LAHJOITA MULLE HUOMINEN - 
   
Yhteisvastuukeräys 2022 lasten ja nuorten auttamiseksi 

 

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin.
Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022. 

Pandemia on koetellut lapsia ja nuoria Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen voit antaa kasvavalle ikäpolvelle valoisamman tulevaisuuden. Yhteisvastuukeräyksellä 2022 lisätään turvallisia aikuisia korona-ajasta kärsineiden lasten ja nuorten arkeen. 

Tämänvuotisen Yhteisvastuukeräyksen kampanjateema ”Lahjoita mulle huominen” nostaa esiin nuorten ahdingon ja yksinäisyyden kokemuksen, jota pitkittynyt korona-aika on lisännyt. Voit lahjoittaa verkkopankissa painamalla tästä

Maailmanlaajuinen pandemia on osunut nuorille herkkään ikävaiheeseen ja koetellut ikäpolvea kovalla kädellä niin Suomessa kuin globaalisti maailmalla. Vuonna 2021 toteutetun kouluterveyskyselyn tulokset paljastivat suomalaisnuorten mielenterveyden heikentyneen pandemian aikana.

”Lapset ja nuoret ovat arvokkainta, mitä meillä on. He ovat meidän tulevaisuutemme kaikkialla maailmassa. Me yhdessä voimme pitää huolta, että jokaisen lapsen ja nuoren rinnalla on turvallisia aikuisia”, vetoaa vuoden 2022 Yhteisvastuupiispa Mari Leppänen.

Seuraa täällä TAPAHTUMAT sivulla viikoittain vahtuvia ideoita ja tapahtumia sekä Henrikinseurakunnan facebookissa keräykseen liittyvää tiedotusta. Jokaiselle löytyy oma tapa osallistua ja lahjoittaa!

 

Tästä linkistä voi tilata munkkeja ennakkoon, tuotto yhteisvastuun hyväksi. 

lapsia ympyrän muodossa, katseet keskelle suunnatuna
Eteläsudanilainen 18-vuotias Samuel etsii töitä, jotta saisi säästettyä koulunkäyntiänsä varten.