Toimintaa kouluikäisille kevätkaudella 2023

Maarian seurakunta järjestää pitkin vuotta monenlaisia kerhoja, leirejä ja tapahtumia kouluikäisille. Tervetuloa viettämään aikaa ja tekemään sinua kiinnostavia asioita yhdessä! Kerhot ja tapahtumat ovat maksuttomia. Koululaisten lomien aikana ei ole kerhoja, mutta silloin voi olla tapahtumia tai retkiä. Katso ajankohtainen tilanne alta.

Iltapäivätoiminta

Peruskouluikäisten (lähinnä 1.-2. -luokkalaiset) iltapäivätoimintaa järjestetään Turun ja Kaarinan srk-yhtymän lapsityön toimesta. Lisätietoja toiminnasta saat iltapäivätoiminnan omilta sivuilta.

Kerhot

Kerhot alkavat keväällä 2023 pääsääntöisesti viikolla 3. ja päättyvät viikolla 20. Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen, joka mainitaan kunkin osion lopussa.

Kokkikerhot

Kokkikerhoissa tehdään ruokaa ja leivonnaisia sekä opetellaan ruoanlaittoa mukavassa seurassa.

Kokkikerhot 1.-2. -luokkalaisille

  • Yli-Maarian seurakuntatalolla Kokkikerho Maanantaisin klo 17.30-19
  • Hepokullan seurakuntatalolla Kokkikerho Tiistaisin klo 17.30-19

Ilmoittautuminen ja tiedustelut teemu.luoma-aho@evl.fi  

Voit kysyä vapaita paikkoja kokkikerhoihin myös vanhemmille koululaisille.

Kässäkerho

Puuhailua monipuolisten käsitöiden parissa.

Kässäkerho 1.-6. -luokkalaisille

  • Hepokullan seurakuntatalolla parittomien viikkojen keskiviikkona (alkaen viikolta 37.) klo 16.30-18

Ilmoittautuminen ja tiedustelut milla.kristola@evl.fi

Pienoisrautatiekerho

Junien kanssa puuhastelua Taskulassa 1.-9. -luokkalaisille aikuisen seurassa.

  • Taskulantie 1, sisäänkäynti Mullintien puolelta, päiväkodin vierestä sisäpihalle. Torstaisin klo 17-19, 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut teemu.luoma-aho@evl.fi

Lapsikuoro visertävä puu

Kuoro harjoittelee torstaisin Maarian pappilan tallissa. Uudet laulajat ovat tervetulleita! Lisätietoja Ulla Vuola 040 3417152 ulla.vuola@evl.fi

Tapahtumia

Perheiden askarteluilta

Tervetuloa Halisten seurakuntatalolle os. Gregorius IX:n tie 8. to 27.4 klo 17.30-19.00. Iltapalaa! Tied. ja ilm. tekstiviestillä ma 24.4 mennessä (myös ruoka-aineallegiat) Anne Saarni p.040-341 7156. Illassa mukana Heli ja Milla.

Kevätaskartelua koululaisille

Ma 22.5 Halisten seurakuntatalolla klo 17.00-18.30 ilm. ja tied. milla.kristola@evl.fi

Kesäkivaa alakoululaisille Maarian pappilan pihapiirissä ke 14.6.23

klo 11-13.30 Luvassa ulkopelejä, kädentaitoja, leivontaa ja tutustuminen Maarian keskiaikaiseen kirkkoon. Välipalaa! Ilmoittautuminen : ti 13.6. klo 12 mennessä. teemu.luoma-aho@evl.fi Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Leirit ja retket

Koko perheen kevätretki Särkänniemen huvipuistoon la 20.5.23

Nappaa kaveri, kummi tai vaikkapa koko perhe ja lähde mukaan! Retki toteutetaan yhteistyössä Lasten- ja nuorten keskuksen kanssa. Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 20 osallistujaa. Lähtö klo8.45 Maarian kirkolta, klo11.00 Lasten- ja nuorten keskuksen aloitustilaisuus Finlaysonin kirkossa, klo12.00 huvipuisto aukeaa, klo19.00 lähtö Turkuun ja klo21.15 paluu Maarian kirkolle. Lapsilla tulee olla huoltaja mukana. Hinnat: Aikuisen ranneke 38€, aikuisen sisäänpääsy 10€, lapsen ranneke 38€ ja lapsen sisäänpääsy 10€. Ilm.24.4 klo12.00 mennessä tässä osoitteessa: https://www.lyyti.in/retkisarkanniemi23Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tied. teemu.luoma-aho@evl.fi

Korkeasaaren perheretki 10.6.23

Lähtö Maarian kirkolta klo 9 ja paluu samaan paikkaan klo 18. Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 20 osallistujaa. Lähde mukaan! Lapsilla tulee olla huoltaja mukana. Hinnat: Aikuiset 16€, opiskelija/eläkeläinen 13€, 4-17v. 11€ ja alle 4v. 0€. Ilm. 25.5 klo12.00 mennässä osoiteessa: Korkeasaaren perheretki (lyyti.fi)

Tied. teemu.luoma-aho@evl.fi

Alakoululaisten kesäleiri 7.7.-9.7.23

Lähde leirille Kunstenniemen komeisiin maisemiin. Luvassa mahtavaa kesäkivaa ja uusia ystäviä! Ilm. 23.6 klo12.00 mennessä osoitteessa: Alakoululaisten kesäleiri (lyyti.fi)

Tied. marko.salmela@evl.fi p. 040 3417255 Hinta 30€ sisarukset 20€ (sis. kuljetuksen, ruuat ja leirinohjelman). Leiri on tarkoitettu 1.-6.lk

Pöydälle rakennettu laaja pienoisrautatiemaailma, jossa raiteet, taloja, autoja, puita ja vesialueita.

Ota yhteyttä

nuorisodiakoni
Maarian seurakunta

Työskentelen Maarian seurakunnassa nuorisodiakonina. Työalani on kouluikäisten kerho-, retki-, ja leirityö sekä rippikoulutyö. Lisäksi olen mukana Sukkaset-ryhmässä ja Etelä-Maarian aluetyössä.

Suosikkijuttujani ovat kädentaidot, liikunta ja kulttuuri. Seurakuntatyössä minua inspiroi vaihtelevuus ja ihmisten kohtaaminen. Yhteistyössä on voimaa!

 

 

nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääpaino on alakoululaistyössä. Virkapaikka on Leafin toimitiloissa, mutta käytännön työssä toimin koko Maarian seurakunnan alueella. Teen nuorisodiakoni Milla Kristolan kanssa yhteistyötä. Rippikouluja pidän kaksi kesässä, vierailen myös nuorisotyössä toisinaan.

Vapaa-aikana harrastan juoksua ja yleisurheilua.

Hyvälle tuulelle minut saa perhe, hyvä ilima ja kun murhetta on edes vähän vähemmän kuin iloa.

Vaikka ette olisikaan olleeet mukana alakoululaisten tai perheiden toiminnoissa, lähtekää mukaan kokeilemaan edes kerran!