Kerhot ja muskarit 

Tervetuloa perhekerhoon! Mikaelinseurakunnassa kokoontuu kaksi perhekerhoa: Suikkilan perhekerho torstaisin ja Mikonmökin perhekerho perjantaisin, molemmat klo 9.30-11.

Mikaelinseurakunnalla järjestetään myös muskareita ja päiväkerhoa, joihin voi ilmoittautua mukaan.

Eri-ikäisille lapsille on omat pyhäkouluryhmänsä Mikael ILTA -messujen yhteydessä. Tervetuloa siis koko perhe Mikaelinkirkkoon!

 

Perhekerhot

Suikkilan perhekerho torstaisin klo 9.30-11 Suikkilan srk-kodissa, Konstanzankatu 1 
Tervetuloa mukaan: lastenohjaaja Saana ja Kirsi-pappi puh. 040 3417 411

Mikonmökin perhekerho perjantaisin klo 9.30-11 Mikonmökissä, Puutarhakatu 24
Tervetulleeksi toivottavat: lastenohjaaja Tiina ja perhetyöntekijä Johanna.

Perhekerhoissa on ohjelmassa pieni hartaus- ja lauluhetki, askartelua ja välipalaa sekä leikkiä ja juttuseuraa. Tervetuloa kaikki taaperot, vauvat ja leikki-ikäiset mukaan yhdessä tutun aikuisen (vanhemman, kummin, isovanhemman tai hoitajan) kanssa. Kerho ja kahvi/välipala on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Mm. musiikki- ja askarteluhetkiin voi osallistua myös kotoa käsin koko perheen voimin Kirkonrotan Facebook-sivun ja YouTube-kanavan kautta! Linkki alempana, klikkaa kirkonrotan kuvaa.

Muskarit

Seurakunnassamme kokoontuu Mikonmökissä kolme muskariryhmää, jotka on suunnattu vauva- ja pikkulapsiperheille. Lisätietoa muskareista ja niihin ilmoittautumisesta tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki avautuu uudessa ikkunassa.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on suunnattu 3–5-vuotiaille lapsille. Lisätietoa päiväkerhoista ja niihin ilmoittautumisesta tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki avautuu uudessa ikkunassa.

 

 

Lapsia leikkimässä.

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Mikaelinseurakunta
perhetyöntekijä
Mikaelinseurakunta

työpäivät ma, ti ja pe