Littoisten seurakuntatalo

Ulkokuva Littoisten seurakuntatalosta. Punatiilinen, matala rakennus mäntyjen keskellä.

Kampakuja 1, 20660 Littoinen, Kaarina

040 341 7683 vahtimestari

110

Littoisten seurakuntatalo tarjoaa tilat erilaisille toimintaryhmille sekä perhejuhlille. Seurakuntatalo sopii myös muistotilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen.

  • Iso sali: henkilömäärä riveissä istuen 110, pöydissä istuen 70
  • Pieni sali: henkilömäärä riveissä istuen 30, pöydissä istuen 20

Salit voi yhdistää yhdeksi tilaksi.

Huom! Saleja ei voi täyttää täyteen yhtäaikaisesti. Molempia saleja samaan aikaan käytettäessä paikkoja on riveissä istuen maksimissaan 110. Pöytäpaikkoja yhdistettyyn tilaan mahtuu 90.

Aukioloajat ja tilavaraukset

Seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä ja erikseen sovittuina aikoina. Tiloja voi seurakuntatalon vahtimestarilta numerosta 040 341 7683.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalolla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Seurakuntatalolta voi vuokrata ison tai pienen seurakuntasalin. Salit on jaettu paljeovella, joten kahta tilaisuutta ei voi olla samaan aikaan.

Pienessä salissa on mahdollista järjestää 20 hengen juhlia. Isompaan saliin mahtuu kahvittelemaan 70 henkilöä. Salit voi yhdistää myös yhdeksi 90 hengen tilaksi. Isoa salia käytettäessä mahdollinen tarjoilupöytä katetaan pienen salin puolelle. Vierailla on käytettävissään piano, piirtoheitin, valkokangas ja cd-soitin.

Seurakuntatalon keittiössä on mahdollista järjestää tarjoiluja tilaisuuksiin. Kahvikuppeja on noin 85 henkilölle ja ruokailuastioita noin 40 henkilölle.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €/tunti
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Siirry lukemaan lisää korvauksista.

Uuden Littoistentien varrella sijaitseva Littoisten seurakuntatalo on rakennettu vuonna 1954. Tilassa pidetään lasten päiväkerhoa, avointa päiväkerhoa, iltapäiväkerhoa ja pyhäkoulua. Myös partio pitää seurakuntataloa kokoontumispaikkanaan.

Parkkipaikat

Seurakuntakodin pihapiirissä on pieni pysäköintitila autoille. Lisäksi seurakuntatalolle pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys: esteellinen

Littoisten seurakuntatalo sijaitsee korkean mäen päällä. Myös sisätilat ovat haasteelliset kaikille rajoitteisille.

  • talo haastavan mäen päällä
  • sisätiloissa liikkuminen haasteellista
  • ei inva-WC:tä

Sijainti kartalla

Tiedustelut ja varaukset:

040 341 7683 vahtimestari

Leikkinurkkaus Leikkinurkkaus
Pysäköinti Pysäköinti
Tilaa vaunuille Tilaa vaunuille
wc wc
Kahviastiasto
Keittiö
Pöytiä ja tuoleja
Valkokangas
Fläppitaulu
Piano/flyygeli
Kastemalja