Retriittejä järjestetään luonnon helmassa

Lomakoti Tammilehto, Tammilehdontie 37

Tammilehto sijaitsee Rymättylän Kirkkojärven rannalla, noin 35 km Turusta. Sinne pääsee omalla autolla ajamalla kirkon tienhaarasta 0,5 km Röölään päin, jonka jälkeen vastaan tulee oikealle viittaava viitta ”Lomakoti Tammilehto”. Henkilöautolla matka Turusta kestää reilut puoli tuntia.

Tammilehtoon pääsee myös bussilla Turusta. Naantalissa bussimatkustajan tulee vaihtaa bussia. 

Turusta Naantaliin pääsee busseilla numero 6, 7 tai 7A Turun Kauppatorilta pysäkiltä T7 (Kultataloa vastapäätä) lähtee Naantaliin 10 minuutin välein, mutta ruuhka-aikana on syytä varautua lähtemään jo klo 15.35 ehtiäkseen Naantalin linja-autoasemalta klo 16.30 lähtevään Rymättylän bussiin. Jää pois päätepysäkillä, kävele Röölään menevää päätietä mäki alas ja käänny oikealle Tammilehdon tienhaarasta. Matkaa päätepysäkiltä retriittitaloon on vajaa kilometri.

Tammilehdon päärakennuksessa on kappeli- ja oleskelutilat sekä ruokasali ja majoitusrakennuksissa on tilat 16 retriittivieraalle. Jokaisen retriittiin osallistuvan on mahdollista saada oma huone, jossa on kylpyhuone ja WC. Lisäksi rannasta löytyy sauna, takkahuone ja hiljainen huone. Talvella on mahdollisuus avantouintiin. Mukaan kannattaa varata ulkoiluvarustus, sillä Tammilehdossa voi ulkoilla pikkuteillä ja metsäpoluilla.

 

Sinapin leirikeskus, Sinapintie 74

Sinapin leirikeskus Turun kaupungin alueella, Kakskerran saarella meren rannalla. Sinappiin pääsee Turun Kauppatorilta linja-autolla nro 15 (pysäkki T4), joka lähtee Aurakadun pysäkiltä. Ajoaika n. 45 min.

Tarkemmat tiedot Sinapin leirikeskuksesta löydät täältä