Hurttivuoren seurakuntakoti

Punatulkunkatu 1 , 20610 Turku
varaukset 040 341 7544

Hurttivuoren seurakuntakoti
  • Henkilömäärä riveissä istuen: 70
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 50

Turussa Itäharjulla sijaitseva Hurttivuoren seurakuntakoti on yksi Turun Katariinanseurakunnan tiloista. Seurakuntakodilla kokoontuvat seurakunnan eri-ikäisten ryhmät arkisin, mutta tiloja voi myös varata kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Seurakuntien tilojen maksimihenkilömäärät sekä tiedot siitä, mitkä tilat ovat suljettuna kesän ajan, löytyvät täältä.

Seurakuntien toiminnasta koronavirustilanteen aikana löydät tietoa täältä.

Aukioloajat ja varaukset

Hurttivuoren seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7544.

Seurakuntakoti juhlatilana

Seurakuntakodilla voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksia varten. Seurakuntakodin salissa on pöytäpaikan noin 50 hengelle. Tuoliriveiksi muutettuna tilaan saa istumapaikat 70 hengelle.

Hurttivuoren seurakuntakodin salista löytyy piano, piirtoheitin ja valkokangas.

Seurakuntakodin keittiötilat ovat varsin pienet ja ahtaat. Näin ollen tila ei välttämättä sovellu suurien juhlien järjestämiseen ja tarjoilut kannattaa tuoda mukana ja mahdollisimman valmiina. Keittiössä ei ole tiskikonetta. Kahvikuppeja riittää 50 kahvittelijalle.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntakodissa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 €, 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Siirry lukemaan lisää korvauksista.

Hurttivuoren seurakuntakoti, sisäkuva. Ihmisiä kokoontunut keskustelemaan pöydän ääreen. Lähikuva alttarista. Kesäinen ulkokuva Hurttivuoren seurakuntakodista.

 

Parkkipaikat

Hurttivuoren seurakuntakodille tultaessa autot voi pysäköidä seurakuntakodin läheisyyteen Punatulkunkadun varteen. Myös seurakuntakodin pihaan mahtuu muutama auto. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys: esteellinen

Hurttivuoden seurakuntakotiin kuljetaan portaiden kautta eikä käytössä ole pyörätuoliluiskaa. Apuvälineiden kanssa liikkuminen seurakuntakodilla on haasteellista.

  • tilaan portaat
  • sisällä liikkuminen haasteellista
  • ei inva-WC:tä
Pysäköinti
wc