Piikkiön seurakuntakeskus

Hepojoentie 4, 21500 Piikkiö
varaukset 040 341 7718

Piikkiön seurakuntakeskus

Piikkiön seurakuntakeskus sijaitsee aivan Piikkiön ydinkeskustassa kirkon ja hautausmaan vieressä. Seurakuntakeskuksen muodostavat tummatiilinen uusi seurakuntatalo sekä keltainen vanha seurakuntatalo, joka tunnetaan myös lempinimellä Vanha.

Uudesta seurakuntatalosta löytyvät suuret kokoontumistilat. Siellä toimivat myös muun muassa diakonia ja päiväkerhot. Vanhalla on nuorten ja partiolaisten toimintaa.

Aukioloajat ja tilavaraukset

Seurakuntakeskus on avoinna tapahtumien yhteydessä. Uuden seurakuntatalon 100-150 hengen tilaa voi varata perhejuhlia, muistotilaisuuksia ja kokouksia varten. Tiloja voi varata suntio-vahtimestarilta numerossa 040 341 7718.

Piikkiön seurakuntatalo juhlatilana

Uuteen seurakuntataloon mahtuu enintään 150 juhlavierasta pöytien ääreen (iso sali, joka on liukuovet avaamalla laajennettavissa pienemmällä salilla). Salissa on äänentoisto, cd/dvd-soitin ja flyygeli. Kokouksia varten talossa on datatykki, piirtoheitin ja valkokangas. Seurakuntatalossa on suurella kylmiöllä varustettu laitoskeittiö ja astiat 150 ruokailijalle.

Parkkipaikat

Piikkiön seurakuntakeskuksen pihalla on runsaasti pysäköinitilaa autoille. Lisäksi seurakuntakeskukseen pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Piikkiön uuteen seurakuntataloon on helppo pääsy niin liikuntaesteisillä kuin näkövammaisille. Esteetön sisäänkäynti on talon toiselta puolelta, mutta ovet ovat painavat. Salissa on induktiosilmukka kuulovammaisille. Tiloissa on myös inva-WC.

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ti 21.11. klo 18.00 -19.00

Hepojoentie 4, 21500 Piikkiö

Lauluillat

Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset, jotka nauttivat musiikin tekemisestä yhdessä! Tärkeintä ei ole virheetön laulu- tai soittotaito, vaan halu musisoida yhdessä.
ke 22.11. klo 12.30 -14.00

Hepojoentie 4, 21500 Piikkiö

Vauvakahvila

Odotatko ensimmäistäsi? Syntyikö hän jo?! Tule ihmeessä mukaan.