Tällä hetkellä konsertit ovat tauolla. Jatkamme niiden parissa heti, kun se on mahdollista. Viime vuonna meillä oli mielenkiintoisia konsertteja. Tässä muutama:

 

Urkuri Hannu Ilola

Viva Toccata! Moni meistä on kuullut Bachin d-molli toccatan ja fuugan. Mutta entäs muut hienot Bachin toccatat? Urkukonsertti Henrikinkirkossa sunnuntaina 3.10. klo 18 tarjoaa nyt ainuttlaatuisen mahdollisuuden: Hannu Ilola soittaa kaikki J.S. Bachin toccatat ja fuugat! 

Diplomiurkuri, director cantus Hannu Ilola aloitti urkujensoiton 15-vuotiaana Salon Musiikkiopistossa Seppo Linjaman oppilaana.

Hän jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemiassa Folke Forsmanin johdolla valmistuen kanttori-urkuriksi sekä suorittaen urkujensoiton diplomitutkinnon korkeimmalla arvosanalla. Ensikonsertin hän antoi Helsingin tuomiokirkossa. Ilola on täydentänyt opintojaan useiden maineikkaiden urkureiden johdolla.

Hannu Ilola saavutti palkintosijan Lahden kansainvälisen urkuviikon järjestämässä urkukilpailussa vuonna 1980. Hän on konsertoinut solistina ja säestäjänä kotimaan lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Englannissa ja Virossa. Hän on levyttänyt Johann Sebastian Bachin sekä suomalaisten säveltäjien urkuteoksia. Hannu Ilola opettaa urkujensoittoa Turun konservatoriossa ja musiikkiopistossa.

Ranskalaisen kamarimusiikin ilta!

    

Annukka Kuivisto, sopraano

Konsertin muut taiteilijat: Viulisti Ilana Gothóni, sellisti Andreas Helling ja pianisti Tuuli Lempa

Ranskalaisen kamarimusiikin ilta tuo romanttisen pilkahduksen syksyyn sunnuntai-iltana lokakuun 17. klo 18. Konsertissa kuullaan upea Gabriel Faurén pianotrio d-molli sekä harvoin kuultu laulumusiikin helmi, Hector Berlioz´n Kesäillat sovitettuna sopraanolle ja pianotriolle. Konsertti kuuluu myös Turku2029 -säätiön kulttuuripääkaupungin juhlavuoden ohjelmaan. Vapaa pääsy.