Runosmäen seurakuntatalo

Munterinkatu 15, 20360 Turku
varaukset 040 341 7655

Runosmäen seurakuntatalo

Runosmäen seurakuntakoti sijaitsee Turun pohjoisosassa Runosmäen lähiössä, Kärsämäen hautausmaan läheisyydessä. Seurakuntakodille on hyvät kulkuyhteydet. 

Runosmäen seurakuntakodilla kokoontuvat viikottain lasten kerhot ja Maarian seurakunnan toimintaryhmät. Tilaa voi vuokrata myös kokouksia, perhejuhlia tai muistotilaisuuksia varten.

Aukioloajat ja varaukset

Runosmäen seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7655.

Seurakuntakoti juhlatilana

Seurakuntakodilla voi järjestää noin 100 hengen tilaisuuksia. Pöytäpaikkoja on 60 hengelle. Seurakuntakodin yhteydessä on Ystäväntupa, jossa on pienempi juhla- ja kokoustila pöytäpaikoin noin 20–25 hengelle.

Seurakuntakodin keittiö on normaali kotitalouskeittiö, jossa on mahdollisuus järjestää tarjoilut pienelle ryhmälle. Keittiöstä löytyy kahvikalusto 70 kahvittelijalle ja ruokakalusto aterimineen 40 ruokailijalle. Keittiössä varusteina on jääkaappi-pakastin, uuni ja liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja kahvinkeitin.

Vieraiden käytettävissä on piano ja cd-soitin.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Lue lisää korvauksista

Runosmäen seurakuntatalo Runosmäen seurakuntatalo Runosmäen seurakuntatalo

Parkkipaikat

Runosmäen seurakuntakodille tultaessa autot voi pysäköidä kiinteistön sisäänkäynnin läheisyydessä olevalle parkkipaikalle, jossa ei ole aikarajoitteita. Seurakuntakodille pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä busseilla 18 ja 88, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Seurakunnan toimitilat sijaitsevat kiinteistön toisessa kerroksessa. Liikkumista helpottaa kerrosten välissä kulkeva hissi.

  • Tilaan on vaativa pyörätuolireitti
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 22.3. klo 11.00 -13.00

Munterinkatu 15, 20360 Turku

Ystävän tupa

Juttelua, kahvia ja teetä! Hartaus klo 12.30. Tervetuloa!
ke 28.3. klo 12.00

Munterinkatu 15, 20360 Turku

Hiljaisen viikon ehtoollishartaus ja keittolounas

Hiljaisen viikon ehtoollishartaus ja keittolounas