Nuorisotyötä piikkiöläisittäin

Isoskoulutus

Isoskoulutukseen voit tulla, vaikka olisit käynyt rippikoulusi jossain muualla kuin Piikkiön seurakunnassa. Riittää,että sinua kiinnostavat isosen tehtävät riparilla tai ehkäpä jopa alakouluikäisten kymppileirillä. Isoskoulutus tuo sinulle parhaimmillaan uusia taitoja omaan elämään ja tutustut myös toisten seurakuntien isosiin koulutusvuoden aikana. Jos olet aktiiviharrastajana monessa mukana, räätälöimme sinulle oman tavan suorittaa isoskoulutusta, joten sitäkään ei tarvitse miettiä. Isoset saavat koulutuksen työhönsä lukuvuoden aikana leireillä (3 kpl) ja tapaamisissa vanhalla seurakuntatalolla torstaisin klo 16.00.

Kysyttävää? Ota yhteyttä nuoristoyönohjaajaamme, Riikka Salorantaan, puhelin 040 3417 719 tai riikka.saloranta(at)evl.fi.

Avoimet ovet

Vanhan seurakuntatalon ovet ovat avoinna nuorille maanantaisin klo 16 - 20. Voit tulla nuortentilaamme viettämään aikaa kavereiden kanssa, pelaamaan biljardia, pingistä, lautapelejä jne. Tarjolla on aina myös maittava lämmin ateria nopeimmille n. klo 18.00 alkaen. Mahdollisuus keskustella työntekijän kanssa sinua mietityttävistä asioista. 

 

 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lapsikuoro

Tiistaisin klo 13-13.30 Piikkiön yhtenäiskoululla. Laulutaito ja rohkeus oman äänen käyttämiseen kehittyvät luontevasti ikäryhmän edellytysten mukaisessa opetuksessa. Lapsikuoro on sunnattu alakouluikäisille. Virheettömän laulutaidon sijaan tärkeintä on halu musisoida yhdessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tiina.ilonen@evl.fi

koristekuva

Partio

Piikkiön Tammipartio toimii Vanhalla seurakuntatalolla (Hepojoentie 4, keltainen puutalo). Partio tarjoaa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille.
Partioon voit liittyä minkä ikäisenä tahansa. Kysy lisää lippukunnanjohtajalta, lippukunnanjohtaja(at)tammipartio.fi  Lippukunnan toimintaan voit tutustua www.tammipartio.fi

Muuta toimintaa alakouluikäisille

Alakouluikäisten toiminnasta seurakuntayhtymän alueella löydät sivun alalaidassa olevan Tuuks.fi -linkin kautta. 

 

 

Ota yhteyttä