Tervetuloa Turun tuomiokirkkoseurakuntaan

Joulunodotus on jo alkanut, mutta korona vaikuttaa edelleen seurakunnan toimintaan. Seuraamme jatkuvasti tilannetta, ja nopeat muutokset ovat mahdollisia, seuraathan siis tapahtumailmoittelua. Turun tuomiokirkko on edelleen auki tutustumista ja hiljentymistä varten joka päivä klo 9-18. Noudatathan kuitenkin saapuessasi mahdollisia vahtimestarien ohjeita ja huolehdit turvaväleistä ja käytät käsidesiä ja kasvomaskia, jos se sinulle vain suinkin on mahdollista.

Tuomiokirkon joulunaika

Uudet koronarajoitukset Varsinais-Suomessa vaikuttavat suuresti Tuomiokirkon tapahtumiin! Suuri osa tilaisuuksista on jouduttu perumaan, tai ne ovat muuttuneet ainoastaan verkossa välitettäviksi. Rajoitusten vuoksi Tuomiokirkkoon ei voida ottaa paikalle yleisöä. Tälle sivulle on koottu Turun tuomiokirkon tapahtumia adventista loppiaiseen. Huomioithan, että joulun tilanteesta päätetään vasta myöhemmin, nykyiset rajoitukset jatkuvat 23.12. asti. Muutoksia voi tulla hyvin lyhyelläkin varoitusajalla, tarkistathan siis viimeisimmän tiedon vielä ennen tapahtumaa. Turun tuomiokirkkoseurakunta toivottaa kaikesta huolimatta kaikille iloista adventinaikaa ja siunattua joulua sekä kaikkea hyvää vuodelle 2021!

Psst! Ohessa (oikealla ylhäällä, jos katsot tietokoneelta, alempana, jos käytät kännykkää) on myös video siitä, miten Tuomiokirkon joulukuusen valot syttyivätkään tänä vuonna! Myös kirkonrotat toivottavat iloista jouluodotusta!

Jumalanpalvelukset Turun tuomiokirkossa

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelusta voi seurata netissä osoitteessa virtuaalikirkko.fi sekä seurakunnan Facebook-sivulla.

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan viranomaisten määräyksiä. Tällä hetkellä niihin ei siis voida ottaa yleisöä, vaan tilaisuudet ovat katsottavissa ainoastaan netin kautta. Pyydämme seurakuntalaisilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uudessa tilanteessa. Tuomiokirkon vahtimestareiden ja pappien puoleen voi kääntyä, jos on kysymyksiä.

Sielunhoitoa ja apua

Turun tuomiokirkossa on ajalla 3-23.12. papin päivystys maanantaista lauantaihin: maanantaisin 13-18, tiistaisin 13-17, keskiviikkoisin 9-10 sekä 13-17, torstaisin ja perjantaisin 13-17 sekä lauantaisin klo 13-18. Tuona aikana voi tulla puhumaan papin kanssa mieltä polttavista asioista. 

Turun tuomiokirkkoseurakunnan diakonia toimii normaalisti, ajanvaraus palvelee puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 puhelinnumerossa 040 341 7335. Soittoajan ulkopuolella voi jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan.

Seurakuntaneuvoston pöytäkirja 18.11.2020

Kokouksen pöytäkirja on nähtävillä tästä linkistä 23.11.-7.12.2020.

Seurakuntaneuvoston pöytäkirja 18.11.2020

Turun tuomiokirkkoseurakunnan löydät myös Facebookista tämän linkin takaa.

Ota yhteyttä

tuomiorovasti
Tuomiokirkkoseurakunta
Yhtymän johto

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Tuomiokirkkoseurakunta

YouTube-video

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Seurakuntien toimitalo

Turun tuomiokirkko