Tervetuloa sinun seurakuntaasi!

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret. Katariinanseurakunnan nuorten tilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla (Karjakuja 75).

Työntekijät ovat ihmisten käytettävissä keskusteluihin puhelimen ja somen välityksellä. Voit ottaa yhteyttä myös työntekijöihin whatsappin kautta tai soittaa meille. Et ole yksin!

Ota yhteyttä:
Elina (040 341 7484) ja Taru  (040 341 7482) 

Meidät löydät whatsappista, snapchatista, instagramista: ktrnsrknrso, ja discordista: [Elina]#5709

 Instagram logo Discord logo

 

Toiminta kesällä 2021

Kesäkeskiviikot pyörivät Katariinan pappilan pihamaalla kesäkuusta elokuun loppuun joka keskiviikko klo 17-20!

Illan ohjelma on vapaata - voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.

Menossa mukana muita nuoria, grilliherkkuja ja rentoa yhdessä olemista. Voit tulla mukaan, vaikka et olisi aiemmin ollut  mukana seurakunnan nuorten toiminnassa.

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi toivomme, ettet saavu toimintaamme sairaana. ​​​​Aina saapuessasi tiloihimme  pyydämme sinua desinfioimaan tai pesemään kätesi. Hyvän käsi- ja yskimishygienian noudattaminen on tärkeää ja voit  oman harkintasi mukaan saapua iltaan myös oman kasvomaskisi kanssa. Jaamme tarvittaessa kertakäyttöisiä  hengityssuojaimia illoissamme. 

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu Isko Wednesday -illoista, viikonloppuleireistä ja IskoWeekend koulutuksista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Katariinanseurakunnan isoskoulutukseen kuuluu osallistuminen Isko Wednesday iltoihin ainakin viisi kertaa syksyn ja viisi kertaa kevään aikana.

Syksyllä alkavaan isoskoulutukseen pääset ilmoittautumaan erillisestä linkistä.

Leirit ja tapahtumat

Jatkoripari järjestetään elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna 20.-22.8. Tule muistelemaan omaa ripariasi (on siitä muutama kuukausi tai vaikkapa vuosi). Ilmoittautumaan pääset erillisen linkin kautta.

Taizé Camp 2021
Tervetuloa Taizé-leirille Kunstenniemeen 27.–29.8.2021. Ilmoittautuminen päättyy 18.7. joten ilmoittaudu mukaan pian! Lisätietoa ja ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä. Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi leirille. 

Some

Saat tietoa ajankohtaisista asioista seuraamalla meitä Instagramissa (@ktrnsrknrso). Tietoa löydät myös tämän sivun tapahtumakalenterista sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).

Innokkaimmat somettajat voivat olla myös yhteydessä työntekijöihin, jos haluaisivat itse olla myös tuottamassa sisältöä somekanaviin.

Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Aina kaikki en mene putkeen. Tulee riitoja, suruja ja mokia. Nuorisotyön tiimi tukee ja kuuntelee sinua isoissa ja pienissä huolissa.

Katariinassa nuoria varten ovat erityisesti nuorisotyönohjaajat Taru ja Elina. Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa.

Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla yhteydessä nuorisotiimin jäseniin puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!

Katariina on seurakunta, jossa nuoren on hyvä olla, kun jokainen hyväksytään omana itsenään ja jokaista kannustetaan. Parasta on aito välittäminen ja lämmin ja hyväksyvä ympäristö. (Vilma-isonen)

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

Nuoret seisovat metsäisellä aukealla kesäisessä säässä ja poseeraavat kameralle, osa hymyillen, osa vakavina.
Leirit ovat aina erilaisia, mutta kaikkiin niihin sisältyy hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa.

Ota yhteyttä

johtava nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Taru Hyväri on Katariinan johtava nuorisotyöntekijä. Hän työskentelee nuorten kanssa mm. koulussa ja vapaa-ajalla. Iltaisin Taru saattaa olla Jaanin seurakuntatalolla tai Varissuon kirkolla juttelemassa ja pelaamassa nuorten kanssa.

Tarulle tärkeitä juttuja on kolme J:tä – Jeesus, jalkapallo ja jäätelö. Taru innostuu yleensä hyvin nopeasti nollasta sataan ja pyrkii innostamaan muitakin mukaan. Tarun elämänohjeena voisi olla ”Kun on pienet ilot, voi iloita useammin”.

Tarun kanssa voit sopia myös kahdenkeskeisen jutustelun vaikka kahville, jos koet itsesi nuoreksi tai haluat jutella oman lapsesi tilanteesta. Taru työskentelee myös seurakuntamme nuorten aikuisten ja opiskelijoiden parissa ja on seppo eli partion yhteyshenkilö, näissäkin asioissa voit olla häneen yhteydessä.

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

ma. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Heinisuo on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava seurakuntapastori. Paula on ollut aiemmin myös osana Katariinan nuorisotyön tiimiä. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti some - Katariinanseurakunta on oikein aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Puhelin on siis yksi tärkeimmistä työvälineistä. 

Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa.

Paulan tavoittaa soittamalla tai WhatsAppin kautta numerosta 040 341 7133. Jos olet monisanainen, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse os. paula.heinisuo@evl.fi.