Martin seurakuntatalo

Temppelinkatu 1, 20810 Turku
varaukset 040 341 7420

Martin seurakuntatalo

Martinkirkkoa vastapäätä sijaitseva Martin seurakuntatalo tarjoaa kokoontumistilat useille eri piireille. Seurakuntatalolta on näkymät Martinkirkon etupuolella avautuvalle piazzamaiselle aukiolle. Lisäksi seurakuntatalossa on työntekijöiden toimistotiloja, kuten nuorisotoimisto. Diakoniatoimisto löytyy seurakuntatalon itäpäädystä ja lähetystoimisto alakerrasta Asesepän kadun puolella.

Aukioloajat ja varaukset

Martin seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7420.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatiloissa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi seurakuntatalosta voi vuokrata tilan vaikka kokouksien pitämiseen. 

Vuorattavana ovat iso seurakuntasali ja ompelusali, joihin mahtuu noin 60 henkilöä.

Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Kahvikuppeja on 80 henkilölle ja ruokalautasia 60 henkilölle. Näiden lisäksi keittiövarustukseen kuuluu tarjoiluastioita.

Seurakuntatalolta löytyy piano sekä äänentoistolaiteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet). Mikäli datatykille on tarvetta, kannattaa siitä mainita vahtimestarille varauksen yhteydessä.

Parkkipaikat

Martin seurakuntatalon läheisyydessä kadun varressa on pysäköintitilaa autoille. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Bussipysäkiltä on seurakuntatalolle pieni kävelymatka.

Esteettömyys

Seurakuntatilaan on portaita, joten pyörätuolireitti on haasteellinen.

  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka huonokuuloisille
Induktiosilmukka
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

su 24.9. klo 11.15 -13.15

Temppelinkatu 1, 20810 Turku

Kirkkokahvit ja hetki lähetykselle

Suomen Lähetysseuran palvelupäällikkö Lars Pajuniemi kertoo SLS:n työstä Etiopiassa.
ma 25.9. klo 18.00 -19.30

Temppelinkatu 1, 20810 Turku

Kylväjä-piiri

Raamatun tutkimista (Suuri kalansaalis, Luukas 5:1-11), rukousta, virsiä, hengellisiä lauluja, lähetystietoutta ja keskinäistä yhteyttä.