Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Mikaelinseurakunnan nuorten aikuisten toiminta on nimeltään Polku! Polku on nuoren aikuisten verkosto, joka on osa Turun ev.lut seurakuntien toimintaa. Polku on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan toisia ihmisiä, itseäsi ja Jumalaa.

 

Seuraa meitä Instagramissa @polku_turku tai liity Facebook ryhmäämme!

Polun Messut

Polun messu on yhteisöllinen jumalanpalvelus Turussa. Messussa on hyvää musiikkia, rento tunnelma, opetusta ja ehtoollinen. Tervetuloa! Kevään 2019 messut kerran kuukaudessa torstaisin klo 19:

to 12.9. Turun Katariinan kirkko klo 19

to 17.10 Turun Katariinan kirkossa klo 19

to 17.11. Turun Katariinan kirkossa klo 19

to 14.12 Turun Katariinan kirkossa klo 19

 

Polun Illat

Kokoonnumme pari kertaa kuukaudessa hyvän opetuksen, musiikin, yhteyden ja iltapalan äärelle. Illat ovat joka toinen keskiviikko klo 18 osoitteessa Puutarhakatu 24. Illat jatkuvat 25.9. alkaen.

Food & Hope

Food&Hope on yhteisöllinen ilta, jossa saat päivällisen sekä ruokakassin kotiin vietäväksi. Luvassa on livemusiikkia ja ystävällistä seuraa! Food & Hope järjestetään yhteistyössä Mikaelinseurakunnan, Kansan Raamattuseuran ja Operaatio Ruokakassin kanssa. Keväällä 2019 seuraavina torstaina klo 18 Nummen srk kodilla (Papinkatu 2) ja keskiviikkona klo 19 Mikonmökissä (Puutarhakatu 24):

to 5.9 Nummen srk kodilla klo 18

ke 2.10. Mikonmökissä klo 18

to 31.10. Nummen srk kodilla klo 18

ke 27.11. Mikonmökissä klo 18

to 12.12. Mikonmökissä klo 18

 

 

 

Kutsutilaisuudet

Mikaelinseurakunta kutsuu vuosittain tiettyjä nuorten aikuisten ikäluokkia ja seurakuntaan liittyneitä ja muuttaneita erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi teatteriesityksiin tai jääkiekko-otteluihin. Kutsutilaisuuksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti kutsutuille.

Polku nuorten aikuisten verkosto turun evankelis-luterilaisissa seurakunnissa

Nuorten aikuisten pastori

seurakuntapastori
Mikaelinseurakunta

Nuorten aikuisten pastori, nuorisotyön tiimivastaava