Tervetuloa Tuomiokirkkoseurakunnan
lasten ja perheiden toimintaan!

Seurakunnan perhetyö on perhe-elämää tukevaa ja auttavaa toimintaa, kohtaamisia arjen iloissa ja suruissa. Tarjoamme perheille mahdollisuuden kohdata toisia perheitä ja viettää aikaa yhdessä. Tuemme lapsen kristillistä kasvatusta ja iloitsemme yhdessä Jumalan rakkaudesta.

 

Haluatko saada ensimmäisten joukossa ajantasaista tietoa perhetyön tulevista tapahtumista? Liity perhetyön sähköpostilistalle lähettämällä viestiä perhetyön pappi Jenni Pihajoelle! Käy myös tykkäämässä seurakunnan Facebook-sivusta.

Toimintamme tällä hetkellä

Pääsiäisen perhekirkko ma 13.4. klo 10

Tänä vuonna pääsiäisen perhekirkkoon voit osallistua Virtuaalikirkko-palvelun kautta (osoitteessa virtuaalikirkko.fi). Lähetys alkaa maanantaina 13.4. klo 10, ja jumalanpalvelus jää tallenteeksi myös myöhemmin katsottavaksi. Perhekirkkoa ovat toteuttamassa Jenni, Merja, Anu ja Patrik. Tervetuloa osallistumaan netin välityksellä!

Kirkkomuskarit torstaisin klo 11 Virtuaalikirkossa

Myös tuomiokirkon kirkkomuskarit ovat siirtyneet väliaikaisesti verkkoon. Kirkkomuskarit virtuaalikirkko.fi-osoitteessa torstaisin klo 11, joka viikko torstaihin 14.5. asti. Nämäkin jäävät tallenteiksi, joten voitte palata laulamaan ja leikkimään mukana myöhemminkin!

 

Haluamme omalta osaltamme edistää ihmisten terveyttä ja turvallisuutta, ja tällä hetkellä suurin osa toiminnastamme (mm. kahvilat, ryhmät, leiritoiminta) on tauolla koronavirustilanteen takia. Kirkonrotta.fi ja erityisesti samanniminen Facebook-sivu kannattaa viimeistään nyt ottaa seurantaan, sillä seurakuntien tutut perhetyöntekijät tulevat jatkossa jakamaan sinne uudenlaista sisältöä! Ollaan yhteydessä somen välityksellä, nyt kun emme voi fyysisesti kokoontua yhteen.

Työntekijämme ovat edelleen olemassa teitä varten - jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat keskusteluapua tai juttuseuraa, voit ottaa yhteyttä Jenniin!

Päivitetty 8.4.

 

Lapset ja lapsiperheet seurakuntayhtymässä

Tietoa seurakuntayhtymän  toiminnasta lapsiperheille löytyy osoitteista 
https://www.turunseurakunnat.fi/lapset-ja-perheet ja kouluikäisten omalta sivustolta www.tuuks.fi

 

Tukea parisuhdekriiseissä ja erotyössä:

Perheasiain neuvottelukeskus

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Perheasiain neuvottelukeskus
Eerikinkatu 1 A 17
20100 Turku
Ajanvaraus: puh 040-3417 249

Tuomiokirkon kastepuu
lastenohjaaja, vs. perhetyön sihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Yhteinen kasvatustyö
seurakuntapastori
Tuomiokirkkoseurakunta

perhetyö