HENRIKIN PERHELEIRI pe-su 14.-16.6.2019 Sinapin leirikeskuksessa

 

Lähde kesäkuussa perheleirille Sinappiin, luvassa kuvataidetta ja seikkailuja.

Leirille haetaan, mukaan otetaan ensisijassa ekakertalaiset ja henrikkiläiset ja sitten niin paljon väkeä kuin mahtuu.

Ohjaajina perhetyön sihteeri Minna Reijo, diakoni Heli Lindroos ja kuvataitelija (AMK) Annaleena Telasmaa.

 

 

TEMPPUTORSTAIT

joka kuun ensimmäisenä torstaina klo 17.30

Koivulan seurakuntatalo

Koko perheen Tempputorstait klo 17.30-19.00 yhteistyössä Koivulan MLL:n kanssa. Liikunnallista toimintaa koko perheelle. Tarjolla on myös kahvia, pientä purtavaa ja rauhallisempi tila perheen pienimmille.


 

PERHEIDEN MUNANMETSÄSTYS


ma 22.4. klo 16.30-17.30

Henrikinkirkko (Peltolantie 2)     

Tervetuloa etsimään pääsiäismunia koko perheen voimin! Kuka löytää ensimmäisen pääsiäismunan? Mukavaa puuhaa koko perheelle. Maksuton.

 

LASTENHOITOA


Hei sinä äiti tai isä! Haluaisitko hieman omaa aikaa yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla? Henrikinseurakunnan nuoret järjestävät nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilan kanssa lastenhoitoapua 2-vuotiaille ja siitä vanhemmille, päiväkuiville lapsille la 4.5. klo 15-18 Henrikinkirkon alakerrassa (Peltolantie 2, käynti kirkon oikeanpuoleisesta päätyovesta). Omat eväät mukaan, kirkko tarjoaa mehut. Hinta 15€/yksi lapsi, + 5€/sisar tai veli (esim. kolme lasta on yht. 25€). Maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä joko luottokortilla tai pankkitunnuksilla. Rahat menevät nuorten lähetyskohteen hyväksi, Pakistanin kirkon Peshawarin hiippakunnan kouluille lasten peruskoulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta. Ilmoittautumiset 2.5. mennessä https://www.lyyti.in/lastenhoito2019

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Lilli Jussila p. 040 3417380, lilli.jussila@evl.fi ja perhetyönsihteeri Minna Reijo p. 040 3417459, minna.reijo@evl.fi

 

PERHEIDEN KEVÄTKIRKKO


su  19.5. klo 16

Henrikinkirkko (Peltolantie 2)     

Tervetuloa koko perheen kanssa tekemään keväisiä askarteluja Ruususaliin alkaen klo 14. Askartelun jälkeen seurakuntasalissa klo 15 tarjolla soppaa. 

Klo 16 kirkonkellot kutsuvat kaikkia kirkkohetkeen. Perhekirkossa on katsottavaa ja kuunneltavaa jokaiselle iästä riippumatta. Perhekirkkoon kuuluvat myös elämän äänet ja värit, kuten myös vilkkaat pikkujalat. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Lapsi Tempputorstaina
lastenohjaaja / perhetyön sihteeri
Henrikinseurakunta
Kasvatusasiankeskus