Vuontispirtille hiihtämään!

Öinen kuva lumisesta majoituspaikasta 

kuva: Juha Nappu

 

Henrikinseurakunnan keväinen Lapin hiihtoretki järjestetään 11-18.3.2023 perinteiseen tapaan Enontekiön Vuontispirtille. Matka tehdään junalla Rovaniemelle (joskin Turusta Tampereelle joudumme menomatkalla menemään tilauslinja-autolla) ja Rovaniemeltä jatkamme bussilla ja pikkubussilla Vuontispirtille. Vuontispirtiltä voidaan halutessa järjestää päiväretkiä esimerkiksi Pallakselle, Leville, Hettaan tai Altaan Norjaan, jos halukkaita ilmenee.  Matkan hinta 675 euroa kahden hengen huoneessa ja 765 yhden hengen huoneessa. 

Lisätietoja Anssi Miettinen, p. 040 341 7195 tai anssi.miettinen@evl.fi 

 

"Rikas mies jos oisin" - retki Savonlinnaan oopperajuhlille 

Tervetuloa kesäiselle retkelle Savonlinnaan 27. - 28.7.2023. Tällä kertaa nautimme kaikkien aikojen musikaalista Viulunsoittaja katolla. 

Lähtö klo 7.30 Henrikinkirkolta ja Linja-autoasemalta pääsee myös kyytiin klo 7.45. Hinta 390€ sisältää oopperalipun, bussikuljetuksen, yöpymisen Kesähotelli Vuorilinnassa (2 h huoneissa), kaksi lounasta ja aamiaisen. Vierailemme takaisin tullessa Suomen Metsämuseo Lustolla Punkaharjulla (pääsymaksu / museokortti) 

Alustavat ilmoittautumiset 31.3. mennessä srk-sihteerille, tulan.soini@evl.fi tai 040 3417 299. Mainitse myös ruokarajoitteet ja miltä pysäkiltä tulet bussiin. 

 

lisätiedustelut:


Kaija Sipilä 
kaijasip@gmail.com 

Toni Pätsi
toni.patsi@evl.fi