Tiina Ilonen kertoo uusista uruista ja soittaa muutaman urkukappaleen. Lyhyen esittelyn ja urkutuokion jälkeen on mahdollista siirtyä urkuparvelle tutustumaan urkuihin lähemmin. Tilaisuudessa julkistetaan myös taulu, jossa on urkuhanketta tukeneiden henkilöiden, yritysten ja yhdistysten nimet. Vapaa pääsy, tervetuloa!

 

 
Liekit syttyy jälleen - Tule kokemaan unohtumaton musikaalielämys!
 

Piikkiön seurakunta ja Musiikkikoulu Ilonen toteuttavat yhdessä Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen Liekit-musikaalin kynttilänpäivänä sunnuntaina 2.2.2020 klo 18 Piikkiön kirkossa. 

Mukana esiintymässä on lahjakas joukko piikkiöläisiä ja lietolaisia nuoria. Musikaali tarjoaa elämyksiä musiikin, näyttelemisen ja tanssin keinoin. 

Musikaali on Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama teos, joka on päivitetty tähän aikaan sopivaksi. Liekit-musikaali oli Suomen ensimmäinen hengellinen musikaali ja aikoinaan radikaali tapaus, joka antoi suuntaa Suomi-gospelille. Musikaali kertoo lähetyskutsun saavasta nuoresta opiskelijasta Riikka Sillanpäästä. Uskaltaako hän jättää tutun ja turvallisen elämän ja hypätä uuteen ja tuntemattomaan?   

Liput 10 € kirkon ovelta klo 17 alkaen. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Ennakkoon lippuja voi tilata osoitteesta tiina.ilonen@evl.fiVäliajalla mehu- ja keksitarjoilu.

 

Keskiviikkona 12.2.2020 klo 18 Piikkiön kirkossa järjestetään konsertti yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Esiintymässä on sauvolainen Pyhän Klemensin laulajat Eeva Moilasen johdolla. Lisäksi kuulemme Eevan laulamana pari sooloa. Pääsemme nauttimaan myös uusien urkujen soinnista, kun Tiina Ilonen soittaa meille urkusoolon. Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti kerätään yhteisvastuukeräyksen hyväksi.