Elämää nuoressa seurakunnassa

Sinussa on valo, sinussa on yö, sinulla on sitkeä sydän, joka lyö

Seurakunnan nuorisotyön touhuihin ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat nuoret.
Katariinanseurakunnan nuortentilat sijaitsevat Jaanin seurakuntatalolla, osoitteessa Karjakuja 75.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isko Wednesday joka keskiviikko Jaanin seurakuntatalolla klo 18-21. Isko Wednesday illoissa käydään läpi isosuuden kannalta keskeisiä teemoja ja päästään itsekin harjoittelemaan mm. hartauksien ja leikkien pitämistä! Tilaa on myös keskustelulle, sohvilla makoilulle ja rennolle yhdessä toimimiselle.Tule rohkeasti kurkkaamaan millaista toimintaa ja löhölinnaa meiltä löytyy!

 

Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu Isko Wednesday illoista, viikonloppuleireistä ja IskoWeekend koulutuksista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Isoskoulutusta ja nuorten toimintaa varten sinun tulee palauttaa täytetty turvallisuuslomake työntekijöille. Jos et ole vielä palauttanut lomaketta, voit tulostaa sen tästä ja palauttaa täytettynä nuorteniltaan.

Katariinanseurakunnan isoskoulutukseen kuuluu osallistuminen Isko Wednesday iltoihin ainakin viisi kertaa syksyn ja kevään aikana. Keskiviikkoiltojen koulutukseen painottuva osuus on heti illan alussa noin klo 18-19, minkä jälkeen luvassa on yhdessä hengailua, tekemistä ja hartaus.

Viikonloppuleirit


Syksyn 2019 leirit:
 

4.-6.10. Isosleiri
Oli ja meni! Isosleirillä oli rento tunnelma ja upeat nuoret mukana. Leiri sisälsi muun muassa improilua, turvallisuuden ja raamatun käsittelyä, tähtien ihastelua, yllätysvieraita, ulkoilua hyvässä säässä, saunomista ja messun sekä nuorten pitämiä hartauksia.
 
Kiitos Jeesus hyvästä leiristä ja suothan meille mahtavan leirin myös seuraavallakin kerralla. Aamen.

25.-27.10. Kanuuna-leiri jo isosena toimineille nuorille + jatkot pe 8.11. Henrikin kirkolla. Kanuuna leirille ilmoittautuminen löytyy tästä.
Lisätietoa: Elinalta, 040 341 7484

13.-15.12. Joululeiri - Lähde mukaan joululeirille
Lisätietoa: Tarulta, 040 341 7482

IskoWeekend

Isko Weekend tarkoittaa viikonloppuna olevaa isoskoulutusta. Ne eivät ole keskiviikkoisin, vaan muina viikonpäivinä. Isko Weekendissa opetellaan yhdessä isosuutta lähtemättä viikonlopuksi leirille. Isko Weekendit tapahtuvat lähtökohtaisesti Varissuon kirkolla, mutta syksyllä päästään tutustumaan muihinkin paikkoihin.

Mukaan voit tulla vaikket olisikaan ollut aiemmin isoskoulutustapaamisissa.
 

 • IskoWeekend - 21.9. Isosten ulkoilupäivä Heinänokan leirikeskuksella noin klo 12-17.
  Ulkoilua, ruokaa ja hyvä meno. Tämä kaikki mahtavan upeassa nuorekkaassa seurassa. Paikalle saavutaan omin kyydein tai Turun keskustasta lähtee kätevästi bussi nro. 14. Lisätietoa Elinalta tai Tarulta. :) Ilmoittautuminen on päättynyt.

   
 • IskoWeekend -26.10. sis. muun muassa Samuli Luomarannan keikan ja yhdessä toimimista.
  HOX! Wanhoilla isosilla on mahdollisuus olla ko. viikonloppuna KanuunaLOVE-leirillä.

   
 • IskoWeekend -15.-17.11.2019 Maata näkyvissä -festarit.
  Isoskoulutukseen sisältyy mahdollisuus opetella omastaan antamista ja jakamista. Festariviikonloppu tarjoaa tilaisuuden palvella muita: ilmoittautumalla talkoolaiseksi festareille. Lippuja festareille tilataan isosille nuorisotyön sponssaamalla hinnalla mahdollisesti jo lokakuussa. Jos haluat mukaan laita viestiä Elinalle (040 341 7484) tai tule moikkaamaan työntekijää Jaaniin IWE-iltaan. Tapahtumasta löydät lisäinfoa heidän omilta sivuiltaan:
  www.maatanakyvissa.fi/ 

  Lisäinfoa isosille: Ruuanjakotehtäviin ilmoittautuminen Katariinanseurakunnan isosena hoituu ilmoittamalla Elinalle a) moneenko ruuanjakovuoroon haluat osallistua, b) minä päivinä olet osallistumassa festareille (pe, la, su). Tieto siitä, paljonko oman festarilipun hinta alenee talkootehtävien myötä löytyy festareiden omilta nettisivuilta. Ilmoittautuminen muihin talkootehtäviin, kuin ruuanjako, tulee tehdä mahdollisimman pian festareiden omien sivujen kautta. Jos olet ilmoittautunut jo johonkin talkootehtävään, ja hankit lippusi Katariinanseurakunnan nuorisotyön kautta, kerrothan siitä Elinalle.
   
