Senioritoiminta

Mikaelinseurakunnan senioreille on useita päiväsaikaan kokoontuvia kerhoja. Seniorikerhot ovat osa seurakunnan diakoniatyötä, senioreiden ohjelmallisia päivätapaamisia. Mukana kerhoissa ovat diakoniatyöntekijät, papit ja kanttorit.

Seniorikerhot

Tervetuloa mukaan seniorikerhoon! Ohjelmaan kuuluu tuolijumppa, hartaus ja lopuksi kahvihetki.

Jumpan ohjaajana toimiii fysioterapeutti Stina Carpelan. Hartaushetken käy pitämässä vaihtuva seurakunnan työntekijä: diakoni, pappi tai kanttori. Kerho päättyy yhteiseen kahvihetkeen. Vapaaehtoinen kahviraha 2€.

Koronaepidemian vuoksi osallistujamääriä on rajoitettu ja kerhon aluksi keräämme osallistujien nimet ja puhelinnumerot. Tämän hetkinen maksimiosallistujamäärä on 50 henkilöä. Tulethan siis ajoissa paikalle ensimmäisellä kerralla. Ethän tule kerhoon, jos sinulla on flunssanoireita! 

ke klo 12.30-14.00 Mikaelin seurakuntakoti (alk. 8.9.21., 50 osallistujaa)
to klo 12-13.30 Suikkilan seurakuntakoti (alk. 9.9.21., 50 osallistujaa)
to klo 13-14.30 Paakarlan seurakuntakoti (alk. 9.9.21., 20 osallistujaa)

Kaffeplörö ja yhresolo Café Mikaelissa

Naisille ja miehille suunnattu kahvihetki, jossa kahvitellaan Café Mikaelin leipomusten kera hyvässä seurassa. Alkuhartaus, vaihtuvia teemoja, yhteislaulua, askartelua. Tavoitteena hyvä mieli ja yhdessäolo. Keskiviikkoisin klo 13. Vetäjänä diakonissa Erja Mäenpää

Seniorikahvit Suikkilassa 


Suikkilan seurakuntakodilla, Konstanzankatu 1, seniori-ikäisille naisille ja miehille suunnattu kahvihetki, jossa kahvitellaan hyvässä hengessä ja hyvässä seurassa. Laulamme yhdessä ikivihreitä lauluja ja virsiä, kisaillaan ja tutustutaan toisiimme. Loppuhartaus.

Lämpimästi tervetuloa joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 13-14.30 kahvittelemaan hyvässä seurassa! (alk. 6.9.2021)
Kahvipaussin emäntänä nuorisotyönohjaaja Sirpa Hiltunen.

Iso-Heikin seniorihartaus

Hartaus palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4) joka toinen ma klo 13.30-14 palvelutalon sekä ympäristön asukkaille.

Kirkkolounas

Kirkkolounaalle voi tulla suoraan jumalanpalveluksen jälkeen. Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu kirkkolounas on tarjolla Mikaelin seurakuntakodissa, Puistokatu 13. Kirkkolounas 13.9. Tervetuloa!
 

HUOM! Liikunnallisista toiminnoista voit lukea lisää täältä ja retkistä ja leireistä lisää täältä.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä (seniorityö, tiimivastaava)
Mikaelinseurakunta