Kesämaisema, jossa tuomiokirkko ja jäätelö.

Seurakuntien kesä 2021

Turun ja Kaarinan seurakuntien kesä tarjoaa tekemisiä, tutustumisia ja kohtaamisia kaiken ikäisille. Tälle sivulle on koottu valikoima menovinkkejä, tutustumiskohteita, kohtaamispaikkoja ja tapahtumia kesälle 2021. Katso myös seurakuntien omat sivut etsiessäsi kesätekemistä!

Ruotsinkieliset kesätapahtumat löydät täältä.

Koronarajoitusten takia tiedot saattavat kesän aikana vielä muuttua suuntaan tai toiseen. Lue ajantasaiset tiedot koronarajoituksista seurakuntien toiminnassa täältä.

Sivua päivitetään ja tietoja täydennetään pitkin kesää.

Tiekirkot

Turussa ja Kaarinassa on kesällä 2021 seitsemän tiekirkkoa, joihin voi käydä tutustumassa tai pysähtyä levähtämään.

Turun tuomiokirkko

Pyhiinvaellus

Hautausmaat

  • Hautausmaapappi. Turun hautausmaalla kuljeskelee tänä kesänä hautausmaapappi, jonka kanssa voi ryhtyä keskusteluun mistä tahansa maan ja taivaan välillä. Lue lisää hautausmaapapista.

Kesäkahvilat

Puhu papille (tai muulle työntekijälle)

Lapsille ja perheille

Musiikki

Hartaudet

Muuta kesätoimintaa

Piikkiön kirkko kesäillan auringon valossa.

Kirkon keskusteluapu päivystää myös kesällä

Yksinäisyyden tunne voi korostua kesälomien aikaan. Henkistä taakkaa voi keventää esimerkiksi ottamalla yhteyttä Kirkon keskusteluapuun.
Kirkon keskusteluapu on matalan kynnyksen apua puhelimessa ja verkossa - keskusteluavun päivystäjille voi purkaa omia huolia ja ahdistusta luottamuksellisesti. Päivystäjät ovat sitoutuneet vaitioloon. 

Kirkon keskusteluavun palveleva puhelin on auki joka ilta, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä, klo 18–24 numerossa 0400 221 180 (pvm/mpm).

Palveleva chat on avoinna ma-pe kelo 12–20, paitsi  juhannuksesta heinäkuun loppuun kello 16–20. Chat-keskustelun voi aloittaa osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu/chat 

Palvelu on valtakunnallinen ja toimii suomeksi ja ruotsiksi. Ruotsinkielisen palvelun yhteystiedot löytyvät osoitteesta evl.fi/kyrkanssamtalstjanst   

Kirkon keskusteluapu - evl.fi