Tervehdys Kaarinan seurakunnasta!

 

 

Kesä kutsuu. Korona on kuitenkin edelleen kiusanamme ja tämä vaikuttaa toistaiseksi toimiimme ja muutoksia voi tulla nopeallakin aikataululla.

Sanajumalanpalvelukseen pääsee 6.6 alkaen Kuusiston kirkkoon 20 ensimmäistä jumalanpalvelusvierasta mukaan ja lisäksi jumalanpalvelus striimataan sunnuntaisin klo 10  Kuusiston kirkosta Kaarinan seurakunnan Facebook sivulle. Ne ovat katsottavissa aina viikon. Lisäksi sunnuntaisin tällä sivulla on katsottavissa striimi  Turun Tuomikirkon jumalanpalveluksesta. Kaarinan kirkon kirkkosali toimii vielä kesän ajan rokotuskeskuksena.

Ehtoollista jaetaan ehtoollishartauksissa keskiviikkoisin Kaarinan kirkon seurakuntasalissa tai alasalissa klo 17.30. Kuusistossa ehtoollinen sunnuntaisin klo 11. 

Kesäkuun alusta ehtoollisille ei enää tarvitse ilmoittautua, vaan Suvi-illan ehtoollisille olet tervetullut ilman ilmoittautumista. Noudatamme AVI:n ohjeita ja pappi jakaa ehtoollista tarvittaessa useamman kerran. Samalla Kaarinan kirkolla luovutaan klo 18.15 ajasta ja tarvittaessa järjestetään usemapi tilaisuus peräjälkeen. Pappi ohjeistaa asiassa.

Jumalanpalvelus- ja ehtoolliskäytännöt saattavat muuttua nopeasti, jos rajoitukset helpottavat. Seuraa ilmoittelua.

Kirkollisiin toimituksiin osallistujien määrä vaihtelee tilojen koon mukaan, maximi on kuitenkin alueella 50 hlöä sisällä.

Erilaiset pienpiirit ovat edelleen kesän ylin tauolla.

Diakoniatyö toimii puhelimen ja netin välityksellä. Ruokis ruokakassien jako toteutetaan tällä  hetkellä erikoisjärjestelyin, seuraa ilmoittelua.

Kiittäkää Herraa, huutakaa avuksi hänen nimeään,
kertokaa kansoille hänen suurista teoistaan!

Ps. 105:1

 

Tavoitat meidät puhelimella, sähköpostilla ja somessa. Seuraa ilmoittelua ja viestintäämme.

Diakonian puhelinpäivystys Kesäkuun alusta siirrytään tiistai päivystykseen klo 9-11 vanhaan tapaan samassa numerossa  040 3417180.

Kaarinan kaupungin Rokotuskeskus toimii Kaarinan kirkon tiloissa ja vaikuttaa toimintaamme. Kirkkosali on poissa käytöstämme toistaiseksi, eikä Rokotuskeskuksen tiloissa ole seurakunnan toimintaa. Pääovesta pääsee vain Rokotuskeskukseen ja seurakunnan toimintaan kuljetaan muista ovista.

VirtuaalikirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä Turun tuomiokirkosta sunnuntaina klo 10

                                                                                                                              

Yhteisvastuu-lahjoitusbanneriLinkki avautuu uudessa välilehdessä   

Kaarinan seurakunta Facebookissa

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Kaarinan seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
kaarinan.seurakunta@evl.fi
 
Mies on pukeutunut hyväksi paimeneksi ja seisoo alttarin edessä
Iloinen paimen