Tervetuloa Turun tuomiokirkkoseurakuntaan

Uusi vuosi on jo täällä, mutta korona vaikuttaa edelleen seurakunnan toimintaan. Seuraamme jatkuvasti tilannetta, ja nopeat muutokset ovat mahdollisia, seuraathan siis tapahtumailmoittelua. Turun tuomiokirkko on edelleen auki tutustumista ja hiljentymistä varten joka päivä klo 9-18. Noudatathan kuitenkin saapuessasi mahdollisia vahtimestarien ohjeita ja huolehdit turvaväleistä ja käytät käsidesiä ja kasvomaskia, jos se sinulle vain suinkin on mahdollista.

Tuomiokirkon tilaisuuksista

Koronarajoitukset Varsinais-Suomessa vaikuttavat edelleen Tuomiokirkon tapahtumiin. Rajoitusten vuoksi Tuomiokirkon tilaisuuksiin ei oteta paikalle ollenkaan seurakuntaa, ja myös kirkkosalissa yhtäaikaa olevien ihmisten määrää on rajattu. Tilaisuudet järjestetään vielä ainakin tammikuun loppupuolelle saakka niin, että niitä voi seurata ainoastaan netin kautta, joko osoitteessa virtuaalikirkko.fi, tai Tuomiokirkkoseurakunnan Facebook-sivulla. Haluamme taata kaikille kävijöille turvallisen käynnin Tuomiokirkossa.

Huomioithan, että muutoksia voi edelleen tulla hyvin lyhyelläkin varoitusajalla, tarkistathan siis viimeisimmän tiedon vielä juuri ennen tapahtumaa. 

Jumalanpalvelukset Turun tuomiokirkossa

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelusta voi seurata netissä osoitteessa virtuaalikirkko.fi sekä seurakunnan Facebook-sivulla.

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan viranomaisten määräyksiä. Tällä hetkellä niihin ei siis voida ottaa yleisöä, vaan tilaisuudet ovat katsottavissa ainoastaan netin kautta. Pyydämme seurakuntalaisilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uudessa tilanteessa. Tuomiokirkon vahtimestareiden ja pappien puoleen voi kääntyä, jos on kysymyksiä.

Sielunhoitoa ja apua

Turun tuomiokirkossa on papin päivystys ainakin 10.2. asti joka päivä klo 13-17. Tuona aikana voi tulla puhumaan papin kanssa mieltä polttavista asioista. 

Turun tuomiokirkkoseurakunnan diakonia toimii normaalisti, ajanvaraus palvelee puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 puhelinnumerossa 040 341 7335. Soittoajan ulkopuolella voi jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan.

Turun tuomiokirkkoseurakunnan löydät myös Facebookista tämän linkin takaa.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Tuomiokirkkoseurakunta

YouTube-video

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Seurakuntien toimitalo

Turun tuomiokirkko