Oppilaitospapit

Ammatillisten oppilaitosten pappina toimii Atte ja Turun yliopistojen ja Yrkeshögskolan Novian pappeina toimivat Mia jaTiina.

Oppilaitospapit ovat mukana niin oppilaitosten arjessa kuin juhlassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että oppilaitospapit ovat mm. mukana opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin liittyvissä työryhmissä ja projekteissa, tekevät yhteistyötä oppilaskuntien ja opiskelijaterveydenhuollon kanssa, antavat asiantuntija- ja kriisiapua sekä koordinoivat Turun yliopiston kampusalueella sijaitsevan Kampuskappelin toimintaa.

Samoin kuin kaikkien pappien, myös oppilaitospappien perustyöhön kuuluvat kirkolliset toimitukset: kasteet, rippikoulut, konfirmaatiot, häät, avioliiton siunaukset, hautaukset ja henkilökohtaiset keskustelut (sielunhoito).

Keskusteluapu on maksutonta, tarjolla ehdoitta kaikille Turun alueen opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökuntaan kuuluville ja se perustuu ehdottomaan vaitiolovelvollisuuteen.

Lukukausien aikana Tiina tai Mia päivystää tiistaisin klo 13-15 Kårenilla Åbo Akademin ylioppilaskunnan tiloissa ja torstaisin klo 12-14 Discossa eli Turun yliopiston opiskelijakeskuksessa. Atella ei ole päivystysaikoja, mutta voit olla milloin tahansa suoraan häneen yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Turun oppilaitospapit Atte, Tiina ja Mia
Oppilaitospapit Atte, Tiina ja Mia
Oppilaitospappien lakana seurakuntien toimitalon seinällä

Turun oppilaitospapit Atte, Tiina ja Mia

"Me kolme haluamme olla oppilaitoksissamme tsemppaamassa ja tukemassa niin opiskelijoita kuin henkilökuntaa ja antamassa omaa ammattiosaamistamme oppilaitosten käyttöön. Meitä yhdistää väärän väkkärä huumorintaju, mutta kaikilla meistä on myös omia mielenkiinnon kohteita. Maistiainen niistä on alla oleva kolmikko asioista, jotka itse kullekin meistä ovat tässä kuussa in."

Parasta tässä kuussa

Atte

auton laittaminen kesäkuntoon

the Walking Dead (tv-sarja) perunagnocchi-soijalihapulla-kirsikkatomaattipastavuoka + vegaaniparmesaani (ruoka)
Tiina Dostojevskia ja Tsehovia Kansallisteatterissa rakkaan ystävän polttarit tehtävistä ja aikatauluista vapaa pääsiäinen
Mia Fastlaskiainen yöretki seikkailijoiden kanssa (partio) Erään 11-vuotissynttärit