Jumalanpalvelus keskellä elämää

Jumalanpalveluselämän keskuksena on kaunis Turun Mikaelinkirkko. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kokoonnutaan klo 11 alkaen messuun tai sanajumalanpalvelukseen. Uudistettu käsiohjelma on saatavilla kirkon eteisessä. Kirkkokahvit tai kirkkolounas joka sunnuntai (kesällä taukoa). Facebookissa sunnuntaisin kirkkovuoden ajankohdan mukainen hartaus. 

Iltamessu, Mikael ILTA-messu (ent. Mikaelmessu) ja Nuorten messu antavat lisää mahdollisuuksia löytää kirkkotielle. Mikael ILTA -messu on joka toinen sunnuntai klo 16 (parilliset viikot.). Mikaeli ILTA -messussa on tarjolla mm. pyhäkoulut (alle kouluikäiset & kouluikäiset) ja iltapala. Myös nuorten messussa on tarjolla pientä purtavaa.

Suikkilan seurakuntakodissa on messu ja Paakarlan seurakuntakodissa lähiökirkko kerran kuukaudessa. Seurakunnan alueen palvelutaloissa järjestetään myös säännöllisesti hartauksia ja ehtoollistilaisuuksia. Turun linnan kirkon joulukirkko on monille jokavuotinen perinne.

Messu Mikaelinkirkossa sunnuntaisin klo 11

Mikaelinkirkossa messu sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 11.  (Poikkeuksen muodostavat radioitavat messut, jotka alkavat klo 10). Tavallisesti sunnuntaisin kirkkokahvit messun jälkeen. Supersunnuntaisin on kirkkolounas Mikaelin seurakuntakodissa. Konfirmaatiomessujen yhteydessä kirkkokahvit jäävät pois. Käsidesiautomaatti palvelee kirkon eteisessä.  

SuperSunnuntaina pääsee kahteen messuun 

Uutta toimintaa Mikaelissa ovat SuperSunnuntait. Mikaelin AAMU messu alkaa klo 11. Messun jälkeen on lounasta ja kahvia seurakuntakodilla klo 12.30-14.30 (vapaaehtoinen maksu diakonian hyväksi) ja sen jälkeen vaihtelevaa toimintaa eri-ikäisille. Lue lisää SuperSunnuntait -sivulta. Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jossa on lapsille ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v). Musiikissa Mikaelove ja illanmessun päätteeksi iltapalaa. Seuraavat Supersunnuntait 12.2.2023, 12.3.2023 Lue lisää: www.mikael.fi/sunnuntai/

Mikael ILTA -messut sunnuntaisin klo 16

Mikael ILTA on uudenmuotoinen ja yhteisöllinen juonnettu messu, jossa musiikki on bändisäesteistä ja elämän äänet saavat kuulua. Lapsille on ikätasoinen pyhäkoulu (3-6v., 7-9v. ja 10-14v.). Joka kerta on tarjolla iltapalaa kaikille. Ks. messujen aiheet: www.mikael.fi/kausiohjelma

Iltamessu Mikaelinkirkossa keskiviikkoisin klo 17

-Rukoushetki ennen iltamessua klo 16.05.

Pyhäinpäivän iltakirkko Mikaelinkirkossa la 4.11.2023 klo 17

Mikaelinkirkossa pyhäinpäivänä la 4.11.2023 klo 17. Tilaisuus on sanajumalanpalvelus, jossa muistetaan vuoden aikana poisnukkuneita Mikaelinseurakuntaan kuuluneita rakkaita. Luetaan nimet ja muistokynttilät syttyvät. Tilaisuus on avoin kaikille.

Kirkon aukiolo sekä urkutuokio ja urkujen esittely

Turun Mikaelinkirkko avoinna
Ke-pe klo 11-17, la-su klo 11-14

Urkutuokio ja urkujen esittely su klo 13 (kuukauden toisena sunnuntaina, ei kesällä)

Messu ja kirkkokahvit Suikkilan seurakuntakodissa

Su 29.1. klo 13

Lähiökirkko ja kirkkokahvit Paakarlan seurakuntakodissa

Su 5.2. klo 14