Jumalanpalvelus keskellä elämää

Jumalanpalveluselämän keskuksena on kaunis Turun Mikaelinkirkko. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kokoonnutaan klo 10 alkaen messuun tai sanajumalanpalvelukseen. Käsiohjelma on saatavilla kirkon eteisessä.

Iltamessu, Mikaelmessu ja Nuorten messu antavat lisää mahdollisuuksia löytää kirkkotielle. Mikaelmessu on joka toinen sunnuntai klo 17 (parilliset viikot. Huom! ei kesäaikana). Mikaelmessussa on tarjolla mm. pyhäkoulut (alle kouluikäiset & kouluikäiset) ja iltapala. Myös nuorten messussa on tarjolla myös pientä purtavaa.

Suikkilan seurakuntakodissa on messu ja Paakarlan seurakuntakodissa lähiökirkko kerran kuukaudessa. Seurakunnan alueen palvelutaloissa järjestetään myös säännöllisesti ehtoollistilaisuuksia. Turun linnan kirkon joulukirkko on monille jokavuotinen perinne.

Messut Mikaelinkirkossa

Mikaelinkirkon henkilörajaus on nyt 500. Ehtoollispöytään turvavälit huomioiden.  

Koskapa saamme tulla nyt kirkkoon, säännölliset videojumalanpalvelukset Mikaelinseurakunnan Facebookissa ovat päättyneet. Tällä kanavalla nähdään kuitenkin sunnuntaisin kirkkovuoden ajankohdan mukainen hartaus.

Messu Mikaelinkirkossa su klo 10 
Iltamessu Mikaelinkirkossa ke klo 17 (Kesärukous 16.15)
Mikaelmessu su 22.8. klo 17

Mikaelinseurakunta 100 vuotta -juhlamessu su 19.9. klo 11. Saarna arkkipiispa Tapio Luoma. Juhlakirjan julkaisu messun jälkeen. 

Turun Mikaelinkirkko avoinna (29.8. asti)
Ma-pe klo 11−18 (kesäoppaat 6.8. asti), la-su klo 11−14

Kirkkokahvit ja messujatkot sekä kirkkolounas (tauolla)
Urkutuokio ja urkujen esittely su klo 12 (kuukauden toisena sunnuntaina. Tauolla)

Pyhäinpäivän iltakirkko

Mikaelinkirkossa pyhäinpäivänä 6.11.2021 klo 17. Tilaisuus on sanajumalanpalvelus, jossa muistetaan vuoden aikana poisnukkuneita Mikaelinseurakuntaan kuuluneita rakkaita. Luetaan nimet ja muistokynttilät syttyvät. Tilaisuus on avoin kaikille.

Messu Suikkilan seurakuntakodissa

Messu ja kirkkokahvit su klo 12  (Tauolla)

Lähiökirkko Paakarlan seurakuntakodissa

Lähiökirkko ja kirkkokahvit su klo 14 (Tauolla)
 

YouTube-video