Senioritoiminta

Mikaelinseurakunnan senioreille on useita päiväsaikaan kokoontuvia kerhoja. Seniorikerhot ovat osa seurakunnan diakoniatyötä, senioreiden ohjelmallisia päivätapaamisia. Mukana kerhoissa ovat diakoniatyöntekijät, papit ja kanttorit.

Seniorileiri Sinapissa 28.-30.8.2023

Leiri alkaa maanantaina klo 13 ja pättyy keskiviikkona lounaaseen.

Luvassa yhdessäoloa, ulkoilua ja laulamista sekä muuta mukavaa.Rantasaunaan pääsee joka päivä! Iltaisin yhteinen iltaohjelma. Pysähdymme myös Sanan äärelle ja leiri päättyy leirimessuun.

Leiristä vastaavat diakoni Marion Routti ja pastori Kirsi Hakanpää.

Leirin hinta kahden hengen huoneessa on 70 €. Lisämaksu yhden hengen huoneesta + 30 €. Lakanoista leirikeskus veloittaa 9 €. Voit myös tuoda omat lakanat mukanasi. Järjestämme tarvittaessa leirille kuljetuksen , jonka lähtö-ja paluupysäkkejä ovat tarpeen mukaan Mikaelin seurakuntakoti, Höveli ja Suikkilan seurakuntakoti. Kuljetuksen hinta on 15 €.

Leirihakemuksia löytyy Mikaelin seurakuntakodilta (Puistokatu 13), Paakarlan seurakuntakodilta (Laivateollisuudenkatu 28), Cafe Mikaelista (Hyrköistentie 26) ja Suikkilan seurakuntakodista (Konstanzantie 1). Hakemuksen voi palauttaa Mikaelin tai Paakarlan seurakuntakotien postilaatikoihin tai suoraan leirin vetäjille. Voit myös ottaa täytetystä hakemuksesta valokuvan ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen marion.routti@evl.fi tai kirsi.hakanpaa@evl.fi. Hakemukset on palautettava 10.8. mennessä. valituille lähetetään leirikirje ja lasku leirimaksusta kotiin.

Tuolijumpat

Tervetuloa mukaan seniorikerhoon! Kerhot alkavat jälleen viikolla 2, kevään viimeinen kerhokerta on viikolla 17. Ohjelmaan kuuluu tuolijumppa, hartaus ja lopuksi kahvihetki.

Jumpan ohjaajana keskustassa ja Suikkilassa toimiii fysioterapeutti Stina Carpelan. Paakarlassa jumppahetken ohjaa fysioterapeutti Terhi Rannikko. Hartaushetken käy pitämässä vaihtuva seurakunnan työntekijä: diakoni, pappi tai kanttori. Kerho päättyy yhteiseen kahvihetkeen. Jumppamaksu 3 €/krt.

ke klo 12.30-14.00 Mikaelin seurakuntakoti 
to klo 12-13.30 Suikkilan seurakuntakoti 
ke klo 12.30-14.00 Paakarlan seurakuntakoti 

Kaffeplörö ja yhresolo Café Mikaelissa

Naisille ja miehille suunnattu kahvihetki, jossa kahvitellaan Café Mikaelin leipomusten kera hyvässä seurassa. Alkuhartaus, vaihtuvia teemoja, yhteislaulua, askartelua. Tavoitteena hyvä mieli ja yhdessäolo. Keskiviikkoisin klo 13. Vetäjänä diakoni Marion Routti.

Seniorikahvit Suikkilassa 

Suikkilan seurakuntakodilla, Konstanzankatu 1, seniori-ikäisille naisille ja miehille suunnattu kahvihetki, jossa kahvitellaan hyvässä hengessä ja hyvässä seurassa. Laulamme yhdessä ikivihreitä lauluja ja virsiä, kisaillaan ja tutustutaan toisiimme. Loppuhartaus.

Lämpimästi tervetuloa joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 13-14.30 kahvittelemaan hyvässä seurassa!
Kahvipaussin emäntänä nuorisotyönohjaaja Sirpa Hiltunen.

Iso-Heikin seniorihartaus

Hartaus palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4) joka toinen ma klo 13.30-14 palvelutalon sekä ympäristön asukkaille.

HUOM! Liikunnallisista toiminnoista voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä