Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 6.6.2018)


Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä muodostuu kymmenestä seurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien jäseniä on noin 145 000 ja työntekijöitä noin 450.

Kappalaisen virka, Turun tuomiokirkkoseurakunta

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli julistaa haettavaksi Turun tuomiokirkkoseurakunnan kappalaisen viran.

Papin perustyön lisäksi työhön kuuluvat jumalanpalveluselämästä vastaavan papin tehtävät sekä siihen kuuluva vapaaehtoistyön koordinointi. Lisäksi työhön kuuluu seurakuntaneuvoston sihteerinä toimiminen.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan on kelpoinen pastoraalitutkinnon suorittanut pappi. Koeaika on 6 kuukautta. Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote kappalaisen viran hakua varten.

Valituksi tulleen pitää toimittaa seurakunnalle lääkärintodistus sekä tarvittaessa rikosrekisteriote, jonka Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä vaatii.

Virka täytetään 1.1.2019 lukien.

Hakuaika päättyy 28.6.2018 klo 15.00.

Virkaa haetaan ensisijaisesti jättämällä sähköinen hakuilmoitus. Toissijaisesti hakemuksen voi toimittaa myös Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituliin os. Hämeenkatu 13, PL 60, 20501 TURKU.

Lisätietoja:

  • Tuomiorovasti Heimo Rinne, heimo.rinne@evl.fi, p. 040 341 7225
  • Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen p 0400 126515, pauliina.jarvinen@evl.fi

Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi