Suuressa mukana - lähetyksen asialla

Lähetystyö on koko kirkon ja jokaisen kristityn tehtävä. Jeesus on antanut seuraajilleen rohkaisevan viestin vietäväksi: "Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että Hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi."

Lähetystyö on toisten kuormien kantamista ja hyvän sanoman kertomista sanoin ja teoin. Lähimmäisenrakkaus kutsuu meitä poistamaan raja-aitoja, puolustamaan heikkoja ja jakamaan omastamme.

 

 

Peace be with you - ystävyysseurakuntamme Englannissa

Katariinanseurakunnalla on ystävyysseurakuntasopimus Englannin kirkkoon eli Church of Englandiin kuuluvan St. Maryn seurakunnan kanssa. St. Maryn seurakunta sijaitsee Portsmouthissa, joka on Turun kokoinen tärkeä satamakaupunki Etelä-Englannissa.

Lord of all hopefulness, Lord of all joy,
whose trust, ever childlike, no cares could destroy,
be there at our waking, and give us, we pray,
your bliss in our hearts, Lord, at the break of the day.

YouTube-video
nuorisotyönohjaaja, kansainvälisen työn koordinaattori
Katariinanseurakunta

Kirsti Thureson on seurakuntatyön konkari, joka tykkää olla varkkareiden ja nuorten kanssa ja oppia uutta. Kirsti on sosiaalinen ja iloinen ihminen, joka kaipaa joka päivä Herran armon lisäksi seikkailuja ja toimintaa.

Kirsti tykkää luonnosta, eri kulttuureista ja matkustelusta, Kesä ja ranta ovat ihmisen prasta aikaa. Vapaa-ajalla Kirsti harrastaa juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Jos uskallat, voit haastaa Kirstin kädenvääntöön!