Toimintaa aikuisille

Seurakunnassa järjestetään monipuolista toimintaa aikuisille. Niihin toivotaan löytävän sellaistenkin, jotka eivät usein avaa kirkon tai seurakuntatalon ovia. Aiheet ovat elävästä elämästä hengellistä puoltakaan unohtamatta. Yleensä alustuksia seuraa vilkas keskustelu. Joskus kokoontumisiin liittyy myös liikuntaa ja retkiä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa aikuisille (seurakuntatalolla, jos ei toisin mainita)

  • KIRKKOKUORO                                    maanantaisin klo 18
  • SENIORIJUMPPA                                  keskiviikkoisin klo 10
  • DIAKONIAPIIRI                                     ke klo 11.30. 15.9, 20.10. ja 17.11. 
  • KULTTUURIKLUBI                                 ti 28.9. klo 17-18, muut kerrat ilmoitetaan myöhemmin
  • KÄSITYÖKAHVILA                                ti 5.10. klo 18-19.30, muut kerrat ilmoitetaan myöhemmin
  • MIESTENILTA                                        ti 12.10. ja 23.11 klo 18 pappilassa
  • LÄHETYSPIIRI                                       ke 8.9., 13.10. ja 24.11. klo 12 pappilassa
  • RAAMATTUPIIRI                                   ti 5.10. ja 9.11. klo 19 pappilassa
  • DIAKONIAN PÄIVYSTYS                       keskiviikkoisin klo 12-13 pappilassa

  Lisää tietoa facebook-sivultamme (linkki aukeaa uudessa ikkunassa ulkopuoliselle sivustolle)

 

KÄSITYÖKAHVILA

Kaipaatko juttuseuraa ja puikkojen kilinää? Käsityökahvila on palannut seurakuntatalolle lähitoimintaan ja syksyn ensimmäinen kokoontumiskerta on ti 5.10. klo 18-19.30. Ota mukaan oma käsityö ja tule mukaan kahvittelemaan!

Käsityökahvilan vapaaehtoiset Elina ja Laura ovat kädentaidon ammattilaisia, jotka osaavat opastaa käsitöistä kiinnostuneita aloittelevista sukankutojista kokeneempiin uuden tekniikan kokeilijoihin. Voit ottaa mukaan omat materiaalit, jos sellaisia kotona on tai kysy neuvoa mitä kannattaisi hankkia. Puheenaiheet vaihtelevat sukankudonnasta kuulumisten vaihtoon sujuvasti ja vapaasti. 

Toiminnasta vastaa perhetyöntekijä Lotta Leppänen, jolta voit kysyä myös lisätietoja 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Tapaamiskerralla voit liittyä käsityökahvilan whatsapp-ryhmään, jossa jaetaan käsityökuulumisia ja muistutetaan seuraavasta tapaamiskerrasta tai mahdollisesta toiminnan muutoksesta/peruuntumisesta. Toimintaa koordinoi perhetyöntekijä Lotta Leppänen 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

KULTTUURIKLUBI                                

Syksyn ensimmäinen kulttuurklubi on ti 28.9. klo 17-18 ja muut kerrat ilmoitetaan sen jälkeen.

Tule mukaan keskustelevaan, hyväntuuliseen joukkoon! Vaihdetaan ajatuksia ja vinkataan toisille ajankohtaisista kulttuurijutuista.

Tule rohkeasti mukaan keskustelevaan, hyväntuuliseen joukkoon! Vaihdetaan ajatuksia ja vinkataan toisille ajankohtaisista kulttuurijutuista. Tervetuloa mukaan Paattisten kulttuuriklubin toimintaan kaikki kiinnostuneet, asuinpaikasta riippumatta. Toiminta sopii kaikille aikuisille eikä edellytä kulttuuriharrastustaustaa.

Kulttuuriklubin vetäjänä toimii vapaaehtoistyöntekijä Marjukka, toimintaa suunnitellaan yhdessä. Kulttuuriklubi kerran kuussa tiistaisin Paattisten seurakuntatalolla. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Toimintaa koordinoi perhetyöntekijä Lotta Leppänen 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi