TAPAHTUMIA PERHEILLE

 

TASKULAMPPUDISKO

perjantai 18.11. klo 17.30-20.00 Koivulan seurakuntatalo

Tervetuloa pienten lasten (2.luokkalaiset ja sitä pienemmät) taskulamppudiscoon Koivulan seurakuntatalolle lapsen oikeuksien viikon kunniaksi! 

Voit pukeutua halutessasi naamiaisasuun ja ottaa taskulampun mukaasi. Kasvomaalausta, heijastinhuone ja värityskuvia diskoilun lisäksi! Herkkutarjoilua luvassa. Tule pitämään hauskaa! 

Tapahtuma järjestetään yhdessä MLL:n Koivulan paikallisyhdistyksen kanssa.

 

ADVENTTIMYYJÄISET

lauantai 26.11. klo 11-13 Henrikinkirkko

Perinteiset adventtimyyjäiset lauantaina 26.11 kello 11-13. Myynnissä jouluista purtavaa, käsitöitä ym. Buffetti pizzan ja joulupuuron kera. Järjestää Henrikinseurakunnan lähetystyö, Martat, partiolaiset sekä muut yhteistyökumppanit.

 

VALON JUHLA

sunnuntai 27.11. klo 16-18 Henrikinkirkko ja Ylösnousemuskappelin piha-alue

Tilaisuus alkaa ehtoollishartaudella, joka on lyhyt ja toiminnallinen ja vietetään adventin merkeissä. Sen jälkeen lähdemme yhdessä lyhtykulkueena Ylösnousemuskappelille, jossa Turun sirkuksen tulishow ja tarjolla glögiä & piparia.

Ota oma valo mukaan, esim. lyhty tai taskulamppu, kulkuetta varten.

 

HAU HAU HARTAUS

keskiviikko 30.11. klo 18 Henrikinkirkon pääoven edustalla

Koirille ja koirien ystäville suunnattu pieni tapahtuma. Mahdollisuus rukoukseen, lauluun ja uusien lenkki- tai leikkikaverien löytämiseen. Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Tule koirakaverin kanssa tai ilman. Täällä tapaat muita karvakamuja.

 

JOULUASKARTELUILTA KAIKENIKÄISILLE

torstai 1.12. klo 17.30-19.30 Henrikinkirkko

Tervetuloa askartelemaan yhdessä joulukortteja ja -koristeita omaksi ja toisten iloksi!

Tarjolla on glögiä, mehua ja pipareita. Tervetuloa isot ja pienet.

 

PERHEIDEN JOULURETKI SINAPIN LEIRIKESKUKSEEN

torstai 15.12. klo 9-14 Sinapin leirikeskus

Lähdemme yhteiskuljetuksella Henrikinkirkolta klo 9. Olethan paikalla viimeistään klo 8.45. Paluulähtö klo 13.30 Sinapista. Päivän aikana on ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa,  joulukuusen haku ja koristelu ja jouluisia laululeikkejä. Tarjoamme riisipuuroa sekahedelmäsopalla, kahvit/mehut ja piparit. Käytössämme on wc, mikro ja vaipanvaihto onnistuu sisätiloissa. Sään mukainen varustus. Maksuton.  Max 50 hlöä. Yhteistyösssä Henrikinseurakunta ja Turku varhaiskasvatus. Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään 30.11.

 

LAPSIKUORON JOULUKONSERTTI

torstai 15.12. klo 18 Henrikikirkko

 

LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT

sunnuntai 18.12. klo 17 Henrikinkirkko

Tervetuloa laulamaan lasten kauneimpia joululauluja.

Tämä tilaisuus on suunnattu erityisesti perheille, lapsille ja lastenmielisille.

 

 

 

MUUTA

 

LAPSIKUORO

Lapsikuoro Satakieli harjoittelee torstaisin Henrikinkirkon Ruususalissa klo 17-18.

Lisätietoja antaa kuoronjohtaja Hanna Pelkonen p.040-3417592

 

Lapsi Tempputorstaina

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Henrikinseurakunta

Olen Henrikinseurakunnan perhetyönohjaaja ja vastaan alueellamme tehtävästä perhetyöstä. Minut voit tavata esimerkiksi perhekerhoissa, vauvatreffeillä ja erilaisissa perhetapahtumissa. Iloitsen kaikista ja kaikenlaisista kohtaamistani perheistä. Saan myös tehdä yhteistyötä päiväkotien ja muiden tahojen kanssa.

Voit liittyä sähköpostilistaamme lähettämällä sähköpostiosoitteesi minulle ja näin saat ajantasaista tietoa perheille suunnatusta toiminnastamme. Otan mielelläni vastaan myös ideoita ja kehittämisajatuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!