Nuoria laiturilla. Kuvituskuva.

Nuorille

Messut, nuortenillat ja avoimet ovet. Leffaillat, leirit ja tapahtumat – isoskoulutusta unohtamatta. Seurakuntien nuorten toiminta on monipuolista ja mielenkiintoista.

Nuorille on seurakunnissa tarjolla paljon muutakin kuin perinteinen rippikoulu. Toiminnan tarkoituksena on, että nuoret löytäisivät tapahtumista seurakuntayhteyden, ystäviä ja hengellisen kasvupaikan. Nuori seurakunta kokoontuu paitsi seurakuntataloilla ja kirkoilla, myös somessa. Tervetuloa tutustumaan nuorten itsensä näköiseen toimintaan!

Kouluikäisille suunnatusta toiminnasta löydät lisätietoa koululaisten omilta sivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 

Ajankohtaista

Nuku yö ulkona tapahtuma "Heinänokassa Tuhisee" järjestetään 3.-4.9. Ilmoittaudu 1.9. klo 15 mennessä ja tuo telttasi  Heinänokkaan voit tulla omalla tai kimppakyydillä, polkupyörällä tms tai vaikka Fölillä Heinänokkaan. Tapahtuma on päihteetön ja maksuton. Vapaamuotoista ohjelmaa ja chillailua, Ohjelmaan kuuluu ilta- ja aamupalat. Saunomismahdollisuus. Ilmoittaudu tästä 

Tytöt pelaavat lautapeliä. Kuvituskuva.