Uittamon seurakuntakoti

Rusthollinrinne 1, 20880 Turku
varaukset 040 341 7491

Uittamon seurakuntakoti Uittamolla sijaiseva seurakuntakoti tarjoaa kokoontumistilat säännöllisesti kokoontuville piireille sekä mahdollisuuden järjestää pieniä perhejuhlia, kuten ristiäisiä. Seurakuntatalon ympäristössä yhdistyy alueen luonto ja ihmisten arki. Uittamon seurakuntakodilla pidetään messu joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina syys-lokakuussa. Messun jälkeen tarjoillaan kirkkokahveja.

Aukioloajat ja varaukset

Uittamon seurakuntatalo on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7491.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntatalosta voi vuokrata erillisen kokoustilan tai juhlasalin. Seurakuntatalon keittiötilat mahdollistavat tarjoilujen järjestämisen erilaisissa tilaisuuksissa.

Parkkipaikat

Uittamon seurakuntakodin pihamaalla on pysäköintitilaa muutamalle autolle. Seurakuntatalolle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
  • Induktiosilmukka huonokuuloisille
Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 24.11. klo 16.00 -17.00

Rusthollinrinne 1, 20880 Turku

Perjantain Touhutossut

Touhutossuklubi nyt keskiviikkoisin ja perjantaisin! Kaksi eri ryhmää, joista voi valita omiin aikatauluihin sopivamman! Tule kokkailemaan ja askartelemaan kivoja juttuja!
ke 29.11. klo 13.00 -15.00

Rusthollinrinne 1, 20880 Turku

Senioreiden ja lasten puurojuhla Uittamolla

Joulu tulla sipsuttaa Uittamon seurakuntakodille