Tapahtumaa ja toimintaa nuorille aikuisille

 Walkers auto
Iloisia uutisia! :) Aseman Lapset Ry:ltä saatiin Turun ja Kaarinan seudulle kokeiluun Walkers-auto eli Wauto. Liikkuva kohtauspaikka jonne olet tervetullut niin porukalla kuin yksinkin.Wauto on toiminut tätä kirjoittaessa kuukauden ja kaikenikäisiä kävijöitä on ollut jo reilusti yli 500 henkilöä. Seuraa instassa ja snapchatissa wautoturku  niin tiedät missä mennään...
Haluaisitko osallistua vapaaehtoistoimintaan nuorten parissa? 
Jos haluat antaa aikaasi ja läsnäoloasi, nauraa yhdessä nuorten kanssa ja tsempata harmin hetkellä turvallisena aikuisena?
Hae walkers-vapaaehtoistyöntekijäksi eli wapariksi. Ota yhteyttä p. 0403417059. 


Lisätietoja: www.walkers.fi
jaakko.malinen@evl.fi 

 

 

TULOSSA:

LEIRIHOMMIIN Kesäksi 2024!

Leiriavustaja- ja Yövalvojakoulutus keväällä 2024. (koko päivän mittainen kurssi)

Koulutus sisältää yövalvojan ja leiriavustajan tehtäviin perehtymistä, rippikouluissa ja lasten leireillä. Koulutus muodostuu luennoista, ryhmä- ja oppimistehtävistä sekä käytännön harjoitteista ja etätehtävästä. Se antaa valmiuksia toimia  seurakunnan rippikoululeireillä ja lasten leireillä yövalvojana ja leiriavustajana. Kurssi on suunnattu täysi-ikäisille mutta voit osallistua jos täytät kahdeksantoista vuotta ennen leiriä jolle olet hakemassa. 

Tiedustelut Jaakko Malinen s.posti: jaakko.malinen@evl.fi puhelin 0403417059

 

 

 

Nuorten aikuisten toimintaa järjestetään monipuolisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän eri seurakunnissa.

Tällä sivulla löydät linkkejä omaehtoiseen vaikuttamiseen yhdessä toisten nuorten aikuisten kanssa (NAVI) ja yhteiseen vastuunkantoon (Changemakers). Mikäli innostut tämänkaltaisesta vaikuttamisesta, ota yhteyttä katto-organisaatioon ja myös seurakuntasi työntekijöihin.