Lapset ja perheet

Seurakunnan perhetyö on perhe-elämää tukevaa ja auttavaa toimintaa, kohtaamisia arjen iloissa ja suruissa. Tarjoamme perheille mahdollisuuden kohdata toisia perheitä ja viettää aikaa yhdessä. Tuemme lapsen kristillistä kasvatusta ja iloitsemme yhdessä Jumalan rakkaudesta.

Toimintaa, päivitetty 25.9.2022

Perhetyöllä on oma sähköpostilista, jossa tiedotetaan Tuomiokirkoseurakunnan perhetyön tulevista tapahtumista. Jos haluat liittyä listalle ja saada tietoa lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta, lähetä viestiä Jenni Pihajoelle, jenni.pihajoki@evl.fi.

Kirkkomuskari Tuomiokirkossa (Tuomiokirkonkatu 1) tiistaisin klo 10.15-10.45 ja klo 14.15-14.45

Tervetuloa muskariin! Muskari alkaa ti 16.8.2022. Toiminta on maksutonta ja avointa, ei ennakkoilmoittautumista. Muskari toimii pääasiassa kirkkosalissa. Joskus kokoonnumme Tark’ampujan kappelissa, ohjaamme teidät aina oikeaan paikkaan.  Muskarissa musisoimme monipuolisesti lorutellen, rytmitellen, liikkuen ja rytmisoittimia soitellen. Muskaria ohjaavat lastenohjaajat Merja Forsman ja Niina Toivonen, mukana myös Tempo-panda ja Leo-nalle.
HUOM! Muskaria ei ole 20.9., 18.10. eikä 6.12. Syyskauden viimeinen muskarikerta on tiistaina 13.12.

Vauvaperhekahvila Nuortentalolla (Eerikinkatu 1) torstaisin klo 13.30-15.30

Lämpimästi tervetuloa vauvaperhekahvilaan! Syyskauden ensimmäinen kokoontumiskerta on torstaina 18.8.2022. Olemme avoinna klo 13.30-15.30, voit tulla ja olla kahvilassa oman aikataulusi mukaan. Yhteinen ohjelmallinen osuus on noin klo 15.00. Vauvakahvilassa työntekijöistä ovat mukana pappi Jenni Pihajoki ja lastenohjaaja Niina Toivonen. 
HUOM! Vauvaperhekahvila on suljettu 20.10. Syyskauden viimeinen kokoontumiskerta on torstaina 15.12.

Perheiden muskarikahvila Nuortentalolla (Eerikinkatu 1) perjantaisin klo 9.00-11.00

Lämpimästi tervetuloa perhekahvilaan! Syyskauden ensimmäinen kokoontumiskerta on perjantaina 19.8.2022. Olemme avoinna klo 9.00-11.00, voit tulla ja olla kahvilassa oman aikataulusi mukaan. Muskari on klo 10.30-11.00. Muskarissa laulamme, soitamme, loruttelemme, leikimme ja liikumme turvallisuuden huomioiden. Työntekijöistä mukana lastenohjaajat Merja Forsman ja Niina Toivonen. 
HUOM! Perhekahvila on suljettu 21.10. Syyskauden viimeinen kokoontumiskerta on perjantaina 16.12.

Ajankohtaisin tieto toiminnasta löytyy tapahtumakalenterista.

Kirkonrotta

Täytyyhän kirkossa kirkonrotta olla, Tuomiokirkossa niitä on useampiakin. Kirkonrotta.fi -palvelussa on paljon tietoa seurakuntien tarjoamasta toiminnasta lapsille ja perheille Turun alueella. Kirkonrotan Facebook-sivulla taas on ohjelmia, vinkkejä ja puuhaa siitä, mitä lasten kanssa voi tehdä.

Siirry Kirkonrotta.fi sivuille tästä linkistä

Siirry Kirkonrotan Facebook-sivulle tästä

 

Monihaarainen kastepuu, jossa paljon vihreitä lehtiä. Lehtiin on kirjoitettu nimiä. Puun huipulla valkea kyyhky.

 

Vauva ja pieni lapsi värikkäät marakassit käsissään.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
Yhteinen kasvatustyö