Seurakuntayhtymän tilat tarjoavat paikan arjelle ja juhlalle

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymällä on lukuisia kirkkoja, seurakuntatiloja, pappiloita, kappeleita ja leirikeskuksia, joissa koetaan ihmiselämään kuuluvia ilon ja surun hetkiä sekä tavallista arkea.

Kirkot ja kappelit 

Kirkot ja kappelit tarjoavat edelleen paikan mm. hiljentymiselle, pyhän kokemiselle, perhejuhlille ja hautajaisille sekä jumalanpalveluselämälle.
Siirry lukemaan lisää kirkoista ja kappeleista.

Seurakuntatilat 

Seurakuntatilat täyttyvät eri-ikäisistä kerholaisista, jotka viettävät aikaansa yhdessä mm. pelaten, askarrellen, tehden käsitöitä, hiljentyen hartauteen, pohtien ja tutkien uskoa sekä juhlien iloisia perhetapahtumia tai surren poismennyttä läheistään.
Siirry lukemaan lisää seurakuntatiloista.

Pappilat 

Pappiloissa voi kokea vanhanajan tunnelmaa idyllisessä miljöössä luonnon läheisyydessä. Niissä voi viettää ikimuistoisia perhejuhlia tai vain käydä samoilemassa ja kuvitella itsensä keskelle menneitä aikoja. Pappilat ovat vuokrattavissa juhlatiloiksi. 
Siirry lukemaan lisää pappiloista.

Leirikeskukset

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän leirikeskukset, Heinänokan, Kunstenniemen ja Sinapin leirikeskukset kokoavat yhteen eri-ikäisiä leiriläisiä ympäri vuoden. Yhteistä kaikille kohteille on kaunis luonto ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Leirikeskukset tarjoavat leiripalvelujen lisäksi myös erilaisia kokous- ja juhlapalveluja. Lisäksi leirikeskuksista voi kysyä tarjousta myös catering-palveluista.

Lisäksi Piikkiössä on Pyölinrannan leirikeskus, joka on käytössä ympäri vuoden. Pyölinrannan saunamökissä on viihtyisät puitteet ja majoituskapasiteettia noin 10 henkilön seurueelle.

Siirry lukemaan lisää leirikeskuksista.

Alla oleva Etsi sopivaa tilaa -hakutoiminto on vielä keskeneräinen eikä näytä kaikkia hakutuloksia oikein.

Tilan tyyppi
Tapahtuman tyyppi
Seurakunta
Henkilömäärä
Esteettömyys
Esteetön tila
Kaikki varusteet
Hae hakusanalla