Tervetuloa mukaan monipuoliseen musiikkitoimintaan

Tältä sivulta voit lukea ajankohtaisista musiikkitapahtumista ja viikkotoiminnasta. Valikosta löydät lisää tietoa mm. konserteista ja harrastusmahdollisuuksista. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja tule mukaan toimintaan!

Tutustu urkuihin ja urkumusiikkiin helposti ja hauskasti!

koristekuva

Urkumusiikki.fi on ilmainen, mainokseton, helppokäyttöinen eikä vaadi kirjautumista. Sivustolla pääset katsomaan hauskoja animoituja opetusvideoita, tekemään tietovisoja, rakentamaan omat urut ja kuuntelemaan soittonäytteitä. 

 

Konsertti su 10.3. klo 16 Piikkiön kirkossa 

Elokuva- ja pelimusiikkia, Tiina Ilonen urut

Konsertissa kuullaan tuttuja säveliä mm. Star Warsista, Super Mariosta, Pirates of the Caribbeanista, Muumeista, Frozenista ja monesta muusta. Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Konsertti su 21.4. klo 18 Piikkiön kirkossa 

koristekuva

Konsertissa esiintyvät Ilonen House Band ja Lauluryhmä. Konserttiin on vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuukeräykseen. Lämpimästi tervetuloa!

Lapsikuoro

Tiistaisin 30.1. alkaen klo 13-13.30 Piikkiön Yhtenäiskoululla.

Lauluryhmä

Kaikenikäisille parittomien viikkojen maanantaisin klo 17.45-19.00 Piikkiön kirkossa.

Bändit

Haluatko soittaa rennossa ilmapiirissä ilman jatkuvaa sitoutumista tiukkaan treeniaikatauluun? Harrastuspohjainen, omaksi iloksi tapahtuva bänditoiminta toivottaa tervetulleiksi lisää soittajia! Bändi vastaa musiikillisten erityismessujen (mm. gospelmessujen) musiikista ja harjoittelee projektiluonteisesti tarpeen ja soittajien toiveiden mukaan. Harjoitusaikatauluista ja kokoonpanosta sovitaan tilaisuuskohtaisesti. Bändeissä keskitytään yhteismusisointiin hauskan yhdessäolon ohella. Kohderyhmänä ovat jonkin instrumentin perusosaamisen jo hankkineet soittajat. 

Kuva on 6.1.2019 Piikkiön kirkossa pidetystä jazz-kirkosta. Kuvassa on bändi ja taustalla näkyy kirkon alttari.