Jumalanpalvelus keskellä elämää

HUOM! KATSO ALEMPAA POIKKEUSAJAN TIEDOT. Jumalanpalveluselämän keskuksena on kaunis Turun Mikaelinkirkko. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kokoonnutaan klo 10 alkaen messuun tai sanajumalanpalvelukseen. Käsiohjelma on saatavilla kirkon eteisessä.

Iltamessu, Mikaelmessu, Nuorten messu ja Tuomasmessu antavat lisää mahdollisuuksia löytää kirkkotielle. Mikaelmessu on joka toinen sunnuntai klo 17 (parilliset viikot); Mikaelmessussa on tarjolla mm. pyhäkoulut (alle kouluikäiset & kouluikäiset) ja iltapala. Myös nuorten messussa on tarjolla myös pientä purtavaa.

Suikkilan seurakuntakodissa on messu ja Paakarlan seurakuntakodissa lähiökirkko kerran kuukaudessa. Seurakunnan alueen palvelutaloissa järjestetään myös säännöllisesti ehtoollistilaisuuksia. Turun linnan kirkon joulukirkko on monille jokavuotinen perinne.

Lyhyt ehtoollishetki Mikaelinkirkossa keskiviikkona 

Perinteisen iltamessun paikalla on Mikaelinkirkossa keskiviikkona lyhyt ehtoollishetki klo 17. Kirkon henkilörajaus tilaisuuksissa on tämän hetken ohjeiden mukaan 6 henkilöä. Vahtimestari ohjaa kirkkoon tulijoita. Eteisessä on käsidesiautomaatti. Muistathan kasvomaskin. Ehtoollista jaetaan alttarilla kuuden hengen ryhmissä. 

Sunnuntain jumalanpalvelukset verkossa 

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelukset toteutetaan videoituina tai striimattuina ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Videoidut tai striimatut jumalanpalvelukset julkaistaan Mikaelinseurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/mikaelinsrk ja nettisivulla mikaelinseurakunta.fi kuitenkin tuttuun aikaan sunnuntaina klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen virtuaaliset kirkkokahvit Facebook-sivun kautta n. klo 10.30 alkaen. Facebook -sivumme kautta lähetämme myös muita julkaisuja, joita olet tervetullut seuraamaan. Mikaelmessu verkossa Mikaelinseurakunnan facebook -sivulla joka toinen sunnuntai klo 17.

Mikaelinkirkko avoinna ja työntekijä tavoitettavissa

Mikaelinkirkko avoinna ma-pe klo 11-17, la klo 10-15 sekä sunnuntaisin klo 12-14 (Kirkon aukiolossa henkilörajaus 10).  Työntekijä on tavattavissa ma-pe klo 15-17 ja su klo 12-14. Tuolloin sinulla on mahdollisuus keskusteluun, sielunhoitoon, rippiin ja rukoukseen.  Poikkeusaikana haluamme olla mahdollisimman hyvin tavoitettavissa. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse tai sosiaalisen median kautta. 

Kirkkokahvit ja messujatkot sekä kirkkolounas (tauolla)
Urkutuokio ja urkujen esittely su klo 12 (kuukauden toisena sunnuntaina. Tauolla)

Pyhäinpäivän iltakirkko

Mikaelinkirkossa pyhäinpäivänä 6.11.2021 klo 17. Tilaisuus on sanajumalanpalvelus, jossa muistetaan vuoden aikana poisnukkuneita Mikaelinseurakuntaan kuuluneita rakkaita. Luetaan nimet ja muistokynttilät syttyvät. Tilaisuus on avoin kaikille.

Messu Suikkilan seurakuntakodissa

Messu ja kirkkokahvit su klo 12  (Tauolla koronarajoitusten vuoksi)
 

Lähiökirkko Paakarlan seurakuntakodissa

Lähiökirkko ja kirkkokahvit su klo 14 (tauolla koronarajoitusten vuoksi)
 

YouTube-video