Seniorit Tuomiokirkkoseurakunnassa

Syksy 2020 lähestyy, ja toiminnan suunnittelu on jo pitkällä. Tiedotamme alkavista tilaisuuksista ja tapahtumista täällä piakkoin. Tämän tekstin alapuolelta löytyy tapahtumakalenteri, jossa on listattuna senioreille suunnattua toimintaa. Tapahtumakalenterista löydät aina ajankohtaisimmat tiedot.

Keskiviikkokerhot ja tuolijumppa

Tuomiokirkkoseurakunnassa kokoontuu säännöllisesti kaksi eläkeläisten kerhoa sekä tuolijumppa. Eläkeläisten keskiviikkokerhot kokoontuvat vuoroviikoin keskiviikkoisin Juhlasalissa Eerikinkadulla ja Vuorikodissa Vuorikadulla. Hartauteen hiljentymisen jälkeen on mukava vaihtaa kuulumisia kahvikupin ääressä. Vaihtuvat vierailijat ja monipuolinen ohjelma virittävät ajatukset erilaisiin teemoihin mukavaa yhdessäoloa unohtamatta.

  • Juhlasalin keskiviikkokerho – parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 13 (HUOM. SYKSY 2020 TURUN TUOMIOKIRKOSSA, TARKK´AMPUJAN KAPPELISSA)
  • Vuorikodin keskiviikkokerho – parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13 (Vuorikatu 8)
  • Tuolijumppa – kehoa vetreyttävä ja herättelevä jumppa parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13 (HUOM. SYKSY 2020 TUOMIOKIRKOSSA, KIRKKOSALISSA)Tuolijumppa on ammattilaisohjaajan vetämä 45 minuutin liikuntatuokio, johon voit osallistua omien taitojesi ja oman kuntosi mukaan. Et tarvitse erityisvarusteita, liikuntaan sopiva väljä ja mukava asu riittää. Tuolijumppa on maksuton.

Syksyn 2020 ajat kerhoille ja tuolijumpalle julkaistaan piakkoin.

Nuorekkaat eläkeläiset

Aktiivisille eläkeläisille suunnattua ohjelmaa on runsaasti. Lisätietoa erityisesti nuorekkaille eläkeläisille suunnatusta toiminnasta löydät omalta sivultaan. Siirry Nuorekkaiden eläkeläisten sivulle tästä linkistä.

 

Retket ja leirit

Järjestämme eläkeikäisille suunnattuja päiväretkiä ja leirejä vuosittain. Eläkeikäisten virkistyspäiviä vietämme Sinapin kurssikeskuksessa Kakskerrassa kesäaikaan, yleensä joko touko- tai elokuussa. Päiväretkillä useimmiten suuntaamme tutustumaan mukaviin kohteisiin Varsinais-Suomen alueella.

Sinapin leiri- ja kurssikeskus 

Sinapin leirikeskus on moderni leirikeskus kauniissa maisemissa Kakskerrassa. Sinapissa on mahdollisuus saunoa, uida, nauttia herkullisesta ruoasta ja hiljentyä kauniissa kappelissa tai leirinuotion äärellä. Tule nauttimaan hienosta ympäristöstä, hyvästä ohjelmasta ja mukavasta yhdessäolosta. Sinapin leirikeskuksesta voit lukea lisää tämän linkin takaa.

 

 

 

 

Eläkeläisiä istumassa tuoleilla ja tekemässä jumppaliikkeitä kurottaen samaan suuntaan.

Ota yhteyttä