Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Lue lisää Turun tuomiokirkkoseurakunnan nimikkolähetyskohteista tämän linkin takaa.

Voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla lähetystyön, omien nimikkolähettiemme ja –kohteidemme puolesta. Olet tervetullut mukaan piiriemme toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä. Voit myös tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi.

 

Toimintaa syksyllä 2021

Toivoa Naisille -piiri

Kansainvälinen Toivoa Naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

Piiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 18.30 osoitteessa Vähä Hämeenkatu 12a. Lisätiedot: Pirjo Hintsa, pirjo.hintsa@kolumbus.fi Toivoa Naisille -piiri aloittaa jälleen kokoontumiset. Ensimmäinen rukouspiiri to 9.9. ja vuoden viimeinen 16.12.2021 Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Neulontapiiri Puikkoset

Lämminhenkinen neulontapiiri Puikkoset kokoontuu tiistaisin klo 13-15.00 toimitalon salongissa. Puikkoset kutovat seurakunnan vastasyntyneille lapsille kastelahjaksi pieniä villasukkia. Yhdessä neulomisen ilon lisäksi langoista syntyy myös hyvää mieltä! 

Domcafé

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla. Kahvila toimii Tuomiokirkon kivijalassa kesäkahvilana ja kirkkokahveille. 

Domcafén väki kiittää kaikkia asiakkaita ja vierailijoita kesästä 2021. Domcafé on auki kirkkokahvien merkeissä sunnuntaisin heti aamun messun jälkeen klo 11.20-12.30 Lämpimästi tervetuloa!  

Domcafén tietovisa

Domacen tietovisailijat kokoontuvat joka torstai Domcaféssa klo 16.00. Tervetuloa visailemaan!

Löydät meidät Facebookista klikkaamalla tätä linkkiä

Domcafén tapahtumista voit lukea Domcafén omalta sivulta tämän linkin takaa

Domcafén terassi kesällä, ulkopöydät ja kukkia.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Tuomiokirkkoseurakunta

Kansainvälinen työ ja lähetys / international work and mission