Paattisten seurakuntatalo

Paattistentie 857, 21330 Turku
varaukset 040 341 7371

Paattisten seurakuntatalo

Paattisten kirkon vieressä sijaitseva seurakuntatalo tarjoaa kokoontumistilat säännöllisesti kokoontuville piireille. Seurakuntakodissa voi järjestää myös pieniä perhejuhlia, kuten ristiäisiä. Seurakuntatalon ympäristössä yhdistyy alueen luonto ja ihmisten arki.

Aukioloajat ja varaukset

Paattisten seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7371 / 040 341 7496 tai seurakuntasihteeriltä arkisin 8-15.45 numerosta 040 341 7233.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalosta voi vuokrata perhejuhlia, konsertteja tai muistotilaisuuksia varten seurakuntasalin, johon mahtuu noin 90 henkilöä. Mikäli tilaisuudessa ei järjestetä tarjoiluja, mahtuu seurakuntasaliin noin 120 henkilöä.

Tilasta löytyy piano, joka on tilaa käyttävien käytettävissä.

Seurakuntakodin keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa. Keittiössä on kahvikuppeja ja ruokailukalustoa 120 hengelle. Keittiötä käyttävät huolehtivat tiskeistä ja asioiden sijoittamisesta takaisin kaappeihin. Tarkemmin keittiön käyttöön liittyvistä asioista voi sopia vahtimestarin kanssa.

Parkkipaikat

Paattisten seurakuntatalolla on pysäköintipaikka autoille. Seurakuntakodille pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Tilasta löytyy myös inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla