Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Lue lisää Turun tuomiokirkkoseurakunnan nimikkolähetyskohteista tämän linkin takaa.

Voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla lähetystyön, omien nimikkolähettiemme ja –kohteidemme puolesta. Olet tervetullut mukaan piiriemme toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä. Voit myös tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi.

Jos haluat olla mukana, ota yhteyttä lähetyssihteeriin: Elli Pellonperä, elli.pellonpera@evl.fi, 040 341 7107

Toimintaa syksyllä 2020

Toivoa Naisille -piiri

Kansainvälinen Toivoa Naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

Piiri kokoontuu 17.9. alkaen parillisten viikkojen torstaina klo 18.30 osoitteessa Vähä Hämeenkatu 12a. Lisätiedot: Pirjo Hintsa, pirjo.hintsa@kolumbus.fi.

Lähetyspysäkki

Lähetyspysäkki jää syksyn ohjelmasta tällä kertaa kokonaan pois.

 

Domcafé

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla. Kahvila toimii Tuomiokirkon kivijalassa kesäkahvilana ja kirkkokahveille. 

Syksyllä 2020 Domcafén kirkkokahvit ovat tilarajoitusten takia toistaiseksi tauolla. 

Löydät meidät Facebookista klikkaamalla tätä linkkiä

Domcafén tapahtumista voit lukea Domcafén omalta sivulta tämän linkin takaa

Ihmisiä istuu tuoleilla kivisellä terassilla, kaikki laulavat virsikirjoista. Aurinkoinen päivä.
Lähetystyön yhteislaulutilaisuudet Domcafén terassilla ovat suosittuja.

Ota yhteyttä