Toimintaa aikuisille

Käsityökahvila Teams-sovelluksessa

Kaipaatko juttuseuraa ja puikkojen kilinää? Ota koneen tai puhelimen ääreen käsityö ja tule mukaan jutustelemaan Paattisten käsityökahvilaan Teams-sovellukseen aina parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-19.30. Puheenaiheet vaihtelevat sukankudonnasta kuulumisten vaihtoon sujuvasti ja vapaasti. Voit myös kysyä neuvoa käsityöpulmaasi. Mukana voit olla videokuvalla, pelkällä äänellä tai vain kuuntelemassa. Pääset mukaan linkkiä klikkamalla. Osallistuminen ei vaadi ohjelman asennusta koneelle, vaan voit osallistua nettiselaimen kautta. 

Toiminnasta vastaa perhetyöntekijä Lotta Leppänen, jolta voit kysyä myös lisätietoja 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

Aikuisten paikanpäällä tapahtuva ryhmätoiminta on tauolla.

Seurakunnassa järjestetään monipuolista toimintaa aikuisille. Niihin toivotaan löytävän sellaistenkin, jotka eivät usein avaa kirkon tai seurakuntatalon ovia. Aiheet ovat elävästä elämästä hengellistä puoltakaan unohtamatta. Yleensä alustuksia seuraa vilkas keskustelu. Joskus kokoontumisiin liittyy myös liikuntaa ja retkiä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa aikuisille (seurakuntatalolla, jos ei toisin mainita)

HUOM! Päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin, kun toiminta jatkuu.

  • KIRKKOKUORO                                    maanantaisin klo 18, aloituspäivä ilm. myöhemmin
  • SENIORIJUMPPA                                  keskiviikkoisin klo 10
  • DIAKONIAPIIRI                                     ti  klo 14 pappilassa
  • KULTTUURIKLUBI                                 ti klo 18-19
  • KÄSITYÖKAHVILA                                ti klo 18-20
  • MIESTENILTA                                        ti klo 18  pappilassa
  • LÄHETYSPIIRI                                       ke klo 12 pappilassa
  • RAAMATTUPIIRI                                   ke klo 18  pappilassa
  • DIAKONIAN PÄIVYSTYS                       keskiviikkoisin klo 12-13 pappilassa

  Lisää tietoa facebook-sivultamme (linkki aukeaa uudessa ikkunassa ulkopuoliselle sivustolle)

 

KÄSITYÖKAHVILA

Ota mukaan oma käsityö ja tule mukaan kahvittelemaan!

Käsityökahvilan vapaaehtoiset Elina ja Laura ovat kädentaidon ammattilaisia, jotka osaavat opastaa käsitöistä kiinnostuneita aloittelevista sukankutojista kokeneempiin uuden tekniikan kokeilijoihin. Voit ottaa mukaan omat materiaalit, jos sellaisia kotona on tai kysy neuvoa mitä kannattaisi hankkia.

Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Tapaamiskerralla voit liittyä käsityökahvilan whatsapp-ryhmään, jossa jaetaan käsityökuulumisia ja muistutetaan seuraavasta tapaamiskerrasta tai mahdollisesta toiminnan muutoksesta/peruuntumisesta. Toimintaa koordinoi perhetyöntekijä Lotta Leppänen 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

KULTTUURIKLUBI                                

Tule mukaan keskustelevaan, hyväntuuliseen joukkoon! Vaihdetaan ajatuksia ja vinkataan toisille ajankohtaisista kulttuurijutuista.

Tule rohkeasti mukaan keskustelevaan, hyväntuuliseen joukkoon! Vaihdetaan ajatuksia ja vinkataan toisille ajankohtaisista kulttuurijutuista. Tervetuloa mukaan Paattisten kulttuuriklubin toimintaan kaikki kiinnostuneet, asuinpaikasta riippumatta. Toiminta sopii kaikille aikuisille eikä edellytä kulttuuriharrastustaustaa.

Kulttuuriklubin vetäjänä toimii vapaaehtoistyöntekijä Sirpa, toimintaa suunnitellaan yhdessä. Kulttuuriklubi kerran kuussa tiistaisin Paattisten seurakuntatalolla. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Toimintaa koordinoi perhetyöntekijä Lotta Leppänen 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi