Auta lähimmäistä - lahjoita hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita

Onko sinulla ylimääräisiä, tahrattomia, ehjiä, vesipesun kestäviä vaatteita, hyväkuntoisia jalkineita, kodintekstiilejä, astioita tai kodin pienlaitteita? Voit lahjoittaa ne Karderoopiin. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville. Sivun alareunassa on lista tällä hetkellä tarvittavista tuotteista.

Karderoopin kautta lahjoituksena sinulta saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan ilmaiseksi diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustetaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville. Karderoopissa lahjoitamme apua tarvitseville vain ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita. Otamme vastaan myös tahrattomia ja ehjiä peittoja, tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä, verhoja, astioita ja kodin pienlaitteita (kuten esimerkiksi kahvinkeittimiä, leivänpaahtimia, sähkövatkaimia, pölynimuireita ja mikroja).

HUOMIO!

Päivitetty 3.5.

Voit lahjoittaa Karderoopiin lenkkareita, tennareita, sormikkaita, tyynyjä, peittoja, collegevaatteita, paistinpannuja, kattiloita ja kodin pienelektroniikkaa varaamalla ajan lahjoituksen tuomiseen.

Ajanvaraus maanantaisin numerosta 040 341 7486. Lahjoitusten tuominen vain ajanvarauksella.

Lahjoitusohje:

  • Tärkein lahjoitusohje on: lahjoita sellaisessa kunnossa olevia tuotteita, joita itsekin vielä käyttäisit
  • Soita aina etukäteen Karderoopiin ja kysy, voidaanko lahjoitus ottaa vastaan
  • Voit lahjoittaa kerrallaan 1 jätesäkillisen verran. Lahjoitus voi sisältää tekstiilejä ja/tai kodintarvikkeita (tilamme ovat rajalliset)
  • Lahjoita ainoastaan kuluvan pukeutumiskauden ajanmukaisia täysin ehjiä, tahrattomia ja vesipesun kestäviä tekstiilejä (pesemme ja silitämme Karderoopissa lahjoitukset)
  • Eläintalous: huolehdi, että lahjoitetuissa tekstiileissä ja vaatteissa ei ole eläinten karvoja
  • Ethän tuo Karderoopiin voimakkaan hajuisia, ötökkäisiä tai homeisia lahjoituksia (ne kuuluvat polttojätteeseen)
  • Ethän tuo myöskään lahjoituksia, joiden sisältö on sinulle epävarma
  • Vie lahjoitukseen kelpaamaton tekstiili poistotekstiilikierrätykseen

 

 

 

YouTube-video