Yhteyttä ja toimintaa

Seurakunta kokoaa yhteen eri ikäisiä ihmisiä eri toimipisteissä. Ryhmissä voi miettiä yhdessä Raamatun sanomaa, tehdä käsitöitä tai keskustella ajankohtaisista aiheista.  Aina on hyvä aika ideoida tulevaa toimintaa. Ole yhteyksissä.

Aina on tilaa uusille ryhmille! Olisitko halukas kokoamaan joukon sinua kiinnostavan asian tai toiminnan ympärille? Kerro toiveesi ja ideasi meille. Ryhmä voi toimia vaikka vain muutaman kuukauden ajan oman päämääränsä saavuttamiseksi.

Väritysryhmä

Aikuisten väritysryhmä kokoontuu omatoimisesti Henrikinkirkolla torstaisin kello 17-19.30. Kaikenlaisten värittäjien, kalenterin tuunaajien ja paperiaskartelijoiden kokoontuminen. Osallistujien määrä on max. 6 henkilöä. 

 

Arkiretriitti 

- toistaiseksi tauolla -

Kerran lukukaudessa syksyllä ja keväällä järjestetään kuuden viikon mittainen rukouksen ja hengellisen ohjauksen arkiretriitti. Tulija sitoutuu rukoilemaan joka päivä ja käy kerran viikossa keskustelemassa ohjaajansa kanssa. Arkiretriitin aloittaa ja lopettaa ryhmän yhteinen kokoontuminen jumalanpalvelukseen ja ohjeiden antoon. Tiedustelut Päivi Vuorilehto p. 040 3417 344.

 

 

Virkatussa korissa on monta eriväristä huovutettua pääsiäismunaa.
Puuhapajassa askarreltiin pääsiäismunia