Lapset askartelevat. Kuvituskuva.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnissa riittää menoa ja meininkiä, kun viikoittain ympäri kaupunkeja olevat seurakuntatilat täyttyvät pienistä ja vähän isommista lapsista sekä heidän vanhemmistaan.

Seurakunnissa toimii säännöllisesti muun muassa kaikille avoimia perhekerhoja, vauvakahviloita ja pyhäkouluja – muskareita, päiväkerhoja ja liikuntaryhmiä unohtamatta. Monissa kirkoissa järjestetään myös perheille suunnattuja jumalanpalveluksia, joissa lapset saavat hiljentyä omalla tavallaan.

Kouluikäiset pääsevät touhuamaan yhdessä erilaisissa kerhoissa, iltapäivätoiminnassa, tapahtumissa, retkillä ja leireillä.

Kaikenikäisille lapsille ja koko perheelle suunnatusta toiminnasta löydät lisää tietoa lasten ja perheiden omilta sivuilta.

Partion kanssa tehtävästä yhteistyöstä voit lukea kunkin seurakunnan sivuilta.

Lapsille ja perheille suunnatun toiminnan tavoitteena on toteuttaa arjen kristillisyyttä läsnäolona, vuorovaikutuksena, hiljentymisenä ja pyhän kohtaamisena. Toiminnalla haluamme tarjota lapsille ympäristön, jossa on hyvä toimia yhdessä toisten kanssa, leikkiä ja oppia.

Siirry lukemaan lisää lasten ja perheiden omilta sivuilta.

Hennalan perhekerho 

Perhekerho pihapiirissä tiistaisin klo 9-11, alkaen 18. elokuuta. Ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 040 341 7626 / Marjaana.

 

Lapset istuvat penkillä. Kuvituskuva.