Heinänokan leirikeskus

Heinänokantie 66, 20960 Turku
040 341 7117

Heinänokan leirikeskus

Tulossa leirille Heinänokkaan?

Katso Heinänokan omat sivut.

Heinänokka on palvellut leiriläisiä jo runsaat 40 vuotta, ensin kesäkotina, nykyään monipuolisena leirikeskuksena ympäri vuoden. Heinänokassa voit järjestää kaiken kokoisia tapahtumia, aina 10-15 hengen leireistä, sadan hengen koulutuksiin. Meren ja metsän välissä sijaiseva leirikeskus sopii hyvin erilaisten perhejuhlien tai muistotilaisuuksien järjestämiseen.

Aukioloajat ja varaukset

Heinänokan leirikeskus on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata numerosta 040 341 7117 tai sähköpostitse turku.leirikeskukset@evl.fi

Hinnasto 2019

Majoitustilat

Heinänokan majoitustilat on toistaiseksi suljettu asiakaskäytöltä. Päärakennus, saunatilat ja kappeli palvelevat asiakkaita normaalisti.

Saunat

Heinänokasta löytyy kaksi tasokasta rantasaunaa, Styypuuri ja Paapuuri. Kumpaankin saunaan mahtuu kerrallaan 10-15 saunojaa. Suoraan saunasta on hauska pulahtaa Airiston aaltoihin. Saunojen yhteydessä olevat takkahuoneet sopivat vaikkapa illanviettopaikaksi tai kokoustilaksi pienelle ryhmälle.

Styyrpuuri-sauna on invamitoitettu.

Ruokasali

Ateriat nautitaan ruokasalissa, josta aukeaa komeat näkymät Airistolle. Saliin mahtuu kerrallaan n. 70 ruokailijaa. Tila sopii loistavasti myös erilaisten juhlien järjestämiseen.

Sali on pääsääntöisesti käytössä ainoastaan ruokailujen yhteydessä, mutta mahdollista varata myös erilaisiin iltatilaisuuksiin (asiasta sovittava aina erikseen keittiöhenkilökunnan kanssa).

Parkkipaikat

Leirikeskuksella on oma pysäköintialue, jonne voi jättää auton. Heinänokkaan pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta. Bussipysäkiltä on kävelymatka leirikeskukselle.

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla