Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla lähetystyön, omien nimikkolähettiemme ja –kohteidemme puolesta. Olet tervetullut mukaan piiriemme toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä. Voit myös tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi.

Olet tarpeellinen ja sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan lähetystyöstä vastaavaan pappiin tai lähetyssihteeriin ja mietitään, miten lähetyksen saralla voisimme toimia yhdessä. Otetaan kaikki lahjat käyttöön! 

Ota yhteyttä!

Elli Pellonperä, lähetyssihteeri, elli.pellonpera@evl.fi, 040 3417107

 

Tuomiokirkkoseurakunnan lähetyskohteet maailmalla


Toimintaa keväällä 2020

Lähetyspysäkki

Toimitalo, Eerikinkatu 3, 2 krs. Yläsali  
Pysäkki kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 (parittomat viikot)

16.1. Psalmit - sydämen puhetta Jumalalle. Vieraana Saara Markkula

30.1. Psalmit - Israelin ja meidän rukouksemme. Vieraana Anna-Liisa Varhiala

13.2. Rukous hengellisenä matkakumppanina. Vieraana Kyllikki Krapinoja

27.2. Psalmit hengellisenä matkakumppanina. Vieraana Ari Malmi

12.3. Virret hengellisenä matkakumppanina. Vieraana Mika Mäntyranta

26.3. PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. Historian henkilöt hengellisinä matkakumppaneina: Irlannin Pyhä Patrik. Vieraana Tytti Issakainen.

23.4. PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. Runot hengellisenä matkakumppanina. Vieraana Pirjo Vahtola

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

 

Lähetyspysäkki tukee nimikkolähettien Hannu ja Päivi Heinosten työtä. He toimivat lähetyslentotyössä Kansanlähetyksen kautta Keniassa. Katso lisää www.kansanlahetys.fi.

Lisätietoja: Elli Pellonperä 040 3417107 elli.pellonpera@evl.fi


Toivoa Naisille -piiri, Vähä Hämeenkatu 12a 

Kokoontumiset parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30. Toivoa Naisille-piirin kevään ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 9.1.

Tutustumme yhdessä aiheeseen: Jeesus Vanhassa testamentissa.

Mitä on Toivoa Naisille-työ? Kansainvälinen Toivoa Naisille-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

Piirin kokoontumiset PERUTTU toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Tervetuloa osallistumaan toimintaan rukoillen kotoa käsin! Lisätietoja piiristä ja rukouksista Pirjo Hintsa 044-733 45 27.

 

Domcafé

KAHVILA SULJETTU TOISTAISEKSI koronavirustilanteen vuoksi. Seuraa ilmoittelua!

Kevätkaudella Domcafé on auki sunnuntaisin messun jälkeen klo 11.15-12.30 (ellei toisin mainita). Domcafén kesäkausi alkaa 31.5, jolloin kahvila on avoinna päivittäin.

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla. Tänä kesänä Domcafé juhlii 25-vuotissyntymäpäiviään. Teemana juhlavuodelle on "unelmasta totta". Tietoa juhlavuoden ohjelmasta luvassa lähempänä kesää. Seuraa ilmoittelua!

Yhteyshenkilö: Elli Pellonperä, lähetyssihteeri, elli.pellonpera@evl.fi, 040 3417107

 

 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Ota yhteyttä