Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla lähetystyön, omien nimikkolähettiemme ja –kohteidemme puolesta. Olet tervetullut mukaan piiriemme toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä. Voit myös tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi.

Olet tarpeellinen ja sydämellisesti tervetullut mukaan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan lähetystyöstä vastaavaan pappiin tai lähetyssihteeriin ja mietitään, miten lähetyksen saralla voisimme toimia yhdessä. Otetaan kaikki lahjat käyttöön! 

Ota yhteyttä!

Elli Pellonperä, lähetyssihteeri, elli.pellonpera@evl.fi, 040 3417107

 

Tuomiokirkkoseurakunnan lähetyskohteet maailmalla


Toimintaa keväällä 2020

Lähetyspysäkki

Lähetyspysäkin toiminta on keväällä tauolla koronaepidemian vuoksi.

Toimitalo, Eerikinkatu 3, 2 krs. Yläsali  
Pysäkki kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30 (parittomat viikot)

Lähetyspysäkki tukee nimikkolähettien Hannu ja Päivi Heinosten työtä. He toimivat lähetyslentotyössä Kansanlähetyksen kautta Keniassa. Katso lisää www.kansanlahetys.fi. Heinosten työtä voit tukea tästä linkistä.

Lisätietoja: Elli Pellonperä 040 3417107 elli.pellonpera@evl.fi

 

Katso sivun alaosassa olevasta videosta Päivin ja Hannun ajankohtaiset kuulumiset.


Toivoa Naisille -piiri, Vähä Hämeenkatu 12a 

Kokoontumiset parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30. 

Mitä on Toivoa Naisille-työ? Kansainvälinen Toivoa Naisille-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

Piirin kokoontumiset toistaiseksi TAUOLLA koronavirustilanteen vuoksi. Tervetuloa osallistumaan toimintaan rukoillen kotoa käsin! Lisätietoja piiristä ja rukouksista Pirjo Hintsa 044-733 45 27. Toivoa Naisille -työtä voit tukea tämän linkin kautta.

 

Domcafé

Domcafé avaa ovensa 1.6. alkaen. Kahvila on kesällä avoinna päivittäin ma-la klo 11-16 ja su klo 11-15, 31.8. asti. Voit nauttia kahvisi turvallisesti kahvilassa, ulkoterassilla tai take away:na. Tervetuloa maistelemaan juhlaleivosta ja muita kauden herkkuja lähetystyön hyväksi! Kahvilan kesän oheisohjelma on tauolla.

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla. Tänä kesänä Domcafé juhlii 25-vuotissyntymäpäiviään. Teemana juhlavuodelle on "Unelmasta totta!"

Seuraa meitä facebookissa.

Yhteyshenkilö: Elli Pellonperä, lähetyssihteeri, elli.pellonpera@evl.fi, 040 3417107

 

 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

YouTube-video

Ota yhteyttä