Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Mikaelinseurakunnan nuorten aikuisten toiminta on nimeltään Polku! Polku on nuoren aikuisten verkosto, joka on osa Mikaelin- ja Katariinanseurakunnan toimintaa. Polku on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan toisia ihmisiä, itseäsi ja Jumalaa.

 

Seuraa meitä Instagramissa @polku_turku tai liity Facebook ryhmäämme!

Polun Iltoihin kokoonnumme kerran kuukaudessa hyvän opetuksen, musiikin, yhteyden ja iltapalan äärelle.

Illat ovat keskiviikkoina klo 18 osoitteessa Puutarhakatu 2. Syksyn illat ovat: 2.9., 30.9., 28.10. ja 25.11.

Polun Messu on erityisesti nuorille aikuisille suunnattu jumalanpalvelus, joka järjestetään Katariinan kirkossa kuukausittain torstaisin klo 19.

Syksyn Polun messut ovat: 10.9., 8.10., 12.11. ja 10.12.

Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, käytännönläheistä opetusta, ehtoollinen ja iltapala. Voit osallistua messun järjestämiseen yhdessä muiden kanssa tai tulla kirkkoon vain katsomaan ja kuuntelemaan.

Food & Hope on yhteisöllinen ilta, johon kokoonnumme yhteisen ruokailun ja hyvän seuran pariin. Syksyn Food&Hopet järjestetään seuraavasti:

  • to 17.9. klo 18 Nummen srk-koti. Mukana musiikissa Ossi&Eve ja ruuasta vastaa Sham´s Falafel. Muista ilmoittautua! Pääset mukaan tästä linkistä: https://forms.gle/Yn1CFk2oQi3PUkdt8 (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa)

 

  • to 22.10. klo 18 Nummen srk-koti
  • ke 18.11. GG klo 18
  • to 10.12. klo 18 Nummen srk-koti

Saat ajankohtaista tietoa facebook sivuiltamme www.facebook.com/foodhope (linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Food & Hope järjestetään yhteistyössä Kansan raamattuseuran opiskelijatyön, Operaatio ruokakassin ja Mikaelinseurakunnan ystävät ry:n kanssa.

 

 

 

Kutsutilaisuudet

Mikaelinseurakunta kutsuu vuosittain tiettyjä nuorten aikuisten ikäluokkia ja seurakuntaan liittyneitä ja muuttaneita erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi teatteriesityksiin tai jääkiekko-otteluihin. Kutsutilaisuuksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti kutsutuille.

Polku nuorten aikuisten verkosto turun evankelis-luterilaisissa seurakunnissa

Työntekijät

projektityöntekijä (nuoret aikuiset ja perhetyö)
Mikaelinseurakunta
seurakuntapastori
Mikaelinseurakunta

sosiaalinen media, nuoret aikuiset, nuorisotyön tiimivastaava