Tervetuloa sinun seurakuntaasi!

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret. Katariinanseurakunnan nuorten tilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla (Karjakuja 75).

Työntekijät ovat ihmisten käytettävissä keskusteluihin puhelimen ja somen välityksellä. Voit ottaa yhteyttä myös työntekijöihin whatsappin kautta tai soittaa meille. Et ole yksin!

Ota yhteyttä:
Elina (040 341 7484) ja Mia (040 341 7482

Meidät löydät whatsappista, snapchatista, instagramista: ktrnsrknrso, ja discordista: [Elina]#5709

 Instagram logo Discord logo

 

Toiminta keväällä 2023

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi toivomme, ettet saavu toimintaamme sairaana. ​​​​Aina saapuessasi tiloihimme  pyydämme sinua desinfioimaan tai pesemään kätesi. Hyvän käsi- ja yskimishygienian noudattaminen on tärkeää ja voit oman harkintasi mukaan saapua iltaan myös oman kasvomaskisi kanssa. Jaamme tarvittaessa kertakäyttöisiä hengityssuojaimia illoissamme. 

Isoskoulutus 

Isoskoulutus koostuu Isko Wednesday -illoista, viikonloppuleireistä ja IskoWeekend koulutuksista. 

Katariinanseurakunnan isoskoulutukseen kuuluu osallistuminen Isko Wednesday iltoihin ainakin kolme kertaa syksyn ja viisi kertaa kevään aikana.

Isoskoulutusleirit ja IskoWeekend tilaisuudet ovat erittäin suositeltuja isoskoulutettaville, sillä niissä tutustut entistä paremmin isoskollegoihin, leiriavustajiin ja opit esimerkiksi itsestäsi sen miten toimit erilaisissa tilanteissa osana isosporukkaa.

Syksyllä alkavaan isoskoulutukseen pääset ilmoittautumaan erillisestä ilmoittautumislinkistä. Vaikka et olisi ilmoittautunut isoskoulutukseen, olet erittäin tervetullut mukaan! Isko Wednesday joka keskiviikko klo 18.00-21.00 Jaanin seurakuntatalolla.

Bänditoiminta

Varissuon kirkolla kokoontuu torstai-iltaisin klo 18.00 alkaen nuorten bändi. Mukaan voit liittyä vaikka kesken kauden! Opetus sovitetaan osallistujien mukaan. Nuorten bändi soittaa ja esiintyy seurakuntamme jumalanpalveluksissa ja muissa tapahtumissa sopimuksen mukaan. Tässä on oiva tilaisuus harjoitella jokin instrumentti ja saada esiintymiskokemusta! Lähde mukaan kokeilemaan!

Leirit ja tapahtumat

Isoskoulutusleirit vuonna 2023:
19.–21.5. Kunstenkarissa. Ilmoittautuminen 21.4.–2.5.
6.–8.10. Kunstenpäässä. Ilmoittautuminen 10.–20.9.


Isosleireillä pääset opettelemaan isosen taitoja ja tutustumaan toisiin isosiin sekä tietysti työntekijöihin. Aikaa on myös hartauksille ja kristittynä kasvamiselle.
Leirit on tarkoitettu isoskoulutuksessa mukana oleville nuorille. Leirimaksu on 30 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksu tuottaa hankaluuksia ole yhteydessä nuorisotyönohjaajiin, asia saadaan varmasti järjestymään. 
Toivottavasti nähdään leireillä!

Nuortenleiri 18.-20.8. Kunstenpäässä. Ilmoittautuminen 21.7.-2.8. Tule mukaan viihtymään yhdessä monenlaisen tekemisen merkeissä.

Joululeiri 8.-10.12. Kunstenpäässä. Ilmoittautuminen 10.-21.11. Tule mukaan valmistautumaan jouluun yhdessä.
 

Some

Saat tietoa ajankohtaisista asioista seuraamalla meitä Instagramissa (@ktrnsrknrso). Tietoa löydät myös tämän sivun tapahtumakalenterista sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä).

Innokkaimmat somettajat voivat olla myös yhteydessä työntekijöihin, jos haluaisivat itse olla myös tuottamassa sisältöä somekanaviin.

Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Aina kaikki en mene putkeen. Tulee riitoja, suruja ja mokia. Nuorisotyön tiimi tukee ja kuuntelee sinua isoissa ja pienissä huolissa.

Katariinassa nuoria varten ovat erityisesti nuorisotyönohjaajamme Elina ja Mia. Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa.

Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla yhteydessä nuorisotiimin jäseniin puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!

Katariina on seurakunta, jossa nuoren on hyvä olla, kun jokainen hyväksytään omana itsenään ja jokaista kannustetaan. Parasta on aito välittäminen ja lämmin ja hyväksyvä ympäristö. (Vilma-isonen)

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

Nuoret juoksevat eri suuntiin syksyisessä maisemassa isoskoulutusleirillä

Ota yhteyttä

johtava nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta
nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.