Avoimia työpaikkoja

(päivitetty 24.5.2017)


Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kiinteistötoimiston hautaustoimessa on haettavana

Toimistonhoitajan virka          

Toimistonhoitaja vastaa hautausmaiden toimiston kaikista toimistotehtävistä. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kokousten sihteerin tehtävät, laskutuserittelyjen laatiminen ja laskujen tarkastus ja hyväksyntä, talousarvion tallentaminen taloushallinnon järjestelmään sekä raporttien ja erilaisten kaavioiden laatiminen, hauta-asioiden asiakaspalvelu ja muistomerkkisuunnitelmien käsittely, toimii hautausmaiden osalta työterveyteen ja vakuutusyhtiöön yhteyshenkilönä jne.

Toimistonhoitajan esimiehenä toimii hautaustoimen päällikkö ja työpaikkana on Turun hautausmaan huoltokeskuksen toimistotilat.

Toimistonhoitajan viran pätevyysvaatimuksena on tradenomin tai merkonomin tutkinto tai muu vastaava tutkinto ja hyvä perehtyneisyys toimistotehtäviin. Viran menestyksellisessä hoidossa on apuna kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä eri toimisto- ja taloushallinnon atk-ohjelmien osaaminen tai niiden hyvä omaksumistaito.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 403/60 mukaan, jolloin viranhaltijalle maksettava peruspalkka on 2.132,13 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu hakijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta.

Lisätietoja virasta antaa 15.5.2017 alkaen kiinteistöjohtaja Seppo Kosola, p. 0403417257.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyden työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virka on otettava vastaan 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin niin, että työntekijä aloittaisi ensin työsuhteessa elokuun aikana sopimuksen mukaan.

Virkaan haetaan sähköisesti osoitteessa: www.evl.fi/rekrytointi viimeistään 29.5.2017. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta hakemukset voi toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 8.00 - 15.45). Hakemuksen tulee olla perillä 29.5.2017 klo 15.45 mennessä osoitteessa Eerikinkatu 3, 20100 Turku.


Diakonian sijaisuuksia

Diakoniatyössä on silloin tällöin tarjolla diakonian ammattilaisille ja opiskelijoille eri mittaisia diakonian sijaisuuksia. Sijaisuudet ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa ja kestoltaan kuukaudesta vuoteen.

Lisätietoja diakoniasihteeri Sari Niemelältä, p. 040 341 7294 tai sari.niemela@evl.fi