Diakonia tarjoaa apua ja tukea arkeen

Koronatilanteen vuoksi emme toistaiseksi tapaa kasvotusten, vaan vastaamme puhelimeen ja sähköposteihin. Emme halua välittää virusta. Taloudellista tukea hakevien on hyvä valmistautua lähettämään dokumentteja digitalisesti tiedostoina tai kuvina. 

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun tarvitset tukea ja apua elämän eri tilanteissa ja kriiseissä. Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun diakoniatyöntekijän kanssa. Voit ilmoittautua myös vapaaehtoiseksi diakoniatyön tapahtumiin ja lähimmäispalveluun. Lisätietoja apuun ja tukeen löydät tästä linkistä apua ja tukea.

Diakonian taloudellisenavustamisen päivystys koronaviruksepidemian aikana

Huomioithan flunssan/influenssan/korona-viruksen levitessä, että emme voi tavata henkilökohtaisesti vastaanotolla tai tehdä kotikäyntiä. Mutta vastaamme puhelimeen ja sähköposteihin. Avustamme myös talousasioissa sähköisesti. eli varaudu lähettämään lisätietoja, esim. kuvina dokumenteista. Tämä sen vuoksi, ettemme välitä tartuntaa. Kiitos yhteistyöstä!

Päivystys arkena klo 9-11:

Käytössämme on aluejako.

  • Martti-Kaasukellon alue 040-3417128
  • Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415
  • Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen
    040-3417419. 
  • Sähköpostilla: martti.diakonia@evl.fi. Sähköpostiin ei kannata kirjata arkaluonteisia ja tai henkilökohtaisia asioita, vaan jättää yhteydenottopyyntö. Sähköpostiin vastataan päivystysaikana.

 

 

 

Martin seurakuntatalon diakoniatoimiston ulko-ovi.

Laskupino ja päätään pitelevä henkilö.