Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Lue lisää Turun tuomiokirkkoseurakunnan nimikkolähetyskohteista tämän linkin takaa.

Voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla lähetystyön, omien nimikkolähettiemme ja –kohteidemme puolesta. Olet tervetullut mukaan piiriemme toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä. Voit myös tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi.

 

Toimintaa kesällä 2021

Toivoa Naisille -piiri

Kansainvälinen Toivoa Naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

Piiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 18.30 osoitteessa Vähä Hämeenkatu 12a. Lisätiedot: Pirjo Hintsa, pirjo.hintsa@kolumbus.fi. HUOM! Piiri toistaiseksi tauolla koronavirustilanteen vuoksi. 

Lähetyspysäkki

Lähetyspysäkki on toistaiseksi tauolla kesän 2021. 

 

Domcafé

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla. Kahvila toimii Tuomiokirkon kivijalassa kesäkahvilana ja kirkkokahveille. 

Domcafé on auki 31.05-29.08.2021. Aukioloajat ma-pe 11-16 ja la-su 11-15. Domcafén kirkkokahvit ovat jälleen tarjolla sunnuntaisin heti aamun jumalanpalveluksen jälkeen! 

Löydät meidät Facebookista klikkaamalla tätä linkkiä

Domcafén tapahtumista voit lukea Domcafén omalta sivulta tämän linkin takaa

Ihmisiä istuu tuoleilla kivisellä terassilla, kaikki laulavat virsikirjoista. Aurinkoinen päivä.
Lähetystyön yhteislaulutilaisuudet Domcafén terassilla ovat suosittuja.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Tuomiokirkkoseurakunta

Kansainvälinen työ ja lähetys / international work and mission