Koko kansan katedraali -
Sinun kirkkosi

Turun tuomiokirkkoseurakunnassa kuljetaan yhdessä, julistetaan ilosanomaa Jeesuksesta ja edistetään kristillisen lähimmäisenrakkauden toteutumista. Usko kolmiyhteiseen Jumalaan herää ja vahvistuu yhteydessä.

Turun tuomiokirkkoseurakunta on "koti, jossa on monta huonetta" (Joh. 14:2). Seurakunnassamme on tilaa uskolle, yhteydelle ja kulttuurille. Tuomiokirkkoseurakunnassa kohtaat avoimen ja palvelevan kansankirkon, jossa yhdessä kunnioitetaan kolmiyhteistä Jumalaa kertomalla Jeesuksesta, rakentamalla seurakuntaa ja edistämällä oikeudenmukaisuutta.

Tuomiokirkkoseurakunta on kaikkia varten. Toimintaan voi osallistua paikan päällä tai etänä, vaikka maailman toiselta puolelta virtuaalikirkon kautta.

Ollaan yhdessä ilossa ja surussa, arjessa ja juhlassa.

Tuomiokirkkoseurakunnan kevät 2020

Seurakunnan kevätkauden toiminta on täydessä käynnissä. Tästä linkistä pääset selailemaan Tuomiokirkkoseurakunnan kevätesitettä. Tervetuloa mukaan toimintaan! (Esite on taitettavaa A4-mallia, joten sen voi tulostaa itselleen, tai hakea seurakunnan toimipisteistä.)

Yhteisvastuukeräys

Kuvalinkki Turun tuomiokirkkoseurakunnan Yhteisvastuukeräykseen 

Yhteisvastuukeräys alkaa! Voit lahjoittaa keräykseen joko tästä linkistä tai oheista kuvaa klikkaamalla. Tänä vuonna keräyksellä tuetaan vanhemmuutta Suomessa ja kehitysmaissa. Kiitos lahjastasi! Lisätietoa keräyksestä löytyy osoitteesta yhteisvastuu.fi.

 

tuomiorovasti
Tuomiokirkkoseurakunta
Yhtymän johto
seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Tuomiokirkkoseurakunta

YouTube-video