Kerhot ja muskarit 

Tervetuloa perhekerhoon! Mikaelinseurakunnassa kokoontuu kevätkaudella kaksi perhekerhoa: Suikkilan perhekerho torstaisin ja Mikonmökin perhekerho perjantaisin, molemmat klo 9.30-11.

Mikaelinseurakunnalla järjestetään myös muskareita ja päiväkerhoa, joihin voi ilmoittautua mukaan.

Eri-ikäisille lapsille on omat pyhäkouluryhmänsä Mikael ILTA -messujen yhteydessä. Tervetuloa siis koko perhe Mikaelinkirkkoon!

 

Perhekerhot

Perhekerhot jatkuvat syksyllä 2022! Ensimmäinen kerta on viikolla 34!

Suikkilan perhekerho torstaisin klo 9.30-11 Suikkilan srk-kodissa, Konstanzankatu 1 
Tervetuloa mukaan: lastenohjaaja Saana ja Kirsi-pappi puh. 040 3417 411

Mikonmökin perhekerho perjantaisin klo 9.30-11 Mikonmökissä, Puutarhakatu 24
Tervetulleeksi toivottavat: lastenohjaaja Tiina ja perhetyöntekijä Elle.

Perhekerhoissa on ohjelmassa pieni hartaus- ja lauluhetki, askartelua ja välipalaa sekä leikkiä ja juttuseuraa. Tervetuloa kaikki taaperot, vauvat ja leikki-ikäiset mukaan yhdessä tutun aikuisen (vanhemman, kummin, isovanhemman tai hoitajan) kanssa. Kerho ja kahvi/välipala on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Mm. musiikki- ja askarteluhetkiin voi osallistua myös kotoa käsin koko perheen voimin Kirkonrotan Facebook-sivun ja YouTube-kanavan kautta! Linkki alempana, klikkaa kirkonrotan kuvaa.

Muskarit

Seurakunnassamme kokoontuu Mikonmökissä kolme muskariryhmää, jotka on suunnattu vauva- ja pikkulapsiperheille. Lisätietoa muskareista ja niihin ilmoittautumisesta tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki avautuu uudessa ikkunassa.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on suunnattu 3–5-vuotiaille lapsille. Lisätietoa päiväkerhoista ja niihin ilmoittautumisesta tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki avautuu uudessa ikkunassa.

Pyhäkoulu  

Koko perheen Mikael ILTA-messussa omat ryhmät kaiken ikäisille lapsille: 3-6-vuotiailla pyhäkoulussa Raamatun kertomuksia, musiikkia tai askartelua. (Tutustumaan voi tulla tutun aikuisen seurassa.) 7-10-vuotialla oma porukka Liekit, jossa mukana Raamatun sankareita ja toimintaa kavereiden kanssa. 11-14-vuotialla varhaisnuorten Roihut-ryhmä, jossa yhdessäoloa ja leppoisaa elämän pohdiskelua.

kesällä (12.6., 14,8 ja 28.8.) vain yksi pyhäkouluryhmä.

Sunnuntaisin klo 16 Mikaelinkirkossa

 

Syksyllä Mikael ILTA-messu jälleen joka toinen vikko ja silloin kolme ikätasoista pyhäkouluryhmää.

 

 

Lapsia leikkimässä.

Ota yhteyttä

projektityöntekijä (nuoret aikuiset ja perhetyö)
Mikaelinseurakunta