Majoitu Sinapin leirikeskuksessa

Sinapin leirikeskuksessa voit majoittua niin päärakennuksessa kuin funkkishuvila Villa Staffansissa.

Päärakennus

Sinapin leirikeskuksen vuonna 2003 valmistuneessa päärakennuksessa on 19 kahden hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku sekä varavuode. Näiden lisäksi on ns. johtajanhuone, jossa on niin ikään kaksi sänkyä, sekä leirinjohtajan työhuone. Päärakennukseen voi varavuoteet mukaan luettuna majoittua enintään 56 henkilöä. Vauvoille on lisäksi saatavilla omia sänkyjä.

Kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu liikuntaesteiset huomioiden. 10 huoneista on esteettömiä ja kerrosten välillä pääsee liikkumaan hissillä. Kappelissa ja ruokasalissa on induktiosilmukka.

Päärakennuksen 64-paikkaisessa ruokasalissa tarjoillaan leireillä aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen. Päärakennuksesta löytyy myös n. 30-paikkainen takkahuone, 60-paikkainen kappeli, olohuone ja ryhmähuone kokoontumistiloiksi sekä sauna. Toinen saunamme löytyy rannasta, ja sieltä voi pulahtaa uimaan ympäri vuoden.

Villa Staffans

Funkkishuvila Villa Staffansissa on kokoustilojen lisäksi neljä majoitushuonetta, joissa on yhteensä viisi sänkyä.

Asiakkaiden käytössä on myös pieni keittiö, jossa on uuni ja liesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, jää-pakastinkaappi sekä astiasto 40 hengelle.