Jumalanpalvelus keskellä elämää

Jumalanpalveluselämän keskuksena on kaunis Turun Mikaelinkirkko. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kokoonnutaan klo 10 alkaen messuun tai sanajumalanpalvelukseen. Käsiohjelma on saatavilla kirkon eteisessä.

Iltamessu, Mikaelmessu, Nuorten messu ja Tuomasmessu antavat lisää mahdollisuuksia löytää kirkkotielle. Mikaelmessu on joka toinen sunnuntai klo 17 (parilliset viikot); Mikaelmessussa on tarjolla mm. pyhäkoulut (alle kouluikäiset & kouluikäiset) ja iltapala. Myös nuorten messussa on tarjolla myös pientä purtavaa.

Suikkilan seurakuntakodissa on messu ja Paakarlan seurakuntakodissa lähiökirkko kerran kuukaudessa. Seurakunnan alueen palvelutaloissa järjestetään myös säännöllisesti ehtoollistilaisuuksia. Turun linnan kirkon joulukirkko on monille jokavuotinen perinne.

Mikaelinkirkon jumalanpalvelukseen kokoontunutta seurakuntaa

Jumalanpalvelukset Turun Mikaelinkirkossa

Jumalanpalvelukset koronarajoitusten ajan (toistaiseksi 10.2. 2021 asti) verkon kautta . Jumalanpalvelukset videoidaan ja ne julkaistaan Mikaelinseurakunnan Facebook -sivulla (Mikaelinsrk) ja nettisivulla (mikaelinseurakunta.fi) sunnuntaina klo 10. Sunnuntaisin noin klo 10.30 alkaen virtuaaliset kirkkokahvit.

Mikaelinseurakunnan työntekijä on tavattavissa Mikaelinkirkossa ma-pe klo 16-18 ja su klo 12-14 (Tammikuun osalta toiminnan alkuaika ilm. lähipäivinä)

Kirkko avoinna
ma ja ti klo 11-16
ke klo 11–18
to ja pe klo 11–16
la klo 10–15
su klo 12-14

Kirkkokahvit ja messujatkot (tauolla)

Kirkkolounas (tauolla)

Urkutuokio ja urkujen esittely su klo 12 (kuukauden toisena sunnuntaina)

Muut jumalanpalvelukset

Iltamessu keskiviikkoisin klo 17 (tilalla iltahartaus FB:ssa)
- Iltapäivän rukoushetki ennen iltamessua keskiviikkoisin klo 16.05 
Nuorten messu kerran kk:ssa to klo 18.30 
Mikaelmessu joka toinen su klo 17 

Pyhäinpäivän iltakirkko

Mikaelinkirkossa pyhäinpäivänä klo 17. Tilaisuus on sanajumalanpalvelus, jossa muistetaan vuoden aikana poisnukkuneita Mikaelinseurakuntaan kuuluneita rakkaita. Luetaan nimet ja muistokynttilät syttyvät. Tilaisuus on avoin kaikille.

Messu Suikkilan seurakuntakodissa

Messu ja kirkkokahvit su klo 12  (Tauolla koronarajoitusten vuoksi)
 

Lähiökirkko Paakarlan seurakuntakodissa

Lähiökirkko ja kirkkokahvit su klo 14 (tauolla koronarajoitusten vuoksi)
 

YouTube-video