Pienryhmätoimintaa aikuisille

Jos olet kiinnostunut jakamaan elämän ja uskon kysymyksiä turvallisissa pienryhmissä, Katariinanseurakunnan viikottain tai joka toinen viikko kokoontuvat pienryhmät voivat olla juuri sinua varten.

Osa pienryhmistä - kuten Krito-ryhmät - kokoontuvat vain rajatun ajan, mutta moni seurakuntamme soluista ja pienryhmistä toimii pysyvästi ja muodostuu kävijöilleen tärkeäksi, rakkaaksi ja antoisaksi paikaksi.

Tällä sivulla on esitelty sellaisia ryhmiä, joihin voi osallistua silloin, kun itselle parhaiten sopii, ilman ennakkoilmoittautumista.

Myös moniin pienryhmistä eli soluista mahtuu mukaan uusia jäseniä. Jos solutoiminta kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä aikuistyön pienryhmätoiminnasta vastaavaan pastoriin.

Avointa ryhmätoimintaa aikuisille

Yhteyttä ja yhdessäoloa

Avoin rukouspiiri keskiviikkoisin klo 17 Varissuon kirkolla. Lisätietoja Liisa Seppinen p 040 847 7245.

Avoimet ovet keskiviikkoisin klo 17-19 Varissuon kirkolla. Kirkko avoinna hiljentymistä ja tutustumista varten. Päivystäjä paikalla.

Miestenpiiri keskiviikkoisin (parittomat vkot) klo 18 Varissuon kirkolla. Lisätietoja Reijo Kalaja p. 0500 520 551.

Rukouspiiri kerran kuussa perjantaina klo 15 Hannunniitun seurakuntatalolla. Lisätietoja Pirkko Mäkinen 044 010 9943.

 

Löytöretkiä Raamattuun

Timon Raamis joka toinen torstai (parittomat vkot) klo 18 Varissuon kirkolla. Lisätietoja Timo Rantanen p. 040 418 1502 tai timo.rantanen@abo.fi

Raamattupiiri joka toinen maanantaina (parittomat vkot) klo 12 Petkeltien kerhohuoneella (Petkeltie 5). Lisätietoja Lea Osari p. 044 314 0839.

kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme aikuisten pienryhmistä ja jumalanpalveluselämästä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan vaikka säännöllisesti kokoontuvaan raamattupiiriin tai sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.