Lausteen seurakuntakoti

Ulkokuva Lausteen seurakuntakodista. Matala, ruskea rakennus.

Maistraatinpolku 1, 20750 Turku

040 341 7566 vahtimestari

60

Lausteella sijaiseva seurakuntakoti tarjoaa kokoontumistilat säännöllisesti kokoontuville piireille ja ryhmille. Tiloja voi vuokrata myös pienten perhejuhlien viettopaikaksi.

Aukioloajat ja tilavaraukset

Seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä. Tiloja voi varata Lausteen seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7566.

Seurakuntakoti juhlatilana

Lausteen seurakuntakoti soveltuu pienten perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, ristiäisten tai rippijuhlien viettoon. Seurakuntasalissa on pöytäpaikat 50 hengelle. Tuoliriveiksi muutettuna istumapaikkoja on 60 vieraalle.

Seurakuntasalin piano on vieraiden käytettävissä. Keittiö mahdollistaa tarjoilujen järjestämisen. Kahvikuppeja, ruokailuastioita ja aterimia on 50 henkilölle.

Kastetilaisuuden ja kastejuhlan järjestäminen seurakuntatalossa on ilmaista kolmen ensimmäisen tunnin osalta. Ylimenevältä ajalta peritään tuntiveloitus. Muiden tilaisuuksien järjestämisestä peritään korvauksia seuraavasti:

  • Perusmaksu: 1–50 hengen tilaisuudesta 30 € ja 51–100 hengen tilaisuudesta 50 €
  • Tuntiveloitus 25 €/tunti
  • Pöytäliinojen pesumaksu 5 €/kpl

Siirry lukemaan lisää korvauksista.

  • Henkilömäärä riveissä istuen: 60
  • Henkilömäärä pöydissä istuen: 50

Parkkipaikat

Lausteen seurakuntakodilla ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta sen läheisyydessä on pysäköintitilaa autolle. Lisäksi seurakuntakodille pääsee julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys

  • Helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Helppo pääsy näkövammaisille

Tiedustelut ja varaukset:

040 341 7566 vahtimestari

Esteetön kulku Esteetön kulku
wc wc

Tapahtumat

ke 16.11. klo 18.00 -19.00

Maistraatinpolku 1, 20750 Turku

Sämpyläkirkko

Ehtollishartaus ja sämpyläkahvit