Raamattupiiri ja Raamattua tutkivat pienpiirit

Raamattupiirit toimivat pastorin johdolla. Raamattua tutkivat pienpiirit kokoontuvat vetäjinään seurakuntalaiset. Ryhmiin mahtuu uusia piiriläisiä mukaan.

CBS-raamattupiiri

Community Bible Study kannustaa syvemmälle Raamattuun ja läheisempään yhteyteen ihmisten ja Jumalan kanssa. Materiaali on yhteiskristillinen ja käytössä samansisältöisenä kaikissa maanosissa. Kysymyksiä käydään läpi sekä kotona että pienryhmissä keskustelunohjaajan johdolla. Pastori Jaakko Paakkanen pitää opetuksellisen yhteenvedon. Kokoonnumme Mikaelin seurakuntakodin kellarissa keskiviikkoisin kello 18.

Ilmoittaudu etukäteen niin saat oman materiaalin: jaakko.paakkanen@evl.fi tai 040 341 7381. Materiaaliin saa tutustua ilmaiseksi. Säännöllisesti osallistuvat maksavat 10 euroa kustakin kuuden viikon opiskelujaksosta. Rahat käytetään materiaalin suomentamiseen, tuottamiseen ja markkinointiin CBS Suomi Ry:n kautta.

Raamattua tutkivat pienpiirit

Syvällisemmin Raamattuun -piiri Mikaelin seurakuntakodissa (Olohuone) ti klo 16.45
Käynti pihalta. Johannes Pelkonen, 0400 681 302
Pienpiiri Mikaelin seurakuntakodissa
Ke klo 18 Kerttu Hämäläinen.
Pienpiirit Suikkilan seurakuntakodissa
Ma klo 19 Erkki Aihela
To klo 19 Eija Pursimaa
Naisten piiri  Paakarlan seurakuntakodissa joka kk:n toinen to klo 19
Hepreapiiri on Raamatun tutkimista, kielen opiskelua ja rukousta. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-12 Mikaelin seurakuntakodissa, Olohuone-tilassa. Lisätietoja Ritva Lunden, p. 044 257 2612