Auta lähimmäistä - lahjoita hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita

Jos sinulla on ylimääräisiä tahrattomia, ehjiä, vesipesun kestäviä vaatteita, voit lahjoittaa ne meille. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville. Otamme vastaan myös peittoja, tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä, verhoja, astioita ja kodin pienlaitteita (esim. kahvinkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, pölynimuri, mikro.)

Karderoopin kautta lahjoituksena saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan suoraan diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustetaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville. Otamme lahjoituksia vastaan Karderoopin aukioloaikoina. Huomioithan, että voimme ottaa tällä hetkellä vastaan max. 1 jätesäkillisen/lahjoittaja.

HUOMIO!

Päivitetty 8.6. 

Otamme vastaan lahjoituksia jälleen syksyllä 2020. Suuri kiitos kaikille lahjoittajille!

 

Lahjoittamisohje:

Otamme vastaan ainoastaan kuluvan pukeutumiskauden ajanmukaisia ehjiä, tahrattomia ja vesipesun kestäviä tekstiilejä. Viethän lahjoitukseen kelpaamattoman tekstiilin poistotekstiilikierrätykseen.

Karderoopissa lahjoitamme apua tarvitseville vain ehjiä ja puhtaita vaatteita ja kodintekstiiliä. Eläintalouksista voi tuoda lahjoituksia, mutta ethän tuo tekstiilejä, joista et ole poistanut eläinten karvoja. Ethän myöskään tuo voimakkaan hajuisia, ötökköisiä tai homeisia lahjoituksia (ne kuuluvat polttojätteeseen), tai lahjoituksia, joiden sisältö on sinulle epävarma. Varastotilamme ovat rajalliset, emmekä siksi pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla, tällä hetkellä max. 1 jätesäkillinen. Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta.

 

YouTube-video