Joka laulaa, rukoilee kahdesti

Katariinanseurakunnan elämää olisi täysin mahdotonta kuvitella ilman musiikkia. Virsien laulaminen kuuluu jokaiseen jumalanpalvelukseen. Kanttorit palvelevat seurakuntaa taitavasti ja suurella sydämellä häissä ja hautajaisissa.

Kirkkokuorolaiset ja muut musiikkivapaaehtoiset antavat aikaansa ja osaamistaan kuulijoiden iloksi ja seurakunnan rakennukseksi. Erilaiset konsertit tuovat välähdyksiä pyhyydestä sekä iloa ja rohkaisua konserttivieraiden elämään.

Yhtä lailla musiikki kuuluu jokaiseen rippikoululeiriin ja päiväkerhoon. Laulu raikaa lähes kaikissa seurakunnan tapahtumissa.  Voi siis sanoa, että Katariinanseurakunta on laulava seurakunta ja otsikon vanhaa ajatusta lainaten vähintään kahdesti rukoileva seurakunta.

Kuorot

Kuorolaulu on luonteva ja antoisa tapa osallistua seurakunnan toimintaan. Ole rohkeasti yhteydessä kanttoreihin, jos olet innostunut kuorolaulusta tai kiinnostunut muista seurakunnan musiikkityön vapaaehtoistehtävistä.

Pyhän Katariinan kuoro harjoittelee Katariinan pappilassa keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kuoro etsii uusia laulajia joukkoonsa. Lisätietoja kanttori Markku Lautjärveltä p. 040 3417 141 tai markku.lautjarvi@evl.fi

Kirkolliset toimitukset

Kanttorit vastaavat jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikista. Heidän kanssaan voi sopia yksilöllisesti hää- ja siunausmusiikista.

Ota yhteyttä:

Kanttori Markku Lautjärvi puh. 040 3417 141
Kanttori Elina Kerokoski puh. 040 3417 632

Cantio Sacra - vanhaa musiikkia vanhassa kirkossa

Cantio Sacra on kanttori Markku Lautjärven jo kahdenkymmenen vuoden ajan isännöimä konserttisarja. Cantio Sacra -konsertit pidetään Pyhän Katariinan kirkossa, jonka hienoon ympäristöön erityisesti vanha musiikki sopii.

 

Kevään 2019 konsertit:

Su 20.1. klo 15:00 SONAATTEJA HUILULLA JA KITARALLA
Ilari Lehtinen, huilu
Patrik Kleemola, kitara
 

Su 17.2. klo 15:00 BACHIA SELLOLLA TALVEN SYDÄMESSÄ
Seeli Toivio, sello
 

Su 17.3. klo 15:00 URUIN, LAULUIN, PSALTTAREIN
Markku Lautjärvi, urut ja laulu
 

To 18.4. klo 16:30 REINHARD KEISER: MARKUS-PASSIO
Turun konservatorion kuoro, joht. Marko Autio
 

Su 12.5. klo 15:00 PYHÄN KATARIINAN KUORON KEVÄTKOSERTTI
Pyhän Katariinan kuoro, joht. Markku Lautjärvi

 

Kaikkiin Cantio sacra -konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelma 5 euroa.

 


 

 

 

 

Cantio sacra -konserttijuliste