullisesta ruoasta ja hiljentyä kauniissa kappelissa tai leirinuotion äärellä. Tule nauttimaan hienosta ympäristöstä, hyvästä ohjelmasta ja mukavasta yhdessäolosta. Sinapin leirikeskuksesta voit lukea lisää tämän linkin takaa.

 

 

 

 

 

Vaalean vihreitä puun lehtiä

Ota yhteyttä