Johannesmessu

Johannesmessu on Maarian seurakunnan erityismessu, jonka toteuttajina on runsaasti vapaaehtoisia. Johannesmessuja on järjestetty Turussa jo yli 20  vuoden ajan. Vapaaehtoisia on koulutettu vastuunkantajiksi eri tehtäviin ja tällä hetkellä meitä toimii ehtoollisavustajina, tekstinlukijoina, musiikkiryhmässä laulajina, äänentoistossa, keittiöpalvelussa, juontajina, tervetulotoivottajina, esirukouspalvelussa, nettitiedotuksessa ja monessa muussa. Jos etsit omaa paikkaasi seurakunnassa, tervetuloa joukkoomme. Johannesmessua vietetään Maarian kirkossa joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 17. (Ei kuitenkaan kesän aikana.)

Tervetuloa mukaan!

 

 

Maarian kirkko sisältä, ihmisiä istuu penkeissä, heidän yllään värikkäitä laivalippuja
Johannesmessussa voi olla eri teemoja, kuten merenkulku. Kuva: Päivi Valtonen

Ota yhteyttä

kappalainen
Maarian seurakunta

Jumalanpalveluselämä, vapaaehtoistoiminta

Teen työtä kappalaisena Maarian seurakunnassa. Vastuualueinani ovat jumalanpalveluselämä ja vapaaehtoistyö, erityisesti Johannesmessu sekä Levon messu.

Vapaa-ajalla ulkoilen mielelläni luonnossa, laulan Verbum Sonans -kuorossa, koetan ylläpitää nykyheprean osaamista lukemalla ja kuuntelemalla sekä pitämällä yhteyksiä israelilaisiin ystäviini. Myös uiminen lämpimissä ja kylmissä vesissä on virkistävää!

Minut saa iloiseksi ihmisten avoimuus ja aitous. Yhdessä tekeminen ja elämän jakaminen. Ja kukat ja linnut ja koko ihmeellinen Luojan luoma luonto! Sokerina pohjalla: pidemmillä vapailla matkaan kotiseudulle Pohjois-Karjalaan.

"Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme." (Apt.t. 17:27-28)