Nuorisotyötä piikkiöläisittäin

Isoskoulutus

Isoskoulutukseen voit tulla, vaikka olisit käynyt rippikoulusi jossain muualla kuin Piikkiön seurakunnassa. Riittää,että sinua kiinnostavat isosen tehtävät riparilla tai ehkäpä jopa alakouluikäisten kymppileirillä. Isoskoulutus tuo sinulle parhaimmillaan uusia taitoja omaan elämään ja tutustut myös toisten seurakuntien isosiin koulutusvuoden aikana. Jos olet aktiiviharrastajana monessa mukana, räätälöimme sinulle oman tavan suorittaa isoskoulutusta, joten sitäkään ei tarvitse miettiä. Isoset saavat koulutuksen työhönsä lukuvuoden aikana leireillä (3 kpl) ja tapaamisissa vanhalla seurakuntatalolla torstaisin klo 15.30.

Kysyttävää? Ota yhteyttä nuoristoyönohjaajaamme, Riikka Salorantaan, puhelin 040 3417 719 tai riikka.saloranta(at)evl.fi.

Alakouluikäisten avoimet iltapäivät 3.-6. -luokkalaisille 

koululaisia

Maanantaisin klo 13.00-16.00 Vanhalla seurakuntatalolla

Mahdollisuus tulla pelaamaan kavereiden kanssa erilaisia lautapelejä, biljardia, pingistä ja Play Stationia. Joka kerta myös askarrellaan. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa!

 

 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lapsikuoro

Laulutaito ja rohkeus oman äänen käyttämiseen kehittyvät luontevasti ikäryhmän edellytysten mukaisessa opetuksessa. Lapsikuoro on sunnattu alakouluikäisille. Virheettömän laulutaidon sijaan tärkeintä on halu musisoida yhdessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tiina.ilonen@evl.fi. Syksyn aikataulut julkaistaan elokuussa.

koristekuva

Partio

Piikkiön Tammipartio toimii Vanhalla seurakuntatalolla (Hepojoentie 4, keltainen puutalo). Partio tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille.
Partioon voit liittyä minkä ikäisenä tahansa. Kysy lisää lippukunnanjohtajalta, lippukunnanjohtaja(at)tammipartio.fi  Lippukunnan toimintaan voit tutustua www.tammipartio.fi

Muuta toimintaa alakouluikäisille

Alakouluikäisten toiminnasta seurakuntayhtymän alueella löydät sivun alalaidassa olevan Tuuks.fi -linkin kautta. 

 

 

Ota yhteyttä