TAPAHTUMIA PERHEILLE

 

ILTAPERHEKERHO

torstai 13.4. klo 17-19 Henrikinkirkko alakerta

Aina kerhoon ei ole mahdollista tulla aamupäivällä, joten tule siis illalla! Iltaperhekerhossa voit tavata vanhoja ja uusia kerholaisia.

Iltaperhekerho on vanhempien toiveesta tullut perhekerho työpäivän päätteeksi, jotta kaikki, myös työssäkävijät, pääsisivät koko perheen kanssa kerhoilemaan. Iltaperhekerhossa puuhastellaan samoja asioita kuin aamuperhekerhoissa eli mukavaa yhdessäoloa, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Tarjolla on myös pieni iltapala. 

 

PERHEKIRKKO JA PÄÄSIÄISMUNANMETSÄSTYS

maanantai 10.4. klo 16 Henrikinkirkko

Pääsiäisen sanomaa ja löytämisen riemua. Aloitamme klo 16 perhemessulla kirkkosalissa. Maksuton. Halutessasi voit ottaa käteistä rahaa onnenpyörää varten (tuotto Yhteisvastuukeräyksen hyväksi - teemana tänä vuonna: nuoret ja väkivalta). Ilmoittautumiset 3.4. mennessä https://www.lyyti.in/paasiaismunametsastys23

 

ÄITIEN JA LASTEN ILTA

torstai 4.5. klo 17.30-19.30 Henrikinkirkko

Yhteistä mukavaa puuhastelua, iltapala ja -hartaus.
Maksuton. Ilmoittautumiset 30.4. mennessä tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

KOULUUN LÄHTEVIEN SIUNAAMINEN

torstai 11.5. klo 18 Henrikinkirkko

Siunaamme ja saattelemme koulua aloittavat ekaluokkalaiset uuteen elämänvaiheeseen toivottaen onnea koulutielle.
Lämpimästi tervetuloa koko perhe. Voitte kutsua mukaan siunaamaan myös mummin, vaarin, kummin tai muun läheisen.

 

PERHEIDEN FUTISTA JA SAUNAA -PÄIVÄ

torstai 18.5. klo 12.30-17 Heinänokan leirikeskus

Tervetuloa Heinänokan leirikeskukseen (Heinänokantie 66) perheiden retkipäivään. Ohjelmassa leikkimielinen jalkapalloturnaus perheiden kesken (alkaa klo 13), pihapelejä yms. muuta mukavaa, makkaraa, mehua, saunaa ja uimista. Voit ottaa myös omat eväät mukaan. Sateen sattuessa ohjelmamuutokset mahdollisia. Maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään 7.5. tästä.

 

 

 

MUUTA

 

LAPSIKUORO

Lapsikuoro Satakieli harjoittelee torstaisin Henrikinkirkon Ruususalissa klo 17-18.

Lisätietoja antaa kuoronjohtaja Hanna Pelkonen p.040-3417592

 

Lapsi Tempputorstaina

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Henrikinseurakunta

Olen Henrikinseurakunnan perhetyönohjaaja ja vastaan alueellamme tehtävästä perhetyöstä. Minut voit tavata esimerkiksi perhekerhoissa, vauvatreffeillä ja erilaisissa perhetapahtumissa. Iloitsen kaikista ja kaikenlaisista kohtaamistani perheistä. Saan myös tehdä yhteistyötä päiväkotien ja muiden tahojen kanssa.

Voit liittyä sähköpostilistaamme lähettämällä sähköpostiosoitteesi minulle ja näin saat ajantasaista tietoa perheille suunnatusta toiminnastamme. Otan mielelläni vastaan myös ideoita ja kehittämisajatuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!