 • IskoWeekend -6.12. Itsenäisyyspäiväjuhla Henrikin kirkolla. Juhla, jossa on mukana nuoria myös muista Turun seurakunnista. Luvassa on maljan nosto Suomelle, ruokaa, ohjelmaa, palkintoja ja yhteistä illanviettoa. Tule mukaan ja ota kaverisikin mukaan!

Some

Ajankohtaisista tapahtumista saat seuraamalla meitä Instagramissa (@ktrnsrknrso). Saat tietoa tämän sivun tapahtumakalenterista sekä liittymällä WhatsApp-ryhmään (laita pyyntö viestillä kenelle tahansa seurakuntamme nuorisotyöntekijöistä). Innokkaimmat somettajat voivat olla myös yhteydessä työntekijöihin jos haluaisivat itse olla myös tuottamassa sisältöä somekanaviin. :)


Ihminen, jolla on sinulle aikaa

Nuorten toiminta on järjestetty pääasiassa Tarun, Elinan ja Kirstin sekä nuorisopastorimme Remon johdolla.

Nuorisotyönohjaajamme ovat kristittyjä sosiaali- ja nuorisotyön ammattilaisia, joiden kutsumus on jakaa elämää yhdessä alueemme nuorten kanssa. Jos joku asia painaa mieltäsi tai haluat muuten vaan jutella kivan ja luotettavan aikuisen kanssa, voit olla heihin yhteydessä puhelimitse (myös Telegram ja WhatsApp). Kaikki käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Olet tervetullut joukkoon sellaisena kuin olet!


 

Katariinanseurakunnan nuoret Instagramissa

Nuorisotyön tuoreimmat kuulumiset ja tunnelmat löydät Instagramista. Instagram-tilimme nimi on @ktrnsrknrso. Klikkaa itsesi mukaan!

johtava nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Taru Heikkonen on Katariinan johtava nuorisotyöntekijä. Hän työskentelee nuorten kanssa mm. koulussa ja vapaa-ajalla. Iltaisin Taru saattaa olla Jaanin seurakuntatalolla tai Varissuon kirkolla juttelemassa ja pelaamassa nuorten kanssa.

Tarulle tärkeitä juttuja on kolme J:tä – Jeesus, jalkapallo ja jäätelö. Taru innostuu yleensä hyvin nopeasti nollasta sataan ja pyrkii innostamaan muitakin mukaan. Tarun elämänohjeena voisi olla ”Kun on pienet ilot, voi iloita useammin”.

Tarun kanssa voit sopia myös kahdenkeskeisen jutustelun vaikka kahville, jos koet itsesi nuoreksi tai haluat jutella oman lapsesi tilanteesta. Taru on myös seurakuntamme rippikouluvastaava ja seppo eli partion yhteyshenkilö, näissäkin asioissa voit olla häneen yhteydessä.

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

nuorisotyönohjaaja, kansainvälisen työn koordinaattori
Katariinanseurakunta

Kirsti Thureson on seurakuntatyön konkari, joka tykkää olla varkkareiden ja nuorten kanssa ja oppia uutta. Kirsti on sosiaalinen ja iloinen ihminen, joka kaipaa joka päivä Herran armon lisäksi seikkailuja ja toimintaa.

Kirsti tykkää luonnosta, eri kulttuureista ja matkustelusta, Kesä ja ranta ovat ihmisen prasta aikaa. Vapaa-ajalla Kirsti harrastaa juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Jos uskallat, voit haastaa Kirstin kädenvääntöön!

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Remo on kolmekymppinen aviomies, isä ja pastori, joka toimii Katariinanseurakunnassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Remoa voisi kuvailla sosiaaliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka innostuu hyvistä ideoista. Hänelle musiikki on tärkeä osa elämää.

Remo uskoo seurakuntaan, joka haluaa tehdä rohkeasti uudenlaisia avauksia, tavoittaa irrallaan olevia ja tarjota hengellisen yhteisön erilaisille ihmisille.

Remon löydät myös Instagramista ja Twitteristä.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni