Tervetuloa sinun seurakuntaasi!

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret. Katariinanseurakunnan nuorten tilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla (Karjakuja 75).

Työntekijät ovat ihmisten käytettävissä keskusteluihin puhelimen ja somen välityksellä. Voit ottaa yhteyttä myös työntekijöihin whatsappin kautta tai soittaa meille. Et ole yksin!

Ota yhteyttä:
Elina (040 341 7484) ja Tiia (040 341 7482) 

Meidät löydät whatsappista, snapchatista, instagramista: ktrnsrknrso, ja discordista: [Elina]#5709

 Instagram logo Discord logo

 

Toiminta syksyllä 2021

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi toivomme, ettet saavu toimintaamme sairaana. ​​​​Aina saapuessasi tiloihimme  pyydämme sinua desinfioimaan tai pesemään kätesi. Hyvän käsi- ja yskimishygienian noudattaminen on tärkeää ja voit  oman harkintasi mukaan saapua iltaan myös oman kasvomaskisi kanssa. Jaamme tarvittaessa kertakäyttöisiä  hengityssuojaimia illoissamme. 

Isoskoulutus 

Isoskoulutus koostuu Isko Wednesday -illoista, viikonloppuleireistä ja IskoWeekend koulutuksista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! 

Katariinanseurakunnan isoskoulutukseen kuuluu osallistuminen Isko Wednesday iltoihin ainakin viisi kertaa syksyn ja viisi kertaa kevään aikana.

Syksyllä alkavaan isoskoulutukseen pääset ilmoittautumaan erillisestä linkistä. Vaikka et olisi ilmoittautunut isoskoulutukseen, olet erittäin tervetullut mukaan! Isko Wednesday joka keskiviikko klo 18.00-21.00 Jaanin seurakuntatalolla

Bänditoiminta

Varissuon kirkolla kokoontuu torstai-iltaisin klo 18.00 alkaen nuorten bändi. Mukaan voit liittyä vaikka kesken kauden! Opetus sovitetaan osallistujien mukaan. Nuorten bändi soittaa ja esiintyy seurakuntamme jumalanpalveluksissa ja muissa tapahtumissa sopimuksen mukaan. Tässä on oiva tilaisuus harjoitella jokin instrumentti ja saada esiintymiskokemusta! Lähde mukaan kokeilemaan!

Leirit ja tapahtumat

Yö ulkona Heinänokan laavulla elokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.8. Luvassa nuotiota, saunaa, hauskaa ja toivottavasti lämmintä eikä ainakaan kaatosadetta ;)

Taizé Camp 2021
Tervetuloa Taizé-leirille Kunstenniemeen 27.–29.8.2021. Ilmoittautuminen päättyy 18.7. joten ilmoittaudu mukaan pian! Lisätietoa ja ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä. Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi leirille. 

Isoskoulutus-leiri järjestetään 1.-3.10. jos Luoja suo. :) Ilmoittautuminen aukeaa täällä syyskuun alussa. Ilmoittautuminen päättyy 16.9. Ole nopea! Leirimaksu (30€) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli maksaminen ei nyt onnistu, ole yhteydessä Elinaan tai Tiiaan.

Some

Saat tietoa ajankohtaisista asioista seuraamalla meitä Instagramissa (@ktrnsrknrso). Tietoa löydät myös tämän sivun tapahtumakalenterista sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).

Innokkaimmat somettajat voivat olla myös yhteydessä työntekijöihin, jos haluaisivat itse olla myös tuottamassa sisältöä somekanaviin.

Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Aina kaikki en mene putkeen. Tulee riitoja, suruja ja mokia. Nuorisotyön tiimi tukee ja kuuntelee sinua isoissa ja pienissä huolissa.

Katariinassa nuoria varten ovat erityisesti nuorisotyönohjaajamme Elina ja Tiia. Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa.

Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla yhteydessä nuorisotiimin jäseniin puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!

Katariina on seurakunta, jossa nuoren on hyvä olla, kun jokainen hyväksytään omana itsenään ja jokaista kannustetaan. Parasta on aito välittäminen ja lämmin ja hyväksyvä ympäristö. (Vilma-isonen)

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

Nuoret seisovat metsäisellä aukealla kesäisessä säässä ja poseeraavat kameralle, osa hymyillen, osa vakavina.
Leirit ovat aina erilaisia, mutta kaikkiin niihin sisältyy hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.