Tervetuloa Turun tuomiokirkkoseurakuntaan

Turun tuomiokirkko on auki tutustumista ja hiljentymistä varten joka päivä klo 9-18. Tilaisuuksien aikaan kirkkoon ei kuitenkaan pääse kiertelemään. Esimerkiksi lauantaisin kirkossa voi iltapäivällä olla useita vihkimisiä, ja sunnuntaisin jumalanpalveluksia. Noudatathan saapuessasi mahdollisia vahtimestarien ohjeita ja huolehdit turvaväleistä ja käytät käsidesiä ja kasvomaskia.

Jumalanpalvelukset Turun tuomiokirkossa

Turun tuomiokirkossa on viikottain useita messuja. Messuihin eli ehtoollisjumalanpalveluksiin ovat kaikki tervetulleita. Niitä pidetään torstaisin klo 12, lauantaisin klo 18 ja sunnuntaisin klo 10. Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelusta voi seurata netissä osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Syksyn toimintakausi alkaa

Syksy on jo käsillä, ja toimintaa aloitellaan syyskuun aikana normaalisti. Korona saattaa aiheuttaa vielä yllätyksiä, mutta toistaiseksi toiminta saadaan aloitettua suunnitellusti. Katso tapahtumakalenterista tilaisuuksien tietoja, tai kipaise kirkolle hakemaan syksyn toimintaesite! Tervetuloa mukaan!

Sielunhoitoa ja apua

Turun tuomiokirkossa on papin päivystys joka päivä klo 15-17. Tuona aikana voi tulla puhumaan papin kanssa mieltä polttavista asioista.

Turun tuomiokirkkoseurakunnan diakonia toimii normaalisti, ajanvaraus palvelee puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 puhelinnumerossa 040 341 7335. Soittoajan ulkopuolella voi jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan.

Seurakuntaneuvoston pöytäkirja 6/2021

Lue Turun tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 18.8.2021 kokouksesta tämän linkin takaa.

 

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Tuomiokirkkoseurakunta

Syksyinen ulkokuva Turun tuomiokirkosta, teksti Ke klo 8, To klo 12, La klo 18, Su klo 10, Tervetuloa messuun

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Seurakuntien toimitalo

Turun tuomiokirkko