Konsertti piikkiön kirkossa 15.6.2023

Konsertti Piikkiön kirkossa to 15.6.2023 klo 18. Kohti kesää kuljemme lempein askelin, kepeiden sävelien siivittämänä. Toivotamme kaikki tervetulleiksi kuuntelemaan kevyttä klassista ja kansanmusiikkia Piikkiön kirkkoon. Konserttiin on vapaa pääsy.

Kesäisen kuoro-ohjelmiston esittävät:

  • Turun konservatorion kamarikuoron kvintetti, jossa laulaa Anna Kelhu ja Nora Varke sopraano, Jutta Huvila altto, Markus Niemi tenori ja Tuomas Sara basso.
  • Exaudio kuoron kvartetti, jossa laulaa Misa Ståhl-Norrholm ja Erica Nykvist sopraano sekä Benita Nordell ja Tove Forssell altto.

Kuorojen esittelyt

Turun konservatorion kamarikuoron a cappella -sointi taipuu uuteen musiikkiin, renessanssi­ohjelmistoon ja keskeiseen romanttiseen kuoro­musiikkiin. Kuoromme koko mukautuu tarpeen mukaan pienestä yhtyeestä noin 40-henkiseen seka­kuoroon. Kuoro on kunnos­tau­tunut sekä säestyk­settö­mien että orkesteri­säestyk­sellis­ten teosten esittä­jänä.

Lue lisää Turun konservatorion kamarikuoron verkkosivuilta: https://turunkonservatorio.fi/opetus/orkesterit-ja-kuorot/turun-konservatorion-kamarikuoro-turku-conservatory-chamber-choir/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Exaudio on suomenruotsalainen projektikuoro naisäänille. Kuoro perustettiin luovalla lounastauolla syksyllä 2007, ja sen taiteellisena johtajana on alusta saakka toiminut Hanna Kronqvist. Exaudio toteuttaa produktioita, jotka perustuvat taidemusiikkiin ja sen tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia ja monimuotoisia kuorokonsertteja Suomen musiikkitarjontaan. Kuorossa laulaa noin 20 naista.

Lue lisää Exaudio kuoron verkkosivuilta: https://www.exaudio.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuuntele Exaudion kappaleita kuoron YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/@exaudio_choir2534Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesäillan musiikkia Piikkiön kirkossa kesällä 2023