Heinänokan leirikeskus

Heinänokantie 66, 20960 Turku
040 341 7117

Heinänokan leirikeskus

Tulossa leirille Heinänokkaan?

Katso Heinänokan omat sivut.

Heinänokka on palvellut leiriläisiä jo runsaat 40 vuotta, ensin kesäkotina, myöhemmin monipuolisena leirikeskuksena ympäri vuoden.

Tällä hetkellä majoitustilat eivät ole käytössä, mutta Heinänokassa voit järjestää kaiken kokoisia päivätapahtumia aina 10-15 hengen saunaillasta, 60-70 hengen koulutuksiin.

Meren ja metsän välissä sijaiseva leirikeskus sopii hyvin myös erilaisten perhejuhlien tai muistotilaisuuksien järjestämiseen.

Aukioloajat ja varaukset

Heinänokan leirikeskus on avoinna sopimuksen mukaan.
Tiloja voi varata numerosta 040 341 7117 tai sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi

Isännän tavoittaa numerosta 040 341 7578
Keittiöpäällikön tavoittaa numerosta 040 341 7561

Hinnasto 2019

Majoitustilat

Heinänokan majoitustilat on toistaiseksi suljettu asiakaskäytöltä. Päärakennus, saunatilat ja kappeli palvelevat asiakkaita normaalisti.

Saunat

Heinänokasta löytyy kaksi tasokasta rantasaunaa, Styypuuri ja Paapuuri. Kumpaankin saunaan mahtuu kerrallaan 10-15 saunojaa. Suoraan saunasta on hauska pulahtaa Airiston aaltoihin. Saunojen yhteydessä olevat takkahuoneet sopivat vaikkapa illanviettopaikaksi tai kokoustilaksi pienelle ryhmälle.

Styyrpuuri-sauna on invamitoitettu.

Ruokasali

Ruokasalista aukeaa komeat näkymät Airistolle. Saliin mahtuu kerrallaan n. 70 ruokailijaa. Tila sopii loistavasti myös erilaisten juhlien järjestämiseen.

Sali on mahdollista varata myös erilaisiin kokouksiin ja iltatilaisuuksiin.

Parkkipaikat

Leirikeskuksella on oma pysäköintialue, jonne voi jättää auton. Heinänokkaan pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Bussipysäkiltä on kävelymatka leirikeskukselle.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla