Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isko Wednesday joka keskiviikko Jaanin seurakuntatalolla klo 18-21. Isko Wednesday illoissa käydään läpi isosuuden kannalta keskeisiä teemoja ja päästään itsekin harjoittelemaan mm. hartauksien ja leikkien pitämistä! Katariinanseurakunnan isoskoulutukseen kuuluu osallistuminen Isko Wednesday iltoihin ainakin viisi kertaa kevään 2019 aikana.

 

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu Isko Wednesday illoista, viikonloppuleireistä ja Isko Weekend koulutuksista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Isoskoulutusta ja nuorten toimintaa varten sinun tulee palauttaa täytetty turvallisuuslomake työntekijöille. Jos et ole vielä palauttanut lomaketta, voit tulostaa sen tästä ja palauttaa täytettynä nuorteniltaan.

Viikonloppuleirit

   

  Kevään 2019 leirit:
 
 25.-27.1.2019 Isosleiri.

3.-5.5.2019 Isosleiri. Kesään valmistava leiri, joka on erityisen tärkeä kesällä isosena toimiville.
Ilmoittautuminen tästä.

 Lisätiedot: Taru Heikkonen, 040-3417482
 

 

Isko Weekend

Isko Weekend tarkoittaa viikonloppuna olevaa isoskoulutusta. Niitä on kevään 2019 aikana neljä kertaa, joko lauantaina tai sunnuntaina. Ne eivät ole keskiviikkoisin, vaan muina viikonpäivinä. Isko Weekendissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Isko Weekendit tapahtuvat lähtökohtaisesti Varissuon kirkolla.

  • Iskoweekend - Sunnuntai 3.2. klo 12-18 Varissuon kirkolla. Osa rippikoululaisten jumalanpalveluspäivää, joka päättyy klo 17 alkavaan messuun.
  • Iskoweekend - Lauantai 16.3. klo 12:30-15:00 Varissuon kirkolla. Diakonia- ja lähetyspäivä, jossa jälleen mahdollisuus testata ryhmänohjaustaitojaan tulevan kesän rippikoululaisten kanssa.
  • Iskoweekend - Lauantai 27.4. Kesällä hyödynnettävien materiaalien testaamista (Esim. Raamis- ja lähetysmatskut)
  • Iskoweekend - Sunnuntai 19.5. Lisätietoa lähempänä ajankohtaa! :)

Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat seuraamalla meitä Instagramissa (@ktrnsrknrso). Saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun, Elinan ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.


 


Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!


 

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

johtava nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Taru Heikkonen on Katariinan johtava nuorisotyöntekijä. Hän työskentelee nuorten kanssa mm. koulussa ja vapaa-ajalla. Iltaisin Taru saattaa olla Jaanin seurakuntatalolla tai Varissuon kirkolla juttelemassa ja pelaamassa nuorten kanssa.

Tarulle tärkeitä juttuja on kolme J:tä – Jeesus, jalkapallo ja jäätelö. Taru innostuu yleensä hyvin nopeasti nollasta sataan ja pyrkii innostamaan muitakin mukaan. Tarun elämänohjeena voisi olla ”Kun on pienet ilot, voi iloita useammin”.

Tarun kanssa voit sopia myös kahdenkeskeisen jutustelun vaikka kahville, jos koet itsesi nuoreksi tai haluat jutella oman lapsesi tilanteesta. Taru on myös seurakuntamme rippikouluvastaava ja seppo eli partion yhteyshenkilö, näissäkin asioissa voit olla häneen yhteydessä.

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

nuorisotyönohjaaja, kansainvälisen työn koordinaattori
Katariinanseurakunta

Kirsti Thureson on seurakuntatyön konkari, joka tykkää olla varkkareiden ja nuorten kanssa ja oppia uutta. Kirsti on sosiaalinen ja iloinen ihminen, joka kaipaa joka päivä Herran armon lisäksi seikkailuja ja toimintaa.

Kirsti tykkää luonnosta, eri kulttuureista ja matkustelusta, Kesä ja ranta ovat ihmisen prasta aikaa. Vapaa-ajalla Kirsti harrastaa juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Jos uskallat, voit haastaa Kirstin kädenvääntöön!

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Remo on kolmekymppinen aviomies, isä ja pastori, joka toimii Katariinanseurakunnassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Remoa voisi kuvailla sosiaaliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka innostuu hyvistä ideoista. Hänelle musiikki on tärkeä osa elämää.

Remo uskoo seurakuntaan, joka haluaa tehdä rohkeasti uudenlaisia avauksia, tavoittaa irrallaan olevia ja tarjota hengellisen yhteisön erilaisille ihmisille.

Remon löydät myös Instagramista ja Twitteristä.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni