Luonto ja ulkoilu Sinapin leirikeskuksessa

Meri, laituri ja hiekkaranta

Pelit ja liikunta

Sinapin leirikeskuksessa on kävelysauvoja, ahkioita ja liukureita, jumppamattoja, leikkivarjo, mölkky, petanque, kroketti, erilaisia palloja, hiekkalaatikko ja hiekkaleluja, pingispöytä ulkona ja sisällä, korona sekä erilaisia lautapelejä.

Uimaranta

Hiekkapohjaiselle uimarannalle pääsee myös pyörätuolilla. Talvisin rannassa on avanto.

Nuotiopaikat

Rantasaunan vieressä on katettu nuotiopaikka, jossa voi keittää nokipannukahvit ja paistaa lettuja. Sähkögrillillä voi grillata päärakennuksen ja Villa Staffansin läheisyydessä. Rantasaunalla ja päärakennuksen takkahuoneessa on myös toimivat takat, joissa voi grillailla vaikka makkaraa.

Luontopolku-kyltti, taustalla metsä

Luontopolku

Rantasaunan takaisessa metsässä kulkee lyhyehkö luontopolku. Sinne pääsee parhaiten Villa Staffanssin takaa pallokentän kulmasta.

Kummeliväylä

Kummeliväylä on toiminnallinen reitti, joka kulkee asvaltoituja kävelyteitä pitkin Sinapin päärakennuksen ympärillä. Kahdeksasta toimintapisteestä koostuvalle kummeliväylälle voidaan valita sopiva teema erilaisia ryhmiä varten. Tarjolla on kuusi erilaista valmista teemaa, esimerkiksi lapsille suunnattu rukoushelmipolku sekä meditaatiopolku varttuneemmalle väelle. Kummeliväylän tauluja säilytetään johtajan työhuoneessa jokainen teema omassa kassissaan.