Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Voit rukoilla lähetystyön, omien nimikkolähettien ja –kohteiden puolesta. Olet tervetullut mukaan lähetystyön ja -piirien toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä.

Voit tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi. Olet tarpeellinen ja sydämellisesti tervetullut mukaan kahvilan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan lähetystyöstä vastaavaan pappiin. Mietitään, miten lähetyksen saralla voisimme toimia yhdessä. Otetaan kaikki lahjat käyttöön! 

 

Tuomiokirkkoseurakunnan lähetyskohteet maailmallaLähetyspiirit

Lähetyspysäkki  Toimitalo, Eerikinkatu 3, 2 krs. Yläsali  
Pysäkki kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 (parittomat viikot)

Lähetyspysäkki kokoontuu seuraavan kerran 12.9.

Lähetyspysäkki tukee nimikkolähettien Hannu ja Päivi Heinosten työtä. He toimivat lähetyslentotyössä Kansanlähetyksen kautta Keniassa. Katso lisää www.kansanlahetys.fi

Lisätietoja: Saara Markkula 040 3417106 tai saara.markkula@evl.fi


Toivoa Naisille-piiri, Vähä Hämeenkatu 12 
Kokoontumiset parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30. Toivoa Naisille-piirin seuraava kokoontuminen on torstaina 5.9.  Lisätietoja Pirjo Hintsa 044-733 45 27.

Mitä on Toivoa naisille-työ? Kansainvälinen Toivoa Naisille-työ toimii sen puolesta, ett yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

 

Domcafén kesä 2019

Auki joka päivä 20.5.-11.8. ma-pe 11-16 ja la-su 11-15

Domcafén viikkotoiminta:

Joka to klo 17 Domcafén tietovisa

Joka la klo 10 Tuomiokirkon Lauantailenkki

Su 11.8. klo 11.30 Domcafén kesäkauden päätös yhdessä Turun Musiikkijuhlien kanssa. Tuomiokirkon terassilla soittaa viulisti Ilana Gothoni ja sellisti Andreas Helling.

Tuomiokirkkoseurakunnan lähetyskahvila Domcafé tarjoaa hyvän tahdon kahvihetkiä, joilla tuetaan Lasten Pankkia ja lähetystyötä.

Lämpimästi tervetuloa kahville!

Tykkää meistä facebookissa :)

 

Yhteyshenkilö: Saara Markkula, seurakuntapastori, kansainvälinen työ ja lähetys
saara.markkula@evl.fi, 040 341 7106 ja Tommi Santala, nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri, tommi.santala@evl.fi, 040 3417 300

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Hannan päivän huilisti kesällä 2015