Runosmäen seurakuntatalo

Munterinkatu 15, 20360 Turku
varaukset 040 341 7655

Runosmäen seurakuntatalo
  • Sali: henkilömäärä riveissä istuen 75, pöydissä istuen 60
  • Ystäväntupa: henkilömäärä pöydissä istuen 25

Runosmäen seurakuntatalo sijaitsee Turun pohjoisosassa Runosmäen lähiössä, Kärsämäen hautausmaan läheisyydessä. Seurakuntatalolle on hyvät kulkuyhteydet. 

Runosmäen seurakuntatalolla kokoontuvat viikottain lasten kerhot ja Maarian seurakunnan toimintaryhmät. Tilaa voi vuokrata myös kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Aukioloajat ja varaukset

Runosmäen seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7655.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi järjestää noin 75 hengen tilaisuuksia. Pöytäpaikkoja on 60 hengelle. Seurakuntatalon yhteydessä on Ystäväntupa, jossa on pienempi juhla- ja kokoustila pöytäpaikoin noin 20–25 hengelle.

Seurakuntatalon keittiö on normaali kotitalouskeittiö, jossa on mahdollisuus järjestää tarjoilut pienelle ryhmälle. Keittiöstä löytyy kahvikalusto 70 kahvittelijalle ja ruokakalusto aterimineen 40 ruokailijalle. Keittiössä varusteina on jääkaappi-pakastin, uuni ja liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja kahvinkeitin.

Vieraiden käytettävissä on piano ja cd-soitin.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Runosmäen seurakuntatalo Runosmäen seurakuntatalo Runosmäen seurakuntatalo

Parkkipaikat

Runosmäen seurakuntatalolle tultaessa autot voi pysäköidä kiinteistön sisäänkäynnin läheisyydessä olevalle parkkipaikalle, jossa ei ole aikarajoitteita. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä busseilla 18 ja 88, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys: merkittäviä esteitä

Seurakunnan toimitilat sijaitsevat kiinteistön toisessa kerroksessa. Liikkumista helpottaa kerrosten välissä kulkeva hissi.

  • tilaan portaat
  • hissiin ei mahdu kaikilla pyörätuoleilla
  • ei induktiosilmukkaa
  • ei inva-WC:tä
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 19.9. klo 11.00 -13.00

Munterinkatu 15, 20360 Turku

Ystäväntupa

Tervetuloa Ystäväntuvalle! Torstaisin vuoroviikoin papin hartaus tai vaihtelevaa ohjelmaa sekä kahvittelua ja yhdessäoloa!
ma 23.9. klo 13.00 -15.00

Munterinkatu 15, 20360 Turku

Ystäväntupa

Tervetuloa Ystäväntuvalle maanantaisin vuoroviikoin tuoli- tai muistijumpan pariin sekä nauttimaan kahvittelusta ja yhdessäolosta!