Toimintaa aikuisille

Seurakunnassa järjestetään monipuolista toimintaa aikuisille. Niihin toivotaan löytävän sellaistenkin, jotka eivät usein avaa kirkon tai seurakuntatalon ovia. Aiheet ovat elävästä elämästä hengellistä puoltakaan unohtamatta. Yleensä alustuksia seuraa vilkas keskustelu. Joskus kokoontumisiin liittyy myös liikuntaa ja retkiä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa aikuisille (seurakuntatalolla, jos ei toisin mainita)

 • KIRKKOKUORO maanantaisin klo 18

 • RAAMATTUPIIRI  torstaisin klo 18  Marjo Haavistolla, Niinikönkuja 4 B 5.

 • ALFA-KURSSI parillisten viikkojen tiistaisin klo 18 pappilassa 7.2. alkaen

 • SENIORIJUMPPA parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 10

 • DIAKONIAN PÄIVYSTYS parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 12-13 Pappilassa

 • KÄSITYÖKAHVILA parittomien viikkojen tiistaisin klo 18 seurakuntatalolla

 • DIAKONIAPIIRI ke 25.1., 8.3. ja 19.4. klo 11.30 seurakuntatalolla

 • KULTTUURIKLUBI ke 18.1., 15.2., 15.3., 12.4. ja 10.5. klo 18 seurakuntatalolla

 • MUSEOPORUKKA ke 25.1. klo 13 Turun Linnassa, 8.3. Turun Taidemuseossa, 19.4. Wäinö Aaltosen Museossa ja 31.5. Luostarinmäellä.

 • MIESTENILTA ti 14.2. klo 18 Pappilassa ja ti 10.5. klo 12 Paattisten luontopolun laavulla

 • LÄHETYSPIIRI ke 8.2., 8.3. ja 19.4. klo 12 Pappilassa

Tapahtumia:

 • HEMMOTTELUILTA ti 7.3. klo 17-20 seurakuntatalolla, voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.
  Klo 17 alkaen makramee-avaimenperän ja korujen tekemistä Laura Arolan johdolla. Hoitola Kämmenen Anniina tekee minihierontoja nonstoppina, asiakkaille maksuton (MLL tarjoaa). DJ KirkonLotan villasukkadisco toivebiisein kerhohuoneessa.
  Klo 18.30 Luovan mielen Tanjan ohjaama rentoutushetki.
  Seurakunnan Lotta ja Laura laittavat pöydän koreaksi alkaen klo 17. Toivomme ilmoitusta osallistumisestasi ja ruokavaliotiedoistasi Lotalle etukäteen 0403417621 tai lotta.leppanen@evl.fi. Voit saapua myös ilman ilmoittautumista. Tapahtuma on osallistujille maksuton.
  Tapahtuman järjestävät Paattisten seurakuntatalolla MLL Paattisten yhdistys ja Paattisten seurakunta yhteistyökumppaneinaan paikalliset yrittäjät. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule viihtymään kanssamme! 

 

 • PAAVO KETOLAN ARKISTOISSA, OSA 2. Ma 13.3. klo 14.30 esitetään seurakuntasalissa n. 40 min pituinen kaitafilmivideo. Kahvitarjoilu.

 • YHTEISVASTUUKERÄYS 21.3 klo 17 alkaen. Rippikoululaiset ja vanhemmat.

 • SENIOREIDEN SYNTYMÄPÄIVÄJUHLA ke 3.5 klo 13.

 • KESÄILLAN MUSIIKKIHETKI Ti 30.5. klo 18. Paattisten Kirkkokuoro, joht. Mikko Laiho

  Lisää tietoa facebook-sivultamme (linkki aukeaa uudessa ikkunassa ulkopuoliselle sivustolle)

Lisätietoa toiminnasta:

PAATTISTEN MUSEOPORUKKA

Käydään parin kuukauden välein porukalla jossakin museossa, sillä porukassa on kivempaa! Lotta kokoaa porukan aulassa, paikalle voi saapua ilman ilmoittautumista. Museokäynti on omakustanteinen. 

Museoporukka ke 25.1. klo 13 Turun Linnassa, 8.3. Turun Taidemuseossa, 19.4. Wäinö Aaltosen Museossa ja 31.5. Luostarinmäellä.

KÄSITYÖKAHVILA

Kaipaatko juttuseuraa ja puikkojen kilinää? Ota mukaan oma käsityö ja tule mukaan kahvittelemaan! Käsityökahvila parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-20 Paattisten seurakuntatalolla. 

Käsityökahvilan vapaaehtoinen Laura on kädentaidon ammattilainen, joka osaa opastaa käsitöistä kiinnostuneita aloittelevista sukankutojista kokeneempiin uuden tekniikan kokeilijoihin. Muina vetäjinä toimivat Mimmi ja Jenni. Voit ottaa mukaan omat materiaalit, jos sellaisia kotona on tai kysy neuvoa mitä kannattaisi hankkia. Puheenaiheet vaihtelevat sukankudonnasta kuulumisten vaihtoon sujuvasti ja vapaasti. 

Toiminnasta vastaa perhetyöntekijä Lotta Leppänen, jolta voit kysyä myös lisätietoja 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi

Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Tapaamiskerralla voit liittyä käsityökahvilan whatsapp-ryhmään, jossa jaetaan käsityökuulumisia ja muistutetaan seuraavasta tapaamiskerrasta tai mahdollisesta toiminnan muutoksesta/peruuntumisesta. 

KULTTUURIKLUBI                                

Tule mukaan keskustelevaan joukkoomme! Vaihdetaan ajatuksia ja vinkataan toisille ajankohtaisista kulttuurijutuista. Kulttuuriklubi ke 18.1., 15.2., 15.3., 12.4. ja 10.5. klo 18 seurakuntatalolla.

Tervetuloa mukaan Paattisten kulttuuriklubin toimintaan kaikki kiinnostuneet, asuinpaikasta riippumatta. Toiminta sopii kaikille aikuisille eikä edellytä kulttuuriharrastustaustaa. Kulttuuriklubin vetäjänä toimii vapaaehtoistyöntekijä Marjukka, toimintaa suunnitellaan yhdessä. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Toimintaa koordinoi perhetyöntekijä Lotta Leppänen 0403417621 lotta.leppanen@evl.fi