AJANKOHTAISTA ELÄKELÄISTOIMINNASTA:

Maaliskuusta lähtien ovat Juhlasalin ja Vuorikodin keskiviikkokerhot sekä tuolijumppa olleet tauolla vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tällä hetkellä suunnittelemme syksyn ohjelmistoa ja aikatauluja. Tiedot syksyn ohjelmasta päivittyvät sivuille kesän aikana, sitä mukaa kun tilanne sen sallii. Toivomme, että pääsemme aloittamaan toiminnan syyskuussa. (päivitetty 15.6.)

Seurakuntamme työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Voit ottaa rohkeasti yhteyttä. https://www.turunseurakunnat.fi/tuomiokirkkoseurakunta/tyontekijoiden-yhteystiedot

Hyvää kesää, ja Jumalan siunausta elämääsi! Toivottavasti tapaamme pian. 

 

 

 

 

Eläkeläisten toimintaa Tuomiokirkkoseurakunnassa

Tuomiokirkkoseurakunnassa kokoontuu säännöllisesti kaksi eläkeläisten kerhoa sekä tuolijumppa. Lisäksi Nuorekkailla eläkeläisillä on omaa monipuolista ohjelmaa.

Eläkeläisten keskiviikkokerhot kokoontuvat vuoroviikoin keskiviikkoisin Juhlasalissa Eerikinkadulla ja Vuorikodissa Vuorikadulla. Hartauteen hiljentymisen jälkeen on mukava vaihtaa kuulumisia kahvikupin ääressä. Erilaiset vierailijat ja monipuolinen ohjelma virittävät ajatukset erilaisiin teemoihin, mukavaa yhdessäoloa unohtamatta.

  • Juhlasalin keskiviikkokerho - parilliset viikot - keskiviikkoisin klo 13 (Eerikinkatu 3, II krs, Juhlasali)

  • Vuorikodin keskiviikkokerho - parittomat viikot - keskiviikkoisin klo 13 (Vuorikatu 8)

  • Tuolijumppa - parittomat viikot - keskiviikkoisin klo 13 (Eerikink. 3 Juhlasali, II krs.)
    Tuolijumppa on ammattilaisohjaajan vetämä 45 minuutin liikuntatuokio, johon voit osallistua omien taitojesi ja oman kuntosi mukaan. Et tarvitse erityisvarusteita, liikuntaan sopiva väljä ja mukava asu riittää. MAKSUTON.

Muutokset tiedoissa ovat mahdollisia.

 

Eläkeläisten retkistä löydät tietoa täältä.

 

 

 

 

 

 

 

Tuolijumppa