Senioritoiminta

Mikaelinseurakunnan senioreille on useita päiväsaikaan kokoontuvia kerhoja. Seniorikerhot ovat osa seurakunnan diakoniatyötä, senioreiden ohjelmallisia päivätapaamisia. Mukana kerhoissa ovat diakoniatyöntekijät, papit ja kanttorit.

Seniorikerhot

ke klo 12.30-13.30 Mikaelin seurakuntakoti
to klo 12-13.30 Suikkilan seurakuntakoti
to klo 13-14.30 Paakarlan seurakuntakoti

Ohjelmaan kuuluu tuolijumppa, kahvihetki ja hartaus. Vapaaehtoinen kahviraha 2 €

Seniorikahvila Mikaelissa

Senioreiden kahvila järjestetään Mikaelin seurakuntakodin Klubi-tiloissa (Puistokatu 13) neljä kertaa syksyn aikana sunnuntaisin 13.10., 20.10., 10.11. ja 17.11. klo 12-13:30. Sään mukaan ohjelmassa on pelejä ulkona tai sisällä, kahvitusta ja jutustelua. Lämpimästi tervetuloa!

Seniorikahvila Suikkilassa

Seniori-ikäisille naisille ja miehille suunnattu kahvihetki, jossa kahvitellaan hyvässä hengessä ja hyvässä seurassa. Laulamme yhdessä ikivihreitä lauluja, kisaillaan ja tutustutaan toisiimme.

Lämpimästi tervetuloa joka toinen maanantai (parittomat viikot; vielä 16.12.) klo 13 kahvittelemaan hyvässä seurassa! Kahvipaussin emäntänä nuorisotyönohjaaja Sirpa Hiltunen.

Iso-Heikin seniorihartaus

Hartaus palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4) joka toinen ma klo 13.30-14 palvelutalon sekä ympäristön asukkaille.

Kirkkolounas

Kirkkolounaalle voi tulla suoraan jumalanpalveluksen jälkeen. Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu kirkkolounas on tarjolla Mikaelin seurakuntakodissa, Puistokatu 13.

Esteetön joululaulumessu ke 18.12.

Jouluinen tapahtuma pitää sisällään Joululaulumessun ja sen jälkeen on vielä ohjelmassa jouluista tarjoilua.

Mukana Kirsi ja Marko Hakanpää, Hilkka-Helena Katainen ja Sirpa Hiltunen. Maksuton jouluinen tarjoilu (joulupuuro, kinkkuleipä ja kahvit) ja bussikuljetus. Reitti: Lähtö klo 11 Härkämäen pysäkki- Kansallinen palvelutalo- Suikkilan srkkoti- Höveli- Pansion koulun pysäkki- Isoheikin palvelutalo- Puistokatu. Paluulähtö n. klo 15.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja diakoniatyöntekijä Hilkka-Helena Kataiselta p. 040 341 7399.

HUOM! Liikunnallisista toiminnoista voit lukea lisää täältä ja retkistä ja leireistä lisää täältä.

diakoniatyöntekijä (seniorityö, tiimivastaava)
Mikaelinseurakunta