Perhekahvila ja Lapsiparkki Harakanpesä Varissuolla

Perhekahvila ja lapsiparkki Harakanpesä toimii Mannerheimin lastensuojeluliiton Varissuon paikallisyhdistyksen ja seurakunnan kanssa yhteistyönä Varissuon kirkon alakerrassa (Kousankatu 6).

Perhekahvila

Perhekahvila on avoinna maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-14.

Perhekahvila on kaikille avoin viihtyisä paikka, jossa on paljon mukavaa tekemistä lapsille. Tarjolla on myös kahvia ja keksiä. Voit tulla ja mennä omassa aikataulussasi, milloin itsellesi parhaiten sopii.

Aina maanantaisin perhekahvilassa pidetään muskarihetki. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina on tarjolla maksutonta lounasta.

 

Lapsiparkki

Lapsiparkki on avoinna maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-14.

Lapsiparkki on tarkoitettu 1,5 – 6-vuotiaille lapsille. Lapsiparkissa lapsi saa hyvää hoitoa ja mukavaa tekemistä sillä aikaa, kun vanhempi on asioilla.

Lapsen voi tuoda lapsiparkkiin hoitoon korkeintaan kolmeksi tunniksi kerrallaan. Lapsiparkki maksaa MLL:n jäseniltä 2 euroa ja muilta 3 euroa.

Lapsiparkkiin voi ilmoittautua Lapsiparkin aukioloaikana soittamalla numeroon 045 231 5080. Parkkiin voi tuoda myös ilmoittamatta, mikäli tilaa on. Parkki sisältää välipalan.

Kuvassa pieni tyttö esittelee iloisena maalin sotkemia käsiään.
Harakanpesässä pääsee touhuamaan kivoja juttuja. Lapsiparkki tarjoaa turvallista ja hyvää hoitoa.
lastenohjaaja, perhetyöntekijä
Katariinanseurakunta
Yhteinen kasvatustyö

Jaana Heinonen on lapsista ja perheistä iloitseva Katariinan perhetyöntekijä. Jaanan voit tavata esimerkiksi vauvaperhekahvilassa, perhekerhoissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa.

Jaanan kautta saat yhteyden myös Pikkuhelppiin, jonka kautta seurakunta tarjoaa lyhytaikaista arjen apua perheille.

Jaanan työssä parasta on perheiden kohtaaminen ja tukeminen. Lasten ja aikuisten nauravat silmät ja hymyilevät suut ovat paras palkinto työstä.

Vapaa-ajallaan Jaana liikkuu mielellään luonnossa koiriensa kanssa sekä hoitaa puutarhaa, kasvimaata ja kasvihuonetta.