Oppilaitospapit

Ammatillisten oppilaitosten pappina toimii Atte, Turun yliopiston pappina Marja ja Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Yrkeshögskolan Novian pappina Mia.

Oppilaitospapit ovat mukana niin oppilaitosten arjessa kuin juhlassa. Oppilaitospapit ovat mukana muun muassa opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin liittyvissä työryhmissä ja projekteissa, tekevät yhteistyötä oppilaskuntien ja opiskelijaterveydenhuollon kanssa, antavat asiantuntija- ja kriisiapua sekä koordinoivat Turun yliopiston kampusalueella sijaitsevan Kampuskappelin toimintaa.

Samoin kuin kaikkien pappien, myös oppilaitospappien perustyöhön kuuluvat kirkolliset toimitukset: kasteet, rippikoulut, konfirmaatiot, häät, avioliiton siunaukset, hautaukset ja keskusteluapu.

Keskusteluapu on maksutonta ja se on tarjolla ehdoitta kaikille Turun alueen opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökuntaan kuuluville. Keskusteluapu perustuu ehdottomaan vaitiolovelvollisuuteen. Muun keskusteluavun lisäksi tiimissämme Atte on koulutettu työnohjaaja ja Mia on kouluttautumussa työnohjaajaksi. Kaikilta voi pyytää niin yksilö- kuin tiimityönohjausta.

Ota yhteyttä, jos opiskelut, työtilanne, oma jaksaminen, korona ja poikkeusolot, ihmissuhteet, yksinäisyys, suru tai mikä tahansa muu asia mietityttää ja haluaisit tukea pohdintoihisi. 

Voit sopia keskusteluajan ottamalla yhteyttä oppilaitospappeihin esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse. Keskustelu voidaan käydä puhelimitse, videoyhteyden avulla tai kasvotusten.  Myös keskustelukävelyt, tapaaminen ulkona tai jossakin muussa paikassa on mahdollista. Parhaiten tavoitat oppilaitospapit arkipäivisin oppilaitosten toiminta-aikaan klo 9 - 16. Tarvittaessa keskusteluaika voidaan sopia myös muuhun ajankohtaan.

Yliopistopappi Tiina Hallikainen on virkavapaalla 1.10.2022 - 31.1.2023. Hänen sijaisenaan toimii Marja Juntunen 3.10. alkaen. Marjan yhteystiedot ovat: marja.juntunen@evl.fi, 0403417308.

Turun oppilaitospapit Atte vasemmalla, Tiina keskellä ja Mia oikealla.
Oppilaitospapit Atte, Tiina ja Mia

Turun oppilaitospapit Atte, Tiina ja Mia

"Me kolme haluamme olla oppilaitoksissamme tsemppaamassa ja tukemassa niin opiskelijoita kuin henkilökuntaa ja antamassa omaa ammattiosaamistamme oppilaitosten käyttöön. Meitä yhdistää väärän väkkärä huumorintaju, mutta kaikilla meistä on myös omia mielenkiinnon kohteita. Maistiainen niistä on alla oleva kolmikko asioista, jotka itse kullekin meistä ovat tässä kuussa in."

Parasta tässä kuussa

Atte  Hespèrion XXI: Le Royaume Oublié: La croisade contre les Albigeois – La tragédie Cathare (musiikki) Red Dead Redemption 2 (peli, taas tauon jälkeen) syksy (vuodenaika)
Marja      
Mia Ruska Loop-korvatulpat Rainbown gluteeniton salmiakkipussi