Tervetuloa Turun tuomiokirkkoseurakuntaan

Ennennäkemättömän poikkeuskevään jälkeen kesä tuo jälleen toivon mukanaan. Seurakuntien tauolla ollut toiminta alkaa palailla hiljalleen, niin myös Turun tuomiokirkossa. Kirkko on jälleen auki tutustumista ja hiljentymistä varten joka päivä klo 9-18. Pieni Domcafé-lähetyskahvila palvelee kirkon kivijalassa 1.6.-31.8. ma-pe klo 11-16, la-su klo 11-15.

Jumalanpalvelukset Turun tuomiokirkossa

Messut toivottavat seurakunnan jälleen tervetulleeksi 1.6. alkaen. Aluksi messuja, joihin seurakunta voi osallistua, järjestetään sunnuntaisin klo 10 ja lauantaisin klo 18. Heinäkuussa myös torstaina klo 12 on seurakunnalle avoin messu. (Ennen tätä tilaisuus toimitetaan hartautena.) Elokuussa ehtoolliselle pääsee näiden viikkomessujen lisäksi myös keskiviikkoaamulla klo 8.

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelusta voi seurata myös netissä osoitteessa virtuaalikirkko.fi.

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan viranomaisten määräyksiä. Niissä on siis kokoontumisrajoituksia. Pyydämme seurakuntalaisilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uudessa tilanteessa. Tuomiokirkon vahtimestareiden ja pappien puoleen voi kääntyä, jos on kysymyksiä.

Sielunhoitoa ja apua

Turun tuomiokirkossa on papin päivystys maanantaisin klo 16-18 sekä torstaisin klo 12.30-13.30. Tuona aikana voi tulla puhumaan papin kanssa mieltä polttavista asioista. 

Turun tuomiokirkkoseurakunnan diakonia toimii normaalisti, ajanvaraus palvelee kesäaikana 1.6.-2.9. puhelimitse torstaisin klo 10-11 puhelinnumerossa 040 341 7335. Soittoajan ulkopuolella voi jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan.

Nettisivujen uudistus

Tuomiokirkkoseurakunnan nettisivuja uudistetaan parhaillaan, jotta ne vastaavat paremmin syyskuussa lopullisesti voimaan tulevan saavutettavuuslain vaatimuksia. Sivurakennetta uudistetaan, joten alasivut eivät välttämättä enää löydy tutusta paikasta. Alasivut löytyvät kootusti sivuvalikosta. Kolme pääosiota, "Hengellinen elämä", "Apua ja tukea" ja "Toimintaa" kokoavat alleen useita alisivuja. Uudistus valmistuu elokuun aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Turun tuomiokirkkoseurakunnan löydät myös Facebookista tämän linkin takaa.

tuomiorovasti
Tuomiokirkkoseurakunta
Yhtymän johto
seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Tuomiokirkkoseurakunta

YouTube-video