Yhteyttä ja toimintaa

Seurakunta kokoaa yhteen eri-ikäisiä ihmisiä eri toimipisteissä. Ryhmässä voi miettiä yhdessä Raamatun sanomaa, tehdä käsitöitä tai keskustella ajankohtaisista aiheista. Poikkeusolojen vuoksi ryhmät eivät toistaiseksi kokoonnu, mutta juuri nyt on hyvä aika ideoida tulevaa toimintaa. Ole yhteyksissä.

Aina on tilaa uusille ryhmille! Olisitko halukas kokoamaan joukon sinua kiinnostavan asian tai toiminnan ympärille? Kerro toiveesi ja ideasi meille. Ryhmä voi toimia vaikka vain muutaman kuukauden ajan oman päämääränsä saavuttamiseksi.

Väritysryhmä

Aikuisten väritysryhmä kokoontuu omatoimisesti henrikinkirkolla. Kaikenlaisten värittäjien, kalenterin tuunaajien ja paperiaskartelijoiden kokoontuminen. Lisätietoa Heli Lindroos p. 040 341 7493. Katso lisää Facebookista.

 

Vauvasukkapaja

Vauvasukkapajassa kudotaan "junasukkia" seurakunnassa kastettaville lapsille.

Arkiretriitti

Kerran lukukaudessa syksyllä ja keväällä järjestetään kuuden viikon mittainen rukouksen ja hengellisen ohjauksen arkiretriitti. Tulija sitoutuu rukoilemaan joka päivä ja käy kerran viikossa keskustelemassa ohjaajansa kanssa. Arkiretriitin aloittaa ja lopettaa ryhmän yhteinen kokoontuminen jumalanpalvelukseen ja ohjeiden antoon. Tiedustelut Päivi Vuorilehto p. 040 3417 344.

 

Hengellisen ohjauksen ryhmä.

Ryhmä, jossa harjoitellaan tapakristityn taitoja; rukoilemista ja raamatunlukua. Kokoontuu epäsäännöllisin ajoin noin kerran kuussa Henrikinkirkolla.  Lisätietoa Heli Lindroos p. 040 341 7493.

 

Raivaajat

Tavaran raivaajien vertaistukiryhmä.  Lisätietoa Heli Lindroos p. 040 341 7493.

 

Sururyhmä Henrikinseurakunnassa

Vertaistukiryhmä omaisensa menettäneille. Sururyhmässä voit puhua kokemastasi ja tunteistasi luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhmä on määräaikainen ja kokoontuu 7 kertaa. Tästä ja muista eri seurakunnissa alkavista sururyhmistä tietää parhaiten sielunhoitotyön sihteeri Auli Hynönen-Rinne p. 040 3417 207.

Virkatussa korissa on monta eriväristä huovutettua pääsiäismunaa.
Puuhapajassa askarreltiin pääsiäismunia

Ota yhteyttä

johtava diakoniatyöntekijä, retriitinohjaaja
Henrikinseurakunta