Heinänokan leirikeskus

Ulkokuva Heinänokan leirikeskuksesta. Mereen johtava laituri kesäisessä maisemassa.

Heinänokantie 66, 20960 Turku

0400763822 Leirikeskuksen isäntä

040 341 7117 Varaukset

Heinänokka on palvellut leiriläisiä jo runsaat 40 vuotta: ensin kesäkotina, myöhemmin monipuolisena leirikeskuksena ympäri vuoden.

Aukioloajat ja varaukset

Heinänokan leirikeskus on avoinna sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi. tai puhelimitse ma-pe klo 9-15 numerosta 040 341 7117

Vahvista varauksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin tai muun tilaisuuden alkua. Varauksen peruuttaminen on maksutonta, kun teet sen viimeistään 1 kk ennen varauksen alkamista. 

Muut yhteystiedot:

  • leirikeskuksen isäntä, puh. 0400763822

Majoitus

Heinänokan majoitustilat on toistaiseksi suljettu asiakaskäytöltä. Päärakennus, saunatilat ja kappeli palvelevat asiakkaita normaalisti.

Kokoukset ja koulutukset

Heinänokassa on erilaisia koulutus- ja kokoustiloja 70 hengen salista saunojen viihtyisiin takkahuoneisiin. Kysy meiltä myös tarjoiluja!

Kappeli

Heinänokan kappelissa on tilaa noin 30 hengelle. Kappelissa on virsikirjat, toimituskirjat, ehtoollisvälineet, albat ja stolat. Heinänokan kappelissa ei ole käytössä kirkkotekstiilejä, mutta liturgisia värejä voi tuoda sakastista löytyvillä tuikkulyhdyillä. Kappelissa on sähköpiano.

Saunat

Heinänokasta löytyy kaksi tasokasta rantasaunaa, Styyrpuuri ja Paarpuuri. Kumpaankin saunaan mahtuu kerrallaan 10–15 saunojaa. Suoraan saunasta on hauska pulahtaa Airiston aaltoihin. Saunojen yhteydessä olevat takkahuoneet sopivat vaikkapa illanviettopaikaksi tai kokoustilaksi pienelle ryhmälle. Styyrpuuri-sauna on invamitoitettu.

Styyrpuurin kanssa samassa rakennuksessa on erillinen taukotila, jossa on pienoiskeittiö. Varusteina on jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 15 hlölle (lasit, kahvimukit, leipä-/salaattilautaset, ruokailuvälineet).

Ruokasali

Ruokasalista aukeaa komeat näkymät Airistolle. Saliin mahtuu kerrallaan n. 70 ruokailijaa. Tila sopii loistavasti erilaisten juhlien järjestämiseen. Salin voi varata myös kokouksiin ja iltatilaisuuksiin.

Luonto ja ulkoilu

Heinänokan leirikeskukseen kuuluu 20 hehtaaria kaunista luontoa meren äärellä. Vietä aikaa nuotiolla, vaella Löytäjän metsäpolulla tai pidä hauskaa polun 11 toimintapisteellä.

» Tutustu tarkemmin ulkoilumahdollisuuksiin

Majoitustilat eivät tällä hetkellä ole käytössä, mutta voit järjestää Heinänokassa kaiken kokoisia päivätapahtumia aina 10–15 hengen saunailloista 60–70 hengen koulutuksiin. Meren ja metsän välissä sijaitseva leirikeskus sopii hyvin myös erilaisten perhejuhlien tai muistotilaisuuksien pitämiseen.

Parkkipaikat

Leirikeskuksella on oma pysäköintialue, jonne voi jättää auton silloin, kun alueella on varattuja tilaisuuksia. (Muuna aikana tie on suljettu lukitulla puomilla.) Heinänokkaan pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Bussipysäkiltä on noin 600 metrin kävelymatka leirikeskukselle.

Esteettömyys

  • Ruokasali ja Styyrpuuri-sauna soveltuvat liikuntaesteisille.

Tiedustelut ja varaukset:

040 341 7117 ma-pe klo 9-15

Esteetön kulku Esteetön kulku
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc