Kuorot

Maarian seurakunnalla on neljä mielenkiintoista ja aktiivista kuoroa, jotka esiintyvät seurakunnan tilaisuuksissa ja omissa konserteissaan. Kuoroista kaksi, THREE -KuoroKaikille ja Lukkarin laulajat (Kanttorin laulajaiset), ovat suunnattu kaikille laulamisesta innostuneille taitotasosta ja aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.

 

THREE -KuoroKaikille!

Maariaan perustettiin keväällä 2016 uusi, kaikille laulusta kiinnostuneille suunnattu kuoro, joka toimii projektimaisesti. Three -KuoroKaikille -kuoroon ei ole koelaulua eikä nuotinlukutaitoa edellytetä – riittää, että tulee paikalle ja laulaa. Kuoroa ja soitinyhtyettä opastavat ja johtavat Maarian seurakunnan kanttorit Marja Haikka, Tero Niemi ja Ulla Vuola.

Lisätietoja: kanttori Tero Niemi, p. 040 341 7454

 

Lukkarin laulajat

Lukkarin laulajat kokoontuu Kanttorin laulajaisten merkeissä kerran kuukaudessa Hepokullan seurakuntatalossa (Varkkavuorenkatu 23). Lauletaan yhdessä tuttuja ja uusia lauluja sekä virsiä mukavassa seurassa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Laulajat avustavat silloin tällöin erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa, kuten jumalanpalveluksissa ja kauneimmissa joululauluissa. 

Lukkarin laulajat eivät kokoonnu keväällä koronasta aiheutuvien varotoimien vuoksi!

Lisätietoja: kanttori Tero Niemi, p. 040 341 7454

 

Verbum Sonans

Verbum Sonans on kuoro 20–60 -vuotiaille naisille (ja miehille), joita laulattaa. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18–20 Maarian pappilan tallissa, Sorolaisenkatu 4. 

Naperoparkki kuorolaisten lapsille toimii harjoitusiltoina ja kuoroleiripäivinä lastenohjaajan johdolla. Voit kysyä lisätietoja ja varata ajan laulunäytteeseen kuoronjohtaja Marja Haikalta, p. 040 341 7189, marja.haikka@evl.fi

 

 
 
Tiedusteluihin vastaa ja koelauluajan varaa kuoromme tiedottaja Helena Koilisranta  puh. 040 507 8283 
25.8.2020 alkaen.
 
www.verbumsonans.fi

 

Siirry tästä Verbum Sonans -kuoron omille nettisivuille.

Verbum Sonans on myös Facebookissa tämän linkin takana.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Visertävä puu -lapsikuoro

Maarian seurakunnan lapsikuoro Visertävä puu harjoittelee torstaisin Maarian pappilan tallissa (Sorolaisenkatu 4) klo 17.30-18.30. Kuoroon pääsevät kaikki kouluikäiset laulusta tykkäävät tytöt ja pojat. Toimintaan kuuluvat harjoitusten lisäksi esiintymiset, leirit ja retket. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Kysy harjoitusajoista ja -tavoista lisätietoja: kanttori Ulla Vuola, p. 040 341 7142

 

Muita kuoroja

Chorus Cathedralis Iuniorum (CCI)

Tuomiokirkkoseurakunnan poikakuoro CCI harjoittelee Raunistulan seurakuntakodissa. Pääkuoroon kuuluu noin 30 laulajaa, jotka ovat 8–20-vuoden ikäisiä. Vuosittain pidetään koelaulutilaisuuksia, jossa valitaan kuoron harjoituskuoroon noin 11–15 uutta 7–8-vuotiasta poikaa. Voit varata ajan koelauluun kuoronjohtajalta. 

Lisätietoja: kuoronjohtaja ja kanttori Tero Niemi, p. 040 3417454 

 

Turun tuomiokirkon poikakuoron (CCI) kuoromuskari

Alle kouluikäisille on tarjolla oma poikakuoromuskari, johon voit ilmoittaa 5-6 -vuotiaan lapsesi muskarin opettaja Salla Haatajalle, puh. 0442565074. Ilmoittautuminen siis suoraan Sallan kautta eikä ilmoittautumislinkistä. Poikakuoromuskari kokoontuu maanantaisin Raunistulan seurakuntatalolla (murtomaantie 12) 23.8. alkaen klo 18-18.40.

Kuoromuskari on muutoin ihan tavallinen muskari, mutta se painottuu yhdessä laulamiseen, sävelpuhtauden kuunteluun ja kuorolaisena olemisen käytäntöihin. Pohjavireenä on ilo, leikki ja toiminnallisuus. Moni muskarin käynyt poika on jatkanut  musiikkiharrastustaan poikakuorossa.

Hinta 50€/syyskausi.‹

CCI-poikakuoron nettisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

CCI-poikakuoro Facebookissa