Jumalanpalvelus keskellä elämää

Jumalanpalveluselämän keskuksena on kaunis Turun Mikaelinkirkko. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kokoonnutaan klo 11 alkaen messuun tai sanajumalanpalvelukseen. Messun käsiohjelma on saatavilla kirkon eteisessä. Kirkkokahvit tai kirkkolounas joka sunnuntai (kesällä taukoa). Facebookissa sunnuntaisin kirkkovuoden ajankohdan mukainen hartaus. 

Iltamessu, Mikaelmessu ja Nuorten messu antavat lisää mahdollisuuksia löytää kirkkotielle. Mikaelmessu on joka toinen sunnuntai klo 16 (parilliset viikot.). Mikaelmessussa on tarjolla mm. pyhäkoulut (alle kouluikäiset & kouluikäiset) ja iltapala. Myös nuorten messussa on tarjolla pientä purtavaa.

Suikkilan seurakuntakodissa on messu ja Paakarlan seurakuntakodissa lähiökirkko kerran kuukaudessa. Seurakunnan alueen palvelutaloissa järjestetään myös säännöllisesti hartauksia ja ehtoollistilaisuuksia. Turun linnan kirkon joulukirkko on monille jokavuotinen perinne.

Messu Mikaelinkirkossa sunnuntaisin klo 11

Mikaelinkirkossa messu sunnuntaisin ja pyhäpäivinä yleensä klo 11 (radioitavat messut alkavat klo 10.) Tavallisesti sunnuntaisin kirkkokahvit messun jälkeen. Supersunnuntaisin on kirkkolounas Mikaelin seurakuntakodissa. Konfirmaatiomessujen yhteydessä kirkkokahvit jäävät pois. Käsidesiautomaatti palvelee kirkon eteisessä.  

SuperSunnuntaina pääsee kahteen messuun

Uutta toimintaa Mikaelissa ovat SuperSunnuntait. Mikael AAMU messu alkaa klo 11. Messun jälkeen on lounasta ja kahvia seurakuntakodilla klo 12.30-14.30 (vapaaehtoinen maksu diakonian hyväksi) ja sen jälkeen vaihtelevaa toimintaa eri-ikäisille. Lue lisää SuperSunnuntait -sivulta. Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikaelmessuun, jossa on lapsille ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v). Musiikissa Mikaelove ja messun päätteeksi iltapalaa. Seuraava SuperSunnuntai 8.9.2024. Lue lisää: www.mikael.fi/sunnuntai/

Mikaelmessut sunnuntaisin klo 16

Mikaelmessu kokoaa parillisina sunnuntaina seurakunnan uudenmuotoiseen ja yhteisölliseen messuun, jossa musiikki on bändi. Lapsille on ikätasoinen pyhäkoulu (3-6v., 7-9v. ja 10-14v.), ehtoollisen aikana on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukoukseen rukouspalvelijan kanssa ja joka kerta messun jälkeen on tarjolla iltapalaa kaikille. Katso kevään 2024 messuaikataulu täältä: www.mikael.fi/kausiohjelma

Iltamessu Mikaelinkirkossa keskiviikkoisin klo 17

-Iltapäivän rukoushetki ennen iltamessua klo 16.05 (kesällä klo 16.15).

Pyhäinpäivän iltakirkko Mikaelinkirkossa la 2.11.2024 klo 17

Mikaelinkirkossa pyhäinpäivänä la 2.11.2024 klo 17. Tilaisuus on sanajumalanpalvelus, jossa muistetaan vuoden aikana poisnukkuneita Mikaelinseurakuntaan kuuluneita rakkaita. Luetaan nimet ja muistokynttilät syttyvät. Sytytetään myös yksi kynttilä, jolla muistetaan kaikkia muita rakkaita. Tilaisuus on avoin kaikille.

Kirkon aukiolo sekä urkutuokio ja urkujen esittely

Turun Mikaelinkirkko avoinna 2.6. asti
Ke-pe klo 11-17  
La-su klo 11–14 
3.6.-4.8.
Ma-pe klo 11-18, kesäkahvila, opas paikalla
La-su klo klo 11-14 (ei 22.6.)
Mikaelinkirkko on kesäisin tiekirkko. 

Urkutuokio ja urkujen esittely joka kuukauden toisena sunnuntaina klo 13-14
(8.9., 13.10., 10.11., 8.12.)

Kristittyjen yhteinen Mikael 24/7 rukous Mikaelinkirkossa

Mikaelinkirkoon rakennetaan myös kirkon aukioloajoille kristittyjen yhteistä katkeamatonta 24/7 rukousta. Lue lisää: www.mikael.fi/rukous

Messu ja kirkkokahvit Suikkilan seurakuntakodissa

Messut sunnuntaisin klo 13
Seuraavan kerran syksyllä.

Lähiökirkko ja kirkkokahvit Paakarlan seurakuntakodissa

Messut sunnuntaisin klo 14
Seuraavan kerran syksyllä